Stranica 17 od 47 PrviPrvi ... 7151617181927 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 801 do 850 od 2344

Tema: odgoj pasa

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Moj je kastriran s godinu dana. Isto je mm malo gunđao, valjda to shvaćaju kao udar na vlastitu muškost

ja sam se odlučila na to zbog više razloga. jedan od njih je bila njegova netrpeljivost prema mužjacima većim od njega, a druga je strah da nam ne pobjegne u potragu za kakvom ženkom, a živimo na jako prometnoj ulici. i moj B je mješanac pa nismo htjeli da još više psića bude na milost i nemilost hoće li ih netko udomiti ili će završiti negdje na ulici.

uglavnom, na starije i veće mužjake je još uvijek alergičan, ali nije nikad probao otići dalje od nas a da mu nismo u vidokrugu. sama kastracija je prošla ok i brzo se oporavio. već sljedeći dan je sjećam se skočio na svoju fotelju kao da nije dan ranije bio na zahvatu.

da se vratim unazad ponovno bih to napravila. i da, maca je isto sterilizirana.

IvanaR avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Srećno na ispitu Cvijeto!
    Vidi se da ti se Abi uvukla pod kožu, počela si i druge da ubeđuješ da nabave psa.
    To za prostor moram da podržim nas je 4 plus pas u 55m2 stvarno se ne primeti da je tu.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    e da, zakazali smo u kastraciju idući petak...MM nije baš za, ja sam više sklona tome...kakva su vaša iskustva?
    Naša prvotna namjera nije bila da ju kastriramo. Ali, curka je imala tzv. lažne trudnoće koje povećavaju rizik od tumora. Pa smo ju odlučili kastrirati.

Tri puta smo zakazivali pa otkazivali. Veterinar je mislio da projiciram pa je brižno i ispod glasa rekao - nju ćemo, nećemo Vas

No, mene je bilo strah anestezije, da se neće probuditi.

Na kraju je sve prošlo dobro.

Gazde muških pasa češće projiciraju

Moj stav je da kastraciju treba obaviti što prije (čim se s medicinskog stajališta to dozvoli), pogotovo ako se pas neće pariti.

Mislim da je kastracija puno lakša kod muških pasa, moje mišljenje je da psu na takav način samo pomažete (ako mu već nećete omogućavati redovan sex, jelte).

Poslije će biti malo ošamućen i to je to. Ne brinite! Sretno!

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

(hm...muško na muško ?)
    Normaluša.

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

već smo nešto prije bili spominjali takvo ponašanje. to naskakanje pasa nije uvijek vezano za seksualnost kako se nama čini.

tako se oni igraju i pokazuju dominaciju, a tu im nije bitno radi li se o psu istog spola ili možda vlasnikovoj nozi

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

I sigurno je da neće raspisivati referendum

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

I, Bodulice, baš je smišan ovaj tvoj

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    I sigurno je da neće raspisivati referendum

istina. ne zamaraju se oni nevažnim stvarima ko mi ljudovi. i nema ničeg neprirodnog ni kompliciranog kod njih.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Bodulica prvotno napisa Vidi poruku
    ne zamaraju se oni nevažnim stvarima ko mi ljudovi. i nema ničeg neprirodnog ni kompliciranog kod njih.
    X

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Sad sam odahnula pa mogu na miru obavijestiti svekoliki puk ljubitelja pasa s ovog topica da smo jutros bili na sistematskom

Veterinar nam je sad javio da su svi nalazi potpuno uredni

Da podsjetim, na sistematski smo otišli zbog promjene prehrane (s kupovne na domaću), a i godina (8).

Veterinar je blagoslovio moje kuhanje (bar netko) i rekao da slobodno nastavim.

Na sistematski smo ipak otišli hitrije nego smo mislili. Sinoć sam joj na guzi primjetila kvrgicu (odmah pored anusa), začepila joj se analna žlijezda (do sada s tim nismo imali problema).

I pas i ja smo bili izbezumljeni (uključujući i MM), postupak čišćenja začepljenih i upaljenih analki pa vađenje krvi su bili aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Jedva sam ju držala, tresla se k'o prut, baš je bila sva jadna I mi s njom.

Eno je, mrzi me. Ja sam ju držala, a MM joj je pjevao pa njega voli

Sad smo ipak svi sretni, jer su nalazi uredni!!! Dobro, sretni smo MM i ja, ona je i dalje dignute njuške, lol.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Super da je sve ok!

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Tnx!

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Moj se trese od straha kad ide vetu, pocne vec na parkiralistu, cim skuzi gdje smo dosli.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Isto i kod nas. Sva bude oduševljena kad nekud idemo, sreća ogromna, lajanje od veselja na veliko. I jučer se parkiramo, ona se počne tresti. Baš smo to komentirali, vrlo rijetko smo tamo bili, a svaki put skuži.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Moja je tako često bila kod veterinara da se trese svaki put kad idemo negdje sa autom.

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

mi smo nedavno šetali s B i zašli u ulicu gdje je njegov vet. isti tren se ukopao u mjestu, a potom okrenuo i počeo nas vući u suprotnom smjeru. baš je bio smiješan tako ustrtaren.

s druge strane, obožava auto i ne povezuje ga s vetom jer ako je samo cijepljenje u pitanju idemo pješice do tamo jer nam nije daleko. a autom je s nama proputovao pola hr. išao bi on i na kraj svijeta samo da se ne odvaja od nas
    Posljednje uređivanje od Bodulica : 18.01.2014. at 14:04

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Sad smo se vratili iz šetnje Maksimirom, obožava ga i ona i mi. Standardno je lajala kad smo krenuli, taj lavež od sreće budi iz mrtvih, ali je u autu bila k'o bubica, nikakav ton, ništa, samo preplašen pogled, nije bila sigurna di idemo nakon jučerašnjeg fijaska kod veterinara

Offtopic: uslikala sam šafran!

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Naš
    Moj stav je da kastraciju treba obaviti što prije (čim se s medicinskog stajališta to dozvoli), pogotovo ako se pas neće pariti.

Mislim da je kastracija puno lakša kod muških pasa, moje mišljenje je da psu na takav način samo pomažete (ako mu već nećete omogućavati redovan sex, jelte).

Poslije će biti malo ošamućen i to je to. Ne brinite! Sretno!
    Uh...frka me je...
    Malo čitam po internetu, pa imam dvojbe.

No, kaj nije to malo prerano - 5.5 mj? Naš veterinar se zalaže za što raniju kastraciju, uglavnom, uz naravno sva medicinska objašnjenja, i ono svjetovno, da ono što pas ne zna, neće mu ni nedostajati....tj. za kastraciju prije nego ga počnu prati hormoni.

Čitam na netu da je kod malih pasmina bolje kastraciju obaviti kasnije, sa nekih 1g, dok se skroz razviju, a da se kastracija u mladjoj dobi preporuča kod agresivnih i većih pasa....

I ima još jedan problem - kako objasniti curki šta ćemo mu napraviti - ona sanja o tome kako će on i mala Cavalirka iz susjedstva imati bebe i kako će ona dobiti jednog malog peseka...(to je njena ideja, gazde te curke nemaju isto mišljenje, naravno ). Šta da joj kažem, kako da joj to objasnim...imamo termin u petak, tako da budemo s njim preko vikenda....
    Posljednje uređivanje od Deaedi : 20.01.2014. at 14:20

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Reci joj kako i jest - da je male pseće bebe jako teško udomiti u dobre ruke.

Mi ćemo našu pesicu sterilizirati, samo isto imam dvojbe o terminu jer sam po webu čitala da je kujice koje su imale juvenilni vaginitis bolje sterilizirati nakon prvog tjeranja, a veterinari kao da za to nisu čuli, pa mi je to čudno.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Reci joj kako i jest - da je male pseće bebe jako teško udomiti u dobre ruke.
    Kaj misliš koji će biti njen odgovor

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa onda joj reci da ne možete imati pet pasa

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Pa onda joj reci da ne možete imati pet pasa

Ona je uvjerena da možemo, i vjeruj mi, njoj to uopće ne bi smetalo, koliko voli životinje.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Mi smo našu kastrirali kad je imala 1,5 godinu. Prvotna namjera nam nije bila kastracija, napravili smo to zbog lažnih trudnoća.

Vjerovala bih veterinarima po pitanju kastracije. Prije se "u narodu" pričalo da kuje moraju proći prvi okot i sl. Sad se govori da ih je potrebno što prije kastrirati, jer šanse za tumorima s kasnijom kastracijom rastu. Itd.

Ono što bih ja napravila je da bih pitala mišljenje nekoliko veterinara (telefonski, zainteresirana stranka, jelte ) i ravnala se po tome.

A za curku…istina će ju malo zaboljeti, ali kad-tad će saznati što je bilo u pitanju. Ovako joj objasnite i da će njemu biti bolje, da će i dalje Cavalirka biti njegova cura, ali na platonski način (dobro, ne morate ulaziti u detalje ).

I stvarno se nemojte bojati, govorim to iz vlastitog iskustva. Ja sam bila beskrajno prestrašena, a nisam trebala biti.

Mima, tvojoj će trebati nešto dulje da se oporavi, 2-3 dana, ali će biti dobro. Koliko se sjećam, dobit će neke paštete za jesti. I obvezno pratite kilažu nakon kastracije, nije seoska priča, naša se stvarno udebljala, a bila je na istoj prehrani kao i prije pa smo morali preći na hranu za radukcijsku dijetu. Sad ima hrane i za sterilizirane pse. Iako, ne znam koliko je učinkovito, jer je tek sada smršavila od kada joj kuham (da se zapitam zašto ).

I, ne, neće promijeniti karakter i postati "krpe". Totalna zabluda. Bit će to isti, veseli psi. Kažu, muški manje agresivni, ali jedino ako ih se rano kastrira.

Sretno!

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ja sam se nešto razmišljala da joj ubacim neki probiotik, ali ne znam da li kučići smeju ove ljudske, a nisam se setila veterinara da pitam.
    Pitala sam ja konkretno za Linex forte i to smiju pa sam joj u obrok stavljala pola praha iz kapsule.
    Ako je vjerovati teti iz ljekarne, mogu i Prolife (ona je davala svojoj mački, rekla je da može i za pse).

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Moram se osvrnuti na onaj komentar o mjestu u stanu. Nas je 5, 3 psa i 2 papige (dobro, mali pinčevi se računaju kao jedan pas?). Stan je malo manje od 70 kvadrata. I sasvim dobro funkcioniramo. Klinci šeču male pese (najmlađi još ne) na smjene, a mm i ja veliku. Konačno mm i ja imamo zajedničku zanimaciju (osim djece, računa...). Postali smo si bliskiji od kad imamo dobicu.
    Što se tiče hrane dajemo im Mera dog dehidrat, ali namjeravam jedan obrok zamjeniti sa svinjskim grkljanima (tak nam je savjetovao uzgajivač), kuhanim sa rižom i povrčem. Samo još da nađem mesnicu gdje ih mogu kupovati.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

e da, zakazali smo u kastraciju idući petak...MM nije baš za, ja sam više sklona tome...kakva su vaša iskustva?
    Nikad. Ni jednom psu to ne bih radila. I nisam, ni muškom ni ženskom.

IvanaR avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ako je vjerovati teti iz ljekarne, mogu i Prolife (ona je davala svojoj mački, rekla je da može i za pse).
    Super, baš i imam Prolife kući.
    Inače stomačić joj se smirio, doduše ta epizoda akutnog gastritisa je trajala dobre dve nedelje. I dalje ima svoje omiljeno mesto na kom popase travicu, ali pošto ne povraća, a i kaka je uredna, mislim da je to ok.
    U međuvremenu je i divljanje sa petardama prestalo, pa je i ona opuštenija.
    Drago mi je da je tvoja kuca bila dobro na sistemackom.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mi našem dajemo neku pastu i prah sa probioticima, baš za pse.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mi smo kod veterinara dobili probiotik, a inače za agstritis smo psu davali Peptoran, ali bitno je znati dozu koja se određuje po kilaži (mi smo tablete morali rezati na ŠESNAESTINE)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

rezati na ŠESNAESTINE)
    aaaaaaaaaaaaaa pa kako ste to uspjeli???

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Teško inače ima i neki peptoran manje gramaže koji režemo na osmine, ali taj nisam našla u apoteci nego nam ga daju kod veta

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj IvanaR prvotno napisa Vidi poruku
    Drago mi je da je tvoja kuca bila dobro na sistemackom.
    Tnx!!!

Da, i mi dajemo Peptoran, onaj od 75 mg. Ujutro i navečer po 1/4, rekao je dr. da slobodno može i po pola kad je jači gastritis, da je to OK. Baš sam ga to pitala. Trenutno dajemo po pola zbog antibiotika, znači dnevno 1 tbl. od 75 mg.

Ima cca 10 kg.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Mi našem dajemo neku pastu i prah sa probioticima, baš za pse.
    Pitat ću ga kad ju budemo vodili na kontrolu.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Nikad. Ni jednom psu to ne bih radila. I nisam, ni muškom ni ženskom.
    jel se ikad pario pas?
    ikad u svom psećem životu?
    inače, ovakav komentar imaju muški vlasnici muških pasa. uz napomenu kako se ženke moraju sterilizirati. ma nemoj. iznerviram se odmah.

mi ćemo abi sterilizirati, prije prvog tjeranja, prema uzgajivačnici to je negdje sedam-osam mjeseci.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    mi ćemo abi sterilizirati, prije prvog tjeranja, prema uzgajivačnici to je negdje sedam-osam mjeseci.
    Nekad im tjeranje zna uraniti pa priupitaj veta za mišljenje. Mislim da se onda 2-3 mj. poslije tjeranja ne smiju sterilizirati, ali nisam sigurna.

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

mislim da ćemo mi sterilizirati našeg štenca (kao što smo našeg mačka kad smo ga udomili). nekako se klima mijenje. moj prvi pas koji je živio od 1993. do 2007. godine nije bio steriliziran, u to vrijeme nije bilo uobičajeno sterilizirati pse, skupljeti kakicu i voditi pse na povodniku.
    našli smo mu dva puta partnericu ali prvi put on nije htio a drugi puta njegova dobra prijeteljica nije htjela (bio je mješanac), tako da nema potomstva što nam je jako žao.

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

nadam se da ovo nije van teme. veterinarka nam je preporučila da krosu dajemo pileće vratiće zbog vitamina d. on ih nasreću obožava, međutim jako ih je teško pronaći. znate li možda neku mesnicu koja ih ima redovito (u zagrebu)?

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nekad im tjeranje zna uraniti pa priupitaj veta za mišljenje. Mislim da se onda 2-3 mj. poslije tjeranja ne smiju sterilizirati, ali nisam sigurna.
    Dobar savjet, ova naša je prvo tjeranje imala sa 6mj.

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja kupujem pileče vratiče na placu u Gajnicama, u Purisovom kiosku. A ima ih i na Dolcu. Ja pak tražim svinjske grkljane koje su meni preporučili a nema ih niti u jednoj mesnici
    Ja nisam niti jednog psa kastrirala/sterilizirala. I sve sam ih pokušala pariti, ali bezuspješno. Ili moji nisu htjeli ili partneri. Ndam se da ćemo sa dobicom imati više sreće.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj innu prvotno napisa Vidi poruku
    Dobar savjet, ova naša je prvo tjeranje imala sa 6mj.

Naša s 5,5 mj.

Eci, zašto baš svinjski grkljani? Ti imaš pinčeve? Oduvijek sam voljela životinje, ali sam se u pse zaljubila baš zbog jedne predivne pinčice

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Imam 2 pinča, ali grkljane trebam za dobermanku. Tak mi je uzgaajivač savjetovao, nemam pojima zakaj baš svinjski.
    Što se tjerana tiče, kaj se tako rano počnu tjerati? Ne sječam se baš, ali mislim da su moje prvi put oko 9 mj. Dobermanka mi sad ima 8 mj i još se nije tjerala.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Mislim da je ovo najranije, varira od kuje do kuje.

Čitala sam po netu da svinjetina i nije baš neko najsretnije rješenje pa zato pitam.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

jel se ikad pario pas?
    ikad u svom psećem životu?
    inače, ovakav komentar imaju muški vlasnici muških pasa. uz napomenu kako se ženke moraju sterilizirati. ma nemoj. iznerviram se odmah.

Nije se nikada parila.
    Ja sam ženski vlasnik ženskog psa i nisam ju sterilizirala ( ni one prije nje). Kad se tjera ju više čuvamo. Šetamo tamo gdje nema drugih pasa. Ona je miran pas i nikad nije bilo problema s njom. Niti su mi se muški psi skupljali oko kuće kad se tjera. A već je prošla 8 godina.
    Podove u kući lako perem, nemam tepihe, ona ne skače ni na kauč ni na stolice. Ima svoj krevet, tako da ništa ne zamaže. Tjedan dana bude više kapljica. Domestos i maramice za pod.Iduća 2-3 tjedna kapljica bude vrlo malo. Nikome nije smetalo. I krevetić redovno mijenjam i perem kad se zamaže tih dana.

No, mora se biti na oprezu ako ne želite psiće. Naravno, više je posla dva puta godišnje ako nije sterilizirana. No, kako stari, tako to tjeranje sve kraće traje. Obje smo već gospođe u godinama. Ne smijem ni misliti koliko ih ona već ima. Ljubav moja, već spava u svom kaučiću. Nakon što me je uspjela nažicati kruh pečen u jaju. A lijepo sam si rekla, ne smiješ joj popustiti i dati svoju hranu! A kako da joj odolim, tako je medena.

I još nas čeka cijepljenje ovaj mjesec. Strepim od toga kao i kad djeca idu

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Sterilizacija/kastracija je ok, zapravo čak i poželjno, pogotovo za pse koji neće ići u uzgoj. I kod mužjaka i ženki je svako tjeranje prilično mučenje za njih iako mi mislimo da nije, i ženke koje se dva puta godišnje pripremaju za dobiti mlade, prirodni nagoni kako je priroda to posložila i hormini ipak čine svoje dva put godišnje kod ženki, a kod mužjaka u biti stalno, kad god su ženke u blizini koje se tjeraju, uz sve moguće zdravstvene probleme, upale i karcinomi mlječnih žljezda kod ženki, upale repne žljezde kod mužjaka, karcinomi testisa itd..pojačanu sklonost agresivnom i narajcaonom ponašanju u šetnjama kad su prijemčive ženke u blizini, zavijanje kod nekih mužjaka isto čest slučaj danju,noću, što zna biti prilično neugodno, slonost bezglavom bježanju za mirisima itd..
    Mali psi ne krvare puno, to jesu uglavnom točkice ali veliki da, puno i obilato, ko ipak nije za sterliziaciju postoje gačice za pse sa rupom na repu u koji se može umetnuti uložak, koji se mjenja kad je pas doma, a gačice se normalno peru ko i naše

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Naša je mala, ali je ipak podosta krvarila tijekom tjeranja. Tako da smo bili primorani na te sado-mazo gaćice Onda su imali samo crne I to krvarenje je trajalo dosta dugo, skoro 3 tjedna. Ulošci koje smo kupovali za nju su bili pretanki i premaleni pa sam rezala svoje dnevne.

Ipak, nikad ju zbog toga ne bismo kastrirali, sumnjam da je i ostalim vlasnicima to razlog za sterilizaciju.

šafran je to lijepo napisala.

Mi smo imali iskustvo s lažnim trudnoćama i to je zapravo bio pravi razlog za kastraciju. Isto smo maštali jednog dana o štencima i potomstvu, ali smo s vremenom uviđali da si to ne možemo priuštiti, a mislim da štence nikada ne bismo nikome mogli dati. Naravno da nam je žao što nemamo njene potomke.

Pa smo se odlučili na sterilizaciju, prvenstveno zbog nje.

Cca 2 mjeseca nakon prvog tjeranja počela se čudno ponašati. Stalno je odlazila iza kauča, tamo odnosila igračke, radila brlog. Zakopavala je hranu u dvorištu. Postala je jako ljubomorna, bila sam samo njena. Dok nismo otišli kod veta po hranu…
    Curki je u cice nadolazilo mlijeko. Meni je to bio šok, nikada do tada nisam čula za lažne trudnoće. Primila je neke hormone, koliko se sjećam.
    Nakon što prođe vrijeme za oplodnju kuje, ona se priprema za trudnoću. I tijelo i psiha i mozak očekuju mlade. A nema ih. Vjerujem da je to kujama jako stresno i frustrirajuće.
    Lažne trudnoće su češće kod manjih ženki, ako sam dobro zapamtila.

Mislili smo da se neće ponoviti, ali se ponovilo. Pa smo ju sterilizirali.

Kastracija nije moda. I nije zbog toga što bi kujica mogla "unerediti" stan. Neke se same čiste, a ima i gaćica i uložaka, tako da…
    Postoje i neki sprejevi za neutraliziranje mirisa zbog mužjaka (sumnjam da je učinkovito). Pri šetnji lajna. Nije to baš neki SF.

I ženke i mužjaci imaju seksualne nagone i potrebe i jako je frustrirajuće ako ih ne ostvare.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

abi sad ima 5 mjeseci i pitali smo veta i kaže da je rano.
    ono što sam primijetila je da su je počeli naskakivati odrasli muški nesterilizirani psi.
    isti koji je do prije tjedan-dva uopće nisu nit njuškali.
    jel možda to neki znak da ulazi u pseći pubertet?
    zar već, naša beba?

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

još jedan post
    dakle, dobili smo popis ispitnih pitanja
    i to ni više ni manje - 2 strane
    mm je sav u stresu da kako će on to
    a meni je sve skupa strašno zabavno.
    naročito kad ga vidim da joj kaže LEZI, a ona daje šapu

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

naročito kad ga vidim da joj kaže LEZI, a ona daje šapu

Snimaj!

A beba…naša je skoro u toj dobi već bila spremna na sex pa se ti tješi…nije tvoja najgora

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ispitna pitanja za psa

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Deaedi, idete u petak na kastraciju?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu