Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Nefrolog u Zagrebu?

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno Nefrolog u Zagrebu?

Ovako, pedijatrica nas je uputila na nefrologa radi e.colli. Rekla je da se dogovorimo pa da dođemo po uputnicu.
    Danas sam nazvala Vinogradsku, pedijatriju negdje oko 10h, pa mi je teta rekla da nazovem oko 12:30, u glasu mi se činila dosta nezainteresirana za bilo kaj. Evo sada sam nazvala opet, pa mi je rekla da nazovem u petak oko 12h, kakve sam sreće u petak će mi rećin da nazovem petak iza Uskrsa oko 12h... . Pitala sam ju na brzaka koliko se čeka, rekla je "Paaaaa, dosta, da dosta se čeka". Ok čeka se ali ne kužim to, nazovite za dva sata, nazovite za dva dana...
    Halo? Jesam ja pala s Marsa ili...
    Ima netko iskustva sa stričekima ili tetama nefrolozima? Koliko se to stvarno čeka, da li postoje negdje drugdje osim u Vindogradskoj, koliko bi koštalo da odemo kod privatnika? Čula sam da ima jedna dr. koja je prije radila u Klaićevoj, da sada ima privatnu praksu...
    I da, kaj uopće radi nefrolog? Znam da gleda UZV-om i kaj još?
    E da, a prije nego sam nazvala pedijatriju, na internetu sam našla neki broj, valjda centrala i rekla da trebam nefrologa za dijete. Na što mi je teta odgovorila:
    "Onda morate zvati nefrologa, ja sam običan činovnik".
    JA: "Pa dobro možete mi molim vas dati broj, ovaj broj sam našla na internetu"
    ONA:"Joj, kak mi na živce ide taj internet"
    :shock: . I naravno sve pomalo nervozno i cinično!

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Dr.iz Klaićeve, a sad privatno kod koje mi idemo s Lunom ima privatnu polikliniku "Helena",Svetice 36.Nama je ona super i nikad je ne bi mijenjali.Pregled je 200 kn, UZV 300kn.Nefrolozi se bave bolestima bubrega i mokraćnih puteva.Kod njih u poliklinici imaš i laboratorij ali mi urin i urinokulturu radimo u Klaićevoj na uputnicu.Nadam se da sam ti malo pomogla.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Nana, hvala ti puno

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i na šalati imaju dobrog dječjeg nefrologa, javit će se valjda netko od cura.

samaritanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako tko zna o zagrebačkim nefrolozima onda ti je to Brunda. Možda da joj pošalješ pp.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Definitivno dr Cvitkovic iz Klaiceve, sada Poliklinika Helena. Super je i ona i polilinika. Imas i web stranicu www.poliklinika-helena.hr. Jako je vazno sto jedini rade pretragu za refluks bez zracenja

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Zakaj me traži password :?

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sad sam i ja pogledala naše nalaze. bile smo kod dr. cvitković. kad je ona došla u klaićevu - potrudila se nakon nekoliko godina žderanja antibiotika (kod druge doktorice) da se naprave pretrage. kad su našli što je - rekla je: ništa strašno, malo udubljenje na bubregu - neka pije puno vode da se to ispire.

kuc, kuc, kuc - NIKAD više ešerihije od tada :D !

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •