Čitaš površno, oprosti.
Ja nisam usporedila dijete i psa nego mogućnost i želju za eutanazijom člana obitelji koji uopće ne razumije o čemu se radi, bespomoćan je, ovisan o odraslima, a istim tim odraslima njegovo je ponašanje neprihvatljivo i teško za podnositi.
A što se prijetnji tiče-mislim da je upozorenje pretjerano i "puhanje na hladno". To što sam zgrožena ubojstvom zdravog psa ne znači da ću ikome prijetiti ili ići istraživati podatke dotične osobe. Njoj na dušu ide učinjeno. Što se, pak, upozoravanja na zakon tiče-zar nije bila tema u kojoj se pisalo o nezakonitnom iznajmljivanju apartmana pa se i tamo pisalo o mogućnosti prijave nezakonite rabote?? Normalno je da se nekog upozori na zakon. Kao što sam to svojedobno bila slobodna napraviti kod ilegalnih poroda kod kuće i zakonskog gonjena primalja koje rade na crno. Upozoriti ne znači prijetiti. Činjenica je da se za svaki čin koji se kosi sa zakonom može dobiti kazna. Zašto bi to bilo zabranjeno napisati??? Pitanje je retoričko.
I stvarno mi nije jasno kako dio vas želi da ovo bude tema podrške nekom tko je dao ubiti živo stvorenje bez ikakvog razloga osim osobne komocije. Ako je tako-stvarno se odjavljujem jer tu podršku za takav okrutni čin nikome ne mogu pružiti. Mogu samo poželjeti da svi oni koji krše zakon na bilo koji način budu primjereno kažnjeni.