-
Osoblje foruma
svega smo se mi ovdje načitali...
i, koliko god mi ovakav čin bio stran i strašan, na ovome forumu je u ovih 12 godina bilo toliko tema koje su "na rubu"
pa nitko nije prijetio prijavama, zatvorima i kaznama
otvarale su se teme "treba li prijaviti zlostavljanje" kada su neke forumašice po cijelu noć slušale udarce, plač i zapomaganja žena i djece.
pa je uvijek ispadalo: šuti, samo ćeš si vraga navući za vrat!
pa se "legitimno" pričalo o kovertama koje se daju liječnicima pri porodu ili nekoj drugoj operaciji... nitko nije reagirao.
malo zgražanja i to je to.
pa se pisalo i o carskim rezovima "a la card"... pa opet nitko ništa.
a onda se događaju "slavonski brodovi" u kojima svi upiremo prstom u socijalnu službu
svakodnevno promatramo kojekakve nepravilnosti i šutimo, ne mrdamo, a sad smo se našle "ispravne" i prijetimo ženi koja je svoju odluku itekako okajala i koja će je pratiti cijeli život.
uostalom, zašto mislite da bi taj veterinar ugrozio svoju licencu; možda je čovjek i sam procijenio da je pas opasan?
ova tema je kontroverzna jednako kao i abortus ili voženje djeteta vez sjedalice.
pa nekako na kraju uvijek zaključimo da je odgovornost na onome tko to djelo i počini, da se nosi sa posljedicama i vlastitom savješću.
zakon ima jasno određene sankcije i prema onima koji pregaze čovjeka... pa ih većina šeta gradom bez ikakvih posljedica.
niti se ne pokaju.
ako tko može pomoći amsterdam da lakše podnese svoju odluku, neka pomogne.
ako ne... nema sada smisla bacati joj sol na ranu; mislim da smo svi shvatili koliko je u čijim očima taj čin okrutan bio.
Posljednje uređivanje od apricot : 08.10.2013. at 07:48
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma