Pokazuje rezultate 1 do 50 od 209

Tema: kraj jednog psa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Kakvi ste vi to ljudi?

Znaš kakvi - ljudi koji su pokleknuli jer se nisu mogli/znali nositi s teškim teretom, koji su popustili pod pritiskom.

Svi mi imamo takvu slabost u sebi, znam da nije opravdanje, nije olakšanje to čuti... ali ne znam kako da ti pomognem, osim da kažem da razumijem.

Grižnju savjesti će izliječiti jedino vrijeme, ne do kraja, ali postat će lakše

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    Kakvi ste vi to ljudi?

Znaš kakvi - ljudi koji su pokleknuli jer se nisu mogli/znali nositi s teškim teretom, koji su popustili pod pritiskom.

Svi mi imamo takvu slabost u sebi, znam da nije opravdanje, nije olakšanje to čuti... ali ne znam kako da ti pomognem, osim da kažem da razumijem.

Grižnju savjesti će izliječiti jedino vrijeme, ne do kraja, ali postat će lakše

X

Očito ste bili dovedeni do ruba i napravili ste oboje, sporazumno, nešto što je bilo najbolje za vašu obitelj.
    I da nemate grižnju savijest bilo bi vam jako jako teško. i mi smo to prošli sa našom starom kujicom pa znam.

Ponekad smo dovedeni u situacije kad moramo donjeti teške odluke.
    Morate sad to odtugovati.
    I to je normalno.

Da sada ne tugujete.. e tek tad bi se trebala zapitati - pa kakvi smo mi to ljudi?!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •