Stranica 25 od 47 PrviPrvi ... 15232425262735 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,201 do 1,250 od 2344

Tema: odgoj pasa

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Samo na posebno označenim mjestima.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Zanima me u kojem Zakonu piše o postupanju sa psima u javnosti?
    Moj susjed je danas dobio kaznu 600,00 kn jer je na livadi bio sa psom, a pas nije bio na povodcu i rekli su mu da mora imati knjižicu kod sebe i najmanje 2 vrećice za kakicu.
    Gdje pas može slobodno trčati?
    u rijeci je to "odluka o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca". nedavno su donijeli novu, koja je postrožila uvjete držanja pasa. i isto tako su komunalni redari u pratnji policajca, počeli revnosno naplaćivati kazne.
    ali, recimo, ova odredba za 2 vrećice za kakicu, mi se jako sviđa.
    u našoj riječkoj stoji jedino da je vlasnik dužan očistiti.
    i to je praktički nemoguće kontrolirati.
    pa zato najčešće kazne naplaćuju za povodac. najčešće maltezerima, pudlama i starim psima koji se jedva vuku.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Moze preporuka veterinara na podrucju Novog Zagreba, ali ni nemora biti. U petak imamo drugo cijepljenje i kako smo novi u svemu ovome ja nemam pojima kome da idemo.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

VS Remetinec (u sklopu Vet. stanice grada), Pet planet Lanište (privatna)

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj šafran prvotno napisa Vidi poruku
    Ne bi vas htjela plašiti, ali pripazite se tih krpelja, nisu više bezopasni kao nekad, postotak zaraženih se povećava iz godine godinu i širi se i prema našim prostorima.

Mi se od unazad dvije godine redovito cjepimo, dječji doktor nam neda mira i podsjeti nas na to svake godine, ne znam kako je kod nas, tu se možeš cijepiti gdjegod, čak i kod dječjeg doktora, pošto je za odrasle ugriz zaraženog krpelja stvarno opasan zbog meningoencefalitisa, a zaraženih je sve više, pa iz tog razloga forsiraju.

Prijateljicu od moje tete je ugrizao prije par godina zaraženi, zdrava i normalna žena je na žalost izgubila skoro posve moć rasuđivanja, bolest se razvila u roku pola godine, sada žvi u domu jer se nije više sposobna brinuti za sebe.
    Htjela bi samo podsjetiti na ovo, oni koji nisu, da eventualno razmisle i o cijepljenju, pogotovo ako su svakodnevno negdje po prirodi zbog pasa.

krpelji, medvednica

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

a ja bih htjela upozoriti na ovu glupu travurinu - klas.
    http://duhek.com/blog/?p=356
    dakle, u petak smo završili kod veterinara jer joj se taj klas zapiknuo u oko. nismo ni skužili da joj je u oku, nego ga je stalno trljala, pa joj se upalilo, crveno i krmeljavo. izvadio joj je, kapamo sad s tobrexom.
    dosta je opasna trava ako se zapikne, a abi bude nakon šetnje krcata tih malih klasića tako da ju dobro iščetkamo. naročito šape treba pregledati. svaki pas iz parka ima svoju priču s tom travom, uglavnom su svi bar jednom kod veterinara bili radi nje.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

I za uši je opasna.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I nos.
    Frendičinog psa su uspavali da mu to izvade iz nosa.

Sent from my iPhone using Tapatalk

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

zamrla nam tema. kako ćuke?

mislim da sad sa sigurnošću mogu reći da više ne obavlja ništa po stanu. koje je to olakšanje.

a inače, prepredobar karakter ima taj pas. sa svima se slaže, još se u parku nije pojavio pas, a da se nije bar pokušala s njim/njom igrati, s ljudima, s djecom, ako pada kiša može cijeli dan prespavati na kauču, isto tako može prohodati kolko god hoćeš bez problema, puna energije, zaigrana - ma divota jedna. a tek što voli plivati, pravi morski pas je, sat vremena je neki dan plivala gore-dolje, moraš joj bacati nešto pa ide po to.
    jedina, baš jedina mana joj je - smećarenje po podu.
    jednom rječju - obožavamo je. svi redom. ja naročito
    eto, tako, malo novosti. još malo pa slavimo prvi rođendan.
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 26.06.2014. at 11:09

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moj malac je još prilično glupav bliži mu se pet mjeseci otprilike (obzirom da je udomljen ne znamo točno koliok je star). naganja se s tvorom po cijele dane, ne obavlja ništa po kući već dugo i tak. jako nam je dobar

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A moja plaši turiste okolo. reakcije pojedinaca su za krepati, reagiraju otprilike ko da vide poskoka.

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a ma daj :D pa kojeg pesonju imaš? goniča lavova??

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

I meni je neobicno kako se tu na moru djeca i ljudi boje pasa, cak i ovog naseg plisanca...

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Mi danas bile kod veta da joj vidi zube. Rekla je da stanje uopće nije strašno, ali da treba skinuti kamenac, koji se nakupio na nekim zubićima (nije baš mogla detaljno vidjeti, jer ova moja ne da otvoriti usta).

S obzirom na godine (8,5 g.), prvo joj treba izvaditi krvnu sliku.

A ja se sva ufrkala, jedva sam čekala da zbrišemo. Hebajiga, čim pomislim na anesteziju, sva se preznojim

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    jedina, baš jedina mana joj je - smećarenje po podu.
    U bivšem kvartu je jedan susjed ultra malu pinčicu (mislim da je imala nekoliko mjeseci) šetao s brnjicom zbog smećarenja

Svima je valjda prva pomisao bila da je oštar pas Nadam se da je u međuvremenu skontala što ne smije raditi.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Moj patuljasti pinč radi isto.
    Jedno vrijeme je isto šetao s brnjicom jer me bilo strah da ne pojede nešto otrovano.
    Sada, kad je naučio naredbe i odrastao, ne žvače sve po redu, ali svejedno trebamo jako paziti na njega.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Davina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Mi smo u školici za pse tako reči jednu od prvih lekcija učili kako odvratiti psa od smečarenja, i to izročito iz razloga da ne bi na nešto otrovno naišli, a nije ni baš lijepo kad slatki kučni ljubimac smečari . E to je odprilike izgledalo ovako: izabrati jedan puteljak gdje se pas može pusiti bez lanca (lajne) i na taj puteljak ostaviti na razmaku od nekoliko metara neke jestive stvari koje pas voli,otprilike kao ivica i marica, ali zapamtiti gdje smo to ostavili. Onda doči tu s psom šetati, a kad on dođe otprilike na to mjesto gdje smo mu mi postavili "zamku" i čim počne njuškati naravno da bi to pojeo, treba glasno viknuti (fuj, ne, niš ili šta god kako govori za zabranu) ali baš odlučno. Nama su u školici rekli nije čak ni važno glasno viknuti, jer pas savršeno čuje, ali teba odlučno viknutu.I ako pas posluša tj. izpočetka se malo šokira, i ne uzme to sa poda da ga odmah nagradimo sa nečim lijepim što voli da jede, naravno da to ponesemo uvijek uzase. I tako bez prestanka dok neskuži: aha ako neuzmem nešto s poda dobiču nešto još ljepše, i tako če se okaniti smečarenja. Mi smo vježbali četiri sedmice, a u našoj školici je bilo pasa koji su to skužili poslije petog šestog puta, a naravno i onih koji su to skužili tek oko stotoga do dvjestotoga puta. Ali se isplati. Eto nadam se da sam bar malo pomogla, pa ko želi može isprobati.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Davina prvotno napisa Vidi poruku
    I tako bez prestanka dok neskuži: aha ako neuzmem nešto s poda dobiču nešto još ljepše
    A što ako je psu u tom trenutku baš finije to s poda?

Zezam se, lijepo si to objasnila

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ma moja je to odmah povatala. ali hebi ga, moraš j ustalno gledati i kad kažem fuj, ona ne dira. al ako ne vidim, katastrofa. uvalja se u crkotinu, u go*na. i to samo ljudska. još oni njeni brkovi, ajme meni, smrdi ko kuga. ...neki dan sam se doslovce izrigala u parku, bolje da ne pričam.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Pročitaj Bez dlake na jeziku Ima dobar dio posvećen ljudskim govnima

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Zašto ooo zašto sam čitala odgoj pasa,a nemam psa uopće. Ovo o crkotini nisam morala vidjeti. Progonit će me zauvijek

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

carmina, ma nije tako strašno izribaš nju u kadi, pa izribaš kadu i voila

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Carmina406 prvotno napisa Vidi poruku
    Zašto ooo zašto sam čitala odgoj pasa,a nemam psa uopće. Ovo o crkotini nisam morala vidjeti. Progonit će me zauvijek
    Što bi tek bilo da si onjušila

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Pa se srušiš u nesvjest dok to sve oribaš,a da san onjušila završila bi na intenzivnoj Još uvijek sam dog fan aliiii....više nikad neće biti isto

IvanaR avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    ma moja je to odmah povatala. ali hebi ga, moraš j ustalno gledati i kad kažem fuj, ona ne dira. al ako ne vidim, katastrofa. uvalja se u crkotinu, u go*na. i to samo ljudska. još oni njeni brkovi, ajme meni, smrdi ko kuga. ...neki dan sam se doslovce izrigala u parku, bolje da ne pričam.
    Evo da ti pružim podršku i moja je volela da se tako "namiriše", ali nije to uradila već neko vreme. Nisam je grdila zbog toga, kažu da im je to instinkt, ali čim bi to uradila momentalno bi prekinuli šetnju, nalevo krug i pravac kući u kadu. Nije baš iz prve shvatila, ponovila je to 5-6 puta, ali poslednji put kad se uvaljala, tačno je znala šta sledi i sama se okrenula i krenula kući. Bilo mi ju je nekako i žao.
    Prerašće i tvoja to. Što bi rekli, to je samo faza...

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Naš veterinar se napokon vratio s godišnjeg (to je onaj koji voli životinje i ne vidi ih samo kroz novčanice ).

Njemu je čak dala otvoriti usta (a ja ih nisam mogla zatvoriti od iznenađenja). Rekao je da zbog ovoliko kamenca koliko ima ne bi stavljao psa u anesteziju, da (još) nije potrebno i da je stanje dosta dobro.

Rekao je da možemo probati koristiti Plaqueoff. Pa, eto, info za one koji nisu naučili psa na pranje zuba.

Dao nam je i Prac-tic protiv krpelja i buha, kaže da se pokazao dobar za one pse koji loše podnose Frontline i Advantix.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Da se i mi malo javimo...dakle, naš je B svakim danom sve veća maza...najbitnije mu je da smo svi na okupu, posebno MM i ja, inače je nekako uznemiren i stalo je na vratima, čeka da se pojavimo doma. Posebno je problem ako MM radi po noći, onda se čim čuje i najmanji šum odmah budi i laje na vrata, jer misli da tata dolazi doma. To smo riješli na jedini mogući način, a to je da spava sa mnom na krevetu dolje kod nogu, iako pretendira prema gore...

Slaže se sa svim psima, nema problema ni sa muškima ni sa ženskim, tako da meni nije jasno zašto nas drugi vlasnici često pitaju jel dečko, i ako je, odvlače svoje muškiće dalje, jer kao njihovi ne vole muške...naš voli sve, ne bira i ne diskriminira ni po spolu, vrsti, veličini......on bi se samo igrao i igrao...

Sad smo u fazi da ga pokušavamo naučiti da ide pišati u jedan dio dvorišta, jer nam se malo pokazalo nezgodno u situaciji kada sam sama s klincima doma, voditi ga van u onu kasnu večernju ili rano jutarnju šetnju, jer ne mogu klince ostaviti same doma, a niti ih vući van u 23h ili u 7 ujutro, ako spavaju. Posebno je bio problem kada su oboje klinaca zakurili i pobrali streptokok, a ja sama s njima...a kako se B dok smo bili na moru odvikao od pišanja na pelenu, moramo ga voditi van, nemamo više tu komociju, što je i plus i minus.

E sad, koliko često ih vodite van da obave svoje? Mi vodimo cca. svaka 3h, a po noći izdrži od cca. 23-7h, a nekad i duže, jer ako mi spavamo, spava i on. Na moru je čak znao izdržati od npr. ponoći do 10 ujutro, ako smo svi spavali, ni on se nije dizao.
    Posljednje uređivanje od Deaedi : 04.07.2014. at 11:20

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

E da, na moru smo ga dok smo bili na plaži morali ostavljati doma...naime, naravno da ima onih koji ne vole psa na plaži (a koja i nije ustvari prava plaža, nego se ljudi iz obližnjih kuća tamo kupaju), i da im smeta čak i ako pas samo sjedi na dekici, i iako nije napravio niti 1 korak po plaži, nego smo ga noslili od ceste do dekice. MM se onda išao s njim okupati par puta navečer tamo gdje se ljudi ne kupaju, i htio je u vodu, malo je i zaplivao....

Inače, stvarno mi je čudno kako su u našem mjestu u kojem ljetujemo ljudi dosta negativno nastrojeni prema psima, čak su na početku jedne uličice - prolaza na javnoj površini stavili home made znak zabrane za pse?

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    To smo riješli na jedini mogući način, a to je da spava sa mnom na krevetu

Naša je s nama u krevetu završila već drugi dan po dolasku

Dok smo živjeli u kući i imali dvorište, isto je piškila po njemu, mada ju nikada nismo učili na jedan dio, jer nam to nije bilo važno.

Sad kad smo u stanu, prosjek šetnji nam je 4 puta. Onda je bio 2-3 puta zbog kakanja, iako je dvorište i u tu svrhu znalo poslužiti (tada je sama izabrala najudaljeniji dio dvorišta).

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

E da, na moru smo ga dok smo bili na plaži morali ostavljati doma...naime, naravno da ima onih koji ne vole psa na plaži (a koja i nije ustvari prava plaža, nego se ljudi iz obližnjih kuća tamo kupaju), i da im smeta čak i ako pas samo sjedi na dekici, i iako nije napravio niti 1 korak po plaži, nego smo ga noslili od ceste do dekice. MM se onda išao s njim okupati par puta navečer tamo gdje se ljudi ne kupaju, i htio je u vodu, malo je i zaplivao....

Inače, stvarno mi je čudno kako su u našem mjestu u kojem ljetujemo ljudi dosta negativno nastrojeni prema psima, čak su na početku jedne uličice - prolaza na javnoj površini stavili home made znak zabrane za pse?
    Ah, po ovom pitanju možemo razglabati i razglabati, ali to ti je tako.

Naša se ne voli kupati, ali ju svejedno moramo smočiti, jer ne želi ostati u vikendici, doslovno zavija. Isto smo na plaži di se većinom kupamo mi iz vikendica. Kad ju idem smočiti, pazim da nema baš puno ljudi pa ju malo brčnem, odmah izjuri van.

Inače, svi ju dođu dragati, nasmiju se i jako su prijateljski raspoloženi, neki su ju čak i fotkali na njenom ručniku, lol.

A tko ne voli-ne voli, džaba nam o tome.
    Posljednje uređivanje od Optimist : 04.07.2014. at 11:39

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku

Dok smo živjeli u kući i imali dvorište, isto je piškila po njemu, mada ju nikada nismo učili na jedan dio, jer nam to nije bilo važno.

Sad kad smo u stanu, prosjek šetnji nam je 4 puta. Onda je bio 2-3 puta zbog kakanja, iako je dvorište i u tu svrhu znalo poslužiti (tada je sama izabrala najudaljeniji dio dvorišta).
    Ma i nama nije važno da ide na jedan dio dvorište, no nekako nam se učinilo da je izabrao taj dio pod trešnjom, jer je tamo sam već tu i tamo otišao piškiti, a vidim da neće na onaj dio dvorište gdje smo inače svi vani na igranju.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

A najbolja mi je jedna susjeda na moru, gleda kad idemo s njim u šetnju, pa ako se slučajno popiša na njenoj strani ulice, ide sa kantom vode i zalijeva.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ma i nama nije važno da ide na jedan dio dvorište, no nekako nam se učinilo da je izabrao taj dio pod trešnjom, jer je tamo sam već tu i tamo otišao piškiti, a vidim da neće na onaj dio dvorište gdje smo inače svi vani na igranju.
    Vidiš kako ti je mali pametan, izabrao je osamu u hladovini, neće onečistiti dio na kojem boravite (osim ako ne volite ležati ispod trešnje ).

A najbolja mi je jedna susjeda na moru, gleda kad idemo s njim u šetnju, pa ako se slučajno popiša na njenoj strani ulice, ide sa kantom vode i zalijeva.
    To su ti dobrosusjedski odnosi, žena čisti iza vašeg ćuke umjesto vas Sljedeću put joj fino zahvalite

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

A jesi opičena

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni je na moru isto dosta neugodno što se naša popiški nasred ceste, već su nam to ljudi i komentirali; ali jednostavno ne znam što ću, ona je navikla piškiti na asfalt i u Zgb (gdje mi to isto bude neugodno), i čim izađe iz dvorišta odmah piški. U dvorištu neće niti pod razno. Glupavo mi je što kod nas u selu hrpa pasa luta sama bez vlasnika, tj. šeću sami sebe, pa sigurno paze gdje piške, a eto nama prigovaraju.
    Na plažu smo je vodili kad smo bili ranije u 6. mj. na moru, a sada ne, ići ćemo na neke malo dviljije plaže kad budemo svi skupa. Ostavimo je sa bakom, u dvorištu je. Prije nije ulazila u vodu, a sad amo joj bili stavili Advantix pa nije niti smjela - vidjet ćemo što će biti kad krenemo na divlje plaže.
    Inače se poboljšala u druženju sa psima, ima tamo dva mala udvarača koji slobodno šeću pa dotrče čim se pojavimo u selu - jednog je neki dan bome dobro potjerala od sebe jer ju je previše njuškao.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

A da nosaš pištolj na vodu sa sobom pa ispereš? Samo prijedlog

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa nije loša ideja, uzet ću bocu vode sa sobom. Ili ću je probati namamiti da se makne sa ceste - tu je problem što su sve dvorišta osim jednog jako zaraštenog puta, a tamo mi je je bed voditi ju jer bude sva puna čička i klasa.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Mima ne zezam se ovo, mislim za ozbiljno, znam kako neugodni pogledi mogu biti kad su psi u pitanju. Tvoja je mala i to je dovoljno da eto kao malo počistiš, za mog ja tonisma mogla, osim da nosim vjedro vode, iako realno voda ili u urin na asfaltu, neš ti, kao asfalt je jako čist, moš mislit.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

A vidi tebe, već si tu, pa da ili boca vode.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Hoću reći, naravno gdje bi došli kad bi sad svi psi pišali po asfaltu, moj je ionako čuvao mokraču za obilježvanja uokolo, iako mokrača ispari, nakon nekog vremena smo ioanko samo izabrali izgon iz grada, bio je preveliki, ali znalo se desiti da u gradu pošteno zalije stup od rasvijete, i šta da sad radim, bilo je nekad bed.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Pa i u našem malom mistu ima jako puno samošetača, i oni pišaju i seru posvuda, a da ne govorim tek o ogromnom broju mačaka po selu...ne piša on baš nasred asfalta, nego obično uz banderu, po nekoj travici/grmiću uz cestu...ali vidim prijekorne poglede, ne moraju ništa niti komentirati.

I samo ću reći, da prije par godine, na plaži, sin od jedne naše, ali udane u Njemačku, odvikavao se od pelene i na plaži bio gol i svako malo bi negdje popišao...onda bi netko došao i na to sjeo, stavio ručnik i tako...i nitko nije prigovarao...osim kojeg prijekornog pogleda (mojeg)

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ali moram ispaliti jedno "tehničko" pitanje, kažu da nema glupih pitanja, pa ajde, ako imate neku tajnu, mi smo friški pesovlasnici...dakle, kad se pokaka u travu, obično isčupam i dio te posrane travice i bacim, ako to obavi na nekim kamenčićima, još bolje, i njih pokupim...ali šta radite ako to obavi na asfaltu (iako to izbjegavam, ali eto, nekad se baš desi), a ostane, tj. uvuče se u rupe...imali smo takvu situaciju na Jarunu, da je baš ostao prljavi asfalt, ja sam ga ribala sa vlažnim maramicama, ali ostala je ipak smeđa fleka...neka žena je prolazila pokraj toga i naglas rekla klincu (da je ja čujem, jel): Pazi da ne staneš u posrani asfalt...meni je bilo neugodno, ali kako da to očistim? Čini mi se da još gore proliti vodu, onda dobiješ razrijeđeni, ali veći problem?

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Pa ništa, kad krene kakit na asfalt, podmetni mu salvetu pod tur

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj šafran prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ništa, kad krene kakit na asfalt, podmetni mu salvetu pod tur

Ma ne mogu, mora se koncentrirati...

Ako ga prekinem u poslu, čeka me još 20 min šetnje do idućeg pokušaja!

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ha, pa naša uglavnom kaka tako da se bez problema pokupi - dakle formirano i nije mekano, pa nije problem skupiti sa vrećicom i ne ostaje trag; osim kad ima probavnih problema, a tada je gadno.
    znala sam nositi i deterdžent u šprici i vodu pa prati parkiralište (jer je onda ona u žurbi) - u tim trenucima bi mi bilo puno draže da obavi na pelenu.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Moja kad joj podmetnem se baš namjerno makne dalje

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Ha, pa naša uglavnom kaka tako da se bez problema pokupi - dakle formirano i nije mekano, pa nije problem skupiti sa vrećicom i ne ostaje trag; osim kad ima probavnih problema, a tada je gadno.
    znala sam nositi i deterdžent u šprici i vodu pa prati parkiralište (jer je onda ona u žurbi) - u tim trenucima bi mi bilo puno draže da obavi na pelenu.

Ajde, dakle nisam jedina koja za psom pere asfalt.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

deaedi, vid ovo, potty catcher

rijetko kad se pokaka na asfalt, al kad se pokaka, ja pokupim i ništa ne perem. uglavnom ništa niti ne ostane.
    ustvari, lažem, sad sam se sjetila.
    jednom se pokakala nasred terase kafića. ajme užasa šta mi neugodno bilo. i to je baš taj dan jela nešto kuhano, a čim jede kuhano ima mekšu stolicu. a nisam imala ni maramice ni ništa. pa sam uzela vode i zalila. hbg.
    a jednom smo hodali po korzu i isto se popišala, isto mi bilo neugodno i polila sam vodom.

inače, navikla je obaviti to bez povodnika, osim kad ju baš stisne :D
    a sad može jako puno izdržati.
    vodimo ju dan u 6ipol, pa j oko 11 sad kad nema škole (neki dan je bila sama do 16 sati, čekala mm-a i nije ništa doma napravila, j bio na kupanju), pa onda nakon što ručamo, oko 17, smo obično vani do 22-23 u šutu. ili s kraćim pauzama

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

lol na ovu problematiku
    ne znam, nemamo baš puno takvih problema, moj pas je seoski đukac i voli sve obaviti na travicu i ako se zatekne u gradu
    skupljam samo govanca, obično to bude na neki fini travnjak, pokupim u neku vrećicu i tako ubacim u koš za smeće
    a nakon pišanja nema nekog posla, zemlja to upije
    eventualno će se malo popiškiti ispod kojeg koša za smeće gdje se vidi da ih je već pišalo stotinu, to nema smisla prati
    baš da piša na asfalt, nosila bih bočicu vode i zalila, a ostalo neka čeka prvu kišu
    pa nitko ne jede s asfalta

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •