Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
Meni je ovo strašno i više mi ima veze s ludošću nego trudom.

Jaki ugrizi za vrat!? Pretpostavljam da su bili s leđne strane vrata, ali svejedno
Upravo tako. Usput ga je i srušio i od tada je dobi kao retriver: mio i poslušan jer se gazda nametnuo kao vođa čopora. Naravno da je prije tog suludog čina ispucao sve već poznate metode. I nakon što ga je pokorio pas je prošao dresuru jer prije toga se s njim uopće nije dalo raditi: traumatiziran i nesocijaliziran, zatvoren u boxu, gotovo bez prisustva ljudi ("namjena" mu je bila da straši eventualne provalnike u polunapuštenom prostoru). Probaj zamisliti psihološki profil takvog psa.
A kad netko kaže da je nabavio štene i kako je nakon nekoliko godina od njega postao ludi pas rado bih mu rekla da nije postao nego su ga takvim napravili vlasnici. Uostalom, i svaka beba se rodi zdrava: od neke postane pjesnik, od druge ubojica. Ne možemo baš za sve kriviti genetiku.

I dalje bih voljela znati ime veterinara koji je to napravio da mi se slučajno ne dogodi da nogom kročim u njegovu ordinaciju sa svojim ljubimcima.