Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Stafilokokna upala grla?

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno Stafilokokna upala grla?

Nisam jos sigurna, ali pretpostavljam da je Filip upravo razvija. Pred spavanje je F. imao temperaturu 37,5, a djed mu je danas bio kod doktora sa ljubicastim grlom -dobio dijagnozu stafilokokne upale grla i dobio antibiotike za 10 dana. Naravno da je F. bio kod bake i djeda na cuvanju prekjucer.
    Sad pitanje-jel ima netko iskustva s tom upalom grla? Obzirom da je uzrocnik bakterija moraju li se uzimati antibiotici? Filip jos doji i to dosta cesto, zadnjih dana po 4-5 puta dnevno.
    I sto mislite-da li da ga vodim sutra pedijatrici ako i dalje bude imao temperaturu 37,5? Ja inace ne bih, ali obzirom na djeda i na to da je sutra petak...? Treba mi par misljenja.

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

nemam ti što pametnoga reći, ali vibram da nije ništa~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Hvala Josie! Ma ja bih tako rado izbjegla antibiotike, a da se F. ne pati.

Ineska avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ovo ti govori ultra paničar :/ :
    Odi kod doktora jer ipak sad su praznici...pa ne daj bože da se neš zakomplicira. Bolje spriječit na početku.

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Marlena je zbog stafilokok aureum u nosu dobila Sumamed sa 10 dana zivota.

Svakako kod dr.

ninni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj kate prvotno napisa
    Marlena je zbog stafilokok aureum u nosu dobila Sumamed sa 10 dana zivota.
    a kako ste je dijagnosticirali? imala je temperaturu, začepljen nosić pa ste išli kod dr ili?
    zanima me jer je n. bris oka pokazao istu bakteriju, na što joj je pedijatrica prepisala sinersul sirup, što su pak svi ostali pedijatri (njih 10-tak- raspitivala sam se jer je taj sirup opak za tako malu bebu) totalno popljuvali i rekli da treba samo tobrex kapi i kremicu. sad je prošlo dva tjedna od početka tobrex terapije (kapi smo prestali stavljat prije tjedan dana), ali još uvijek joj se tu i tamo stvore krmeljčići, pa nisam sigurna jesmo se izliječili ili ne, jel problem samo u suženom suznom kanaliću ili je bakterija preživjela tobrex. odvest ću je idući tjedan kod dr, ali sad me zanima... :/

samaritanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ako ga dojis, ja se ne bi previse brinula. A atb na 10 dana je za mene totalno nepotrebno. Pusti temperaturu da napravi svoje.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ot ja sam prije 10 dana pustila temperaturi da odradi svoje-nije prešla 39 i nisam išla liječniku

zašto ne znam,jer sam paničar,a ovaj put sam bila hladna ko špricer

kihao je kašljao i prestao............

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •