Ovako, pedijatrica nas je uputila na nefrologa radi e.colli. Rekla je da se dogovorimo pa da dođemo po uputnicu.
Danas sam nazvala Vinogradsku, pedijatriju negdje oko 10h, pa mi je teta rekla da nazovem oko 12:30, u glasu mi se činila dosta nezainteresirana za bilo kaj. Evo sada sam nazvala opet, pa mi je rekla da nazovem u petak oko 12h, kakve sam sreće u petak će mi rećin da nazovem petak iza Uskrsa oko 12h... . Pitala sam ju na brzaka koliko se čeka, rekla je "Paaaaa, dosta, da dosta se čeka". Ok čeka se ali ne kužim to, nazovite za dva sata, nazovite za dva dana...
Halo? Jesam ja pala s Marsa ili...
Ima netko iskustva sa stričekima ili tetama nefrolozima? Koliko se to stvarno čeka, da li postoje negdje drugdje osim u Vindogradskoj, koliko bi koštalo da odemo kod privatnika? Čula sam da ima jedna dr. koja je prije radila u Klaićevoj, da sada ima privatnu praksu...
I da, kaj uopće radi nefrolog? Znam da gleda UZV-om i kaj još?
E da, a prije nego sam nazvala pedijatriju, na internetu sam našla neki broj, valjda centrala i rekla da trebam nefrologa za dijete. Na što mi je teta odgovorila:
"Onda morate zvati nefrologa, ja sam običan činovnik".
JA: "Pa dobro možete mi molim vas dati broj, ovaj broj sam našla na internetu"
ONA:"Joj, kak mi na živce ide taj internet"
:shock: . I naravno sve pomalo nervozno i cinično!