-
atopy patch test -jel tko radio i gdje
atopy patch test -jel tko radio i gdje ?moramo ga napraviti na km, soju,gluten i jaja.
-
Moja djevojčica je radila to u Klaičevoj.
-
mozes malo detaljnije kako se to radi, jel se ostaje u bolnici, jel treba doci vise puta, kad su nalazi itd.
-
Mi smo to radili u sklopu cjelokupne obrade, kod sumnje na celijakiju. Bilo je toliko toga da se sad točno i ne sjećam pojedinosti, što je koliko trajalo. Taj test (ako je to to što ja mislim da je)- samo nalijepe taj veliki flaster sa uzorcima na leđa i onda nakon 48 sati dođeš na skidanje i očitavanje. Nema tuširanja ta 2 dana. Mislim da je to to.
-
radi se kod dermatologa u klaićevoj mi to nismo radili, kolko sam skužila nalijepe flaster ( možda i nekaj ispod na određenom dijelu leđa) to stoji dan dva ( nema doma tuširanja) pa se dođe na očitanje. Pitaj Llelllu ona je to svim curama radila, sad jeini problem je kaj se moraš naručiti ( možda je manji red za to,ja sam u 7mjesecu klince za običnu dermatologiju naručila za početak studenog)
boljeje raditi odma prick test ( nama pokazuje malo ili ništa), ili rist ( pokazuje baš jako puno)
-
Prick ristove i rastove smo odradili - uvijek sve neg. A kaj je ovaj manje pouzdan ?? Ja sam mislila da je taj pouzdaniji.
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
-
mi to nismo radili tj. nitko nas nije slao na tak nekaj, ali probaj nazovi klaićevu dermičku 4600253 rade pon i srijedom popodne ostalo ujutro
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma