Stranica 27 od 47 PrviPrvi ... 17252627282937 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,301 do 1,350 od 2344

Tema: odgoj pasa

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Uh, ja ne znam kako bi reagirala, vjerojatno bi bila u šoku, ali sam sigurna da bi MM prekoračio granice nužne obrane, da mu netko udari B.

cvijeto, ja nosim suzavac kada sam sama sa B ili sa B i klincima. Držim ga negdje gdje ga mogu lako dohvatiti. Frka me, najviše pasa samošetača. U centru grada se osječam sigurno, i u svojoj ulici uglavnom. No, ako odem malo dalje, nije mi svejedno, ja sam slaba i mala, B je mali, tu su i klinci (prvi prioritet), pa ono, to mi je neka sigurnost. Nadam se da mi nikad neće zatrebati.

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

hvala daedi. kupujem ga iako i ja mislim da nije dozvoljeno ga upotrijebiti.
    maloprije sam čitala temu o torbama, i mislim da bi teško platila skupu torbu, al bi te novce lako uložila u kaznu za napad na napadača.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ma bolje kupi skupu torbu i u nju stavi ciglu i mlati u samoobrani
    Šalim se.
    Ima i onih papar sprejeva za samoobranu. Oni sigurno nisu zabranjeni.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Zar nisu peper sprej i suzavac isto? Mislim, ja ne znam točko kaj imam, onaj Anti hund sprej...

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Onda je to taj s paprom koji imaš.
    Suzavac je nešto drugo.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

B ima buhe!

Zahvaljujući MM, koji si je utuvio u glavu da su Advantix i sl. prejaka kemija za malenoga, pa je kupio u Pet Centru neki biljni preparat za buhe i krpelje i to mu stavljao zadnjih mjesec dana. Ja sam mu rekla da će pokupiti nešto, slabo vjerujem u prirodna sredstva. I evo, skužim prekjučer da se mali češe i češe...kažem MM da ga pregleda da li ima nešto...on ga pregleda...nema ništa...jučer opet mi je bio sumnjiv, opet ga MM pregleda i kaže da ne vidi ništa...ja ga uzmem i nađem 10 tak buha!!!!!

Danas su djeca transportirana kod bake, MM je dobio zadatak da: očisti stan (usiše i opere), da odvede B na šišanje (taman smo planirali) - dogovorio je da ga okupaju šamponom protiv buha i onda ga vodi veterinaru na pregled i na Advatix.

Tako da ću sutrašnji praznik umjesto na Plitvicama provesti u čiščenju stana.

A para mi izlazi na uši, koliko sam bijesna...
    Posljednje uređivanje od Deaedi : 07.10.2014. at 11:39

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

iijaooo. buhe. ajd nisu valjda ni buhe smak svijeta. mi se ne mičemo od frontline-a, kemija ne kemija. za sad dobro funkcionira.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    iijaooo. buhe. ajd nisu valjda ni buhe smak svijeta. mi se ne mičemo od frontline-a, kemija ne kemija. za sad dobro funkcionira.
    ma ja mrzim te parazite, uši, buhe...strašno...

i slaba mi zadovoljština: Rekla sam ti...

jadni B, inače spava s nama, kod nogu u krevetu, nocas je dobio izgon u kuhinju...
    Posljednje uređivanje od Deaedi : 07.10.2014. at 12:04

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

otkad sam imala buhe u tepihu, meni jesu smak svijeta.
    nekad mi nisu bile, recimo, moj stari pas je imao buhe, stavili smo ampulu i nestale su.
    ali naš mačak, pa sad mačak i pas u kombinaciji - stalno strepim i pregledavam ih. prije par dana sam našla buhu na mačku kojeg smo špricali prije dva tjedna i našpricala sam ih obadvojicu ponovo. nisam uopće razmišljala što im se može dogoditi ako su pošpricani prečesto, samo sam pomislila da ću pobjeći od kuće ako se buhe razmnože.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Danas je opran samponom protiv buha i nasprican sa Frontline sprejom. No, nasli smo mu jos par buha... Kako je to moguce???

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

E ne znam za sprej, ali kod ampule se ne preporuča kupati dva dana prije ni dva dana poslije nanošenja. Možda do sutra budu pokojne

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

I danas je jedna na njemu! On je naucen ici na kauc, maziti se s nama....zao mi ga odgurivati... Poludjeti cu! Oprala sam od jucer 6 masina, a danas me ceka jos toliko!!! Jel ima to uopce svrhe, ako su jos na njemu? Opet ce doci na posteljinu i odjecu?

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    I danas je jedna na njemu! On je naucen ici na kauc, maziti se s nama....zao mi ga odgurivati... Poludjeti cu! Oprala sam od jucer 6 masina, a danas me ceka jos toliko!!! Jel ima to uopce svrhe, ako su jos na njemu? Opet ce doci na posteljinu i odjecu?
    Nisu ni buhe sto su nekada bile, cajevac moze pomoci. Pospricajte sve kantune u kuci, kauc, robu u kojoj se igrate sa njim, njegov lezaj, tepih. I ako imate dvoriste potamaniti nekim sredstvom i buhe u dvoristu. Uzalud sav trud ako se krece opet u istom krugu gdje je buhe i pokupio.Ili bio kil. Tako smo se mi borili pred kraj zivota nase kujice. Bila je bolesna i bojali smo se svake nepotrebne kemije. Sretno!

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nemam psa ali koliko mi je poznati etericno ulje cajevca ke otrovno za pse, pogotovo manje pse. Nisam vise sigurna odakle mi info, ali provjerite.

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Je i i ja sam citala zato nisam nikada kapala po psu, ali razrijedjene kapi u rasprcivacu jesam koristila jer su mi rekli da to nece skoditi . Buha smo se bili rijesili, raka nazalost nismo uspijeli.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ovaj put cu koristiti iskljucivo kemiju, prirodni pripravci protiv buha su nas i doveli do ovoga.

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

tko o čemu - ja o buhama. danas smo na krosu našli dvije buhe, otišla sam razgovarati s veterinarkom, došla doma, sjela za stol i plakala.
    kad malo razmislim o svemu napisati ću vam što mi je rekla. osnovno, ova je godina raj za buhe kao i komarce i one vrebaju na svakoj livadi i uskakuju na pse, a njihove larve (nadam se da sam dobro rekla) možemo unesti i mi na cipelama. teoretski, znala sam ja za to prenošenje i prije jer sam imala već epizodu u kojoj sam intenzivno proučavala buhe, ali nije mi se činilo vjerojatnim.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ja svaki mjesec stavim psu ampulu Advantixa, dok god je toplo. Frontline se mome nije pokazao dobro, otpadne joj dlaka na mjestu primjene.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Moj je jucer dobio Stronghold. E sad mi nije jasno da li mu jos treba staviti i Advantix, jer Strognhold nije za krpelje?

suncokret avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Buhe mi nisu strašne, iako smo imali jednu invaziju i tada ih je bio pun travnjak pred kućom. Riješili ih se prskanjem pitroidom.
    Ali gliste, to mi je fobija otkad sam pročitala kakvu štetu mogu kod djece izazvati. Koliko često tretirate protiv glista? Moja je kujica tretirana po ps-u kod uzgajivača, pa jednom kod nas i sad sam joj stavila ampulu koja djeluje i na gliste, ima 5 mjeseci. Stalno nam kroz dvorište prolaze mačke, pa sam u brizi, paranoičnoj

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj mamitzi prvotno napisa Vidi poruku
    tko o čemu - ja o buhama. danas smo na krosu našli dvije buhe, otišla sam razgovarati s veterinarkom, došla doma, sjela za stol i plakala.
    kad malo razmislim o svemu napisati ću vam što mi je rekla. osnovno, ova je godina raj za buhe kao i komarce i one vrebaju na svakoj livadi i uskakuju na pse, a njihove larve (nadam se da sam dobro rekla) možemo unesti i mi na cipelama. teoretski, znala sam ja za to prenošenje i prije jer sam imala već epizodu u kojoj sam intenzivno proučavala buhe, ali nije mi se činilo vjerojatnim.
    Ovo je i meni veterinar rekao.
    Ova godina je zaista raj za buhe.
    Hvala Bogu moj Bobby ih nije pobrao, a i dalje nema nikakvu zaštitu.
    Ja se grozim sve te kemije, a in veterinar mi je rekao da bolje ne.
    Pesek je jako mali i kemija mu može samo škodit.
    Dlaku ima kratku i to je prednost.
    Mi ga stalno četkamo i za sad je ok.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj suncokret prvotno napisa Vidi poruku
    Buhe mi nisu strašne, iako smo imali jednu invaziju i tada ih je bio pun travnjak pred kućom. Riješili ih se prskanjem pitroidom.
    Ali gliste, to mi je fobija otkad sam pročitala kakvu štetu mogu kod djece izazvati. Koliko često tretirate protiv glista? Moja je kujica tretirana po ps-u kod uzgajivača, pa jednom kod nas i sad sam joj stavila ampulu koja djeluje i na gliste, ima 5 mjeseci. Stalno nam kroz dvorište prolaze mačke, pa sam u brizi, paranoičnoj
    Svaka tri mjeseca mu dajemo tableticu Drontala.
    Opet po preporuci veterinara jer naš pesek dosta smećari pa da ne bi bilo nismo znali.
    Ima i verzija za mačke.

suncokret avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Svaka tri mjeseca mu dajemo tableticu Drontala.
    Opet po preporuci veterinara jer naš pesek dosta smećari pa da ne bi bilo nismo znali.
    Ima i verzija za mačke.
    naš vet smatra kako ne treba psa prečesto trovati s tim tabletama, jednom do dva puta godišnje, ili ako se pojave simptomi- nadut trbuh, povraćanje glista, a po onome što sam čitala to je već gadna invazija. u svakom slučaju nije to pristup za mene, svaka tri mjeseca mi zvuči prihvatljivije.
    mačke nisu sve naše, a i naša voli strpati sve u usta pa stalno pratim jel štuca, jel ovo, jel ono-čista paranoja.
    Posljednje uređivanje od suncokret : 11.10.2014. at 10:09

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

jučer sam tretirala mačku i psa advantix-om i advan... nekim za mačke. onda sam špricala namještaj s biokilom. maloprije sam dovela psa iz šetnje i našla mu buhu na šapi.
    mm i ja smo odlučili po preporuci veterinarke sve podove ( dio po dio kuće jer nemamo kud sa ljubimcima)tretirati s tekućim neopitroidom, a njih svaka dva tjedana s drugim tipom proizvoda i tako sve do negativnih temeperatura. naravno da mislim da je nezdravo tako puno kemije, ali stalno mi je pred očima moj kolega ponosni vlasnik dva buvljiva mačeta.
    jutros mu je bila dezinsekcija, a jučer mi je pričao kako se buhe skupaju u krug kad stane bos na pod i kako se želi okupati u insekticidu.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mamitzi prvotno napisa Vidi poruku
    jučer sam tretirala mačku i psa advantix-om i advan... nekim za mačke. onda sam špricala namještaj s biokilom. maloprije sam dovela psa iz šetnje i našla mu buhu na šapi.
    mm i ja smo odlučili po preporuci veterinarke sve podove ( dio po dio kuće jer nemamo kud sa ljubimcima)tretirati s tekućim neopitroidom, a njih svaka dva tjedana s drugim tipom proizvoda i tako sve do negativnih temeperatura. naravno da mislim da je nezdravo tako puno kemije, ali stalno mi je pred očima moj kolega ponosni vlasnik dva buvljiva mačeta.
    jutros mu je bila dezinsekcija, a jučer mi je pričao kako se buhe skupaju u krug kad stane bos na pod i kako se želi okupati u insekticidu.
    Ajooooj.... užas!

Inače, kad smo već kod buha - vragovi se nasele u tepihe i tapecirani namještaj. Često je jedino rješenje hititi sve staro van. Moja kolegica (vlasnica mačke i psa) ima u kući samo pločice i parkete, tapecirani namještaj od umjetne kože i slično. Sad vidim da to nije obijest i da nije bez razloga.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Meni je rekao veterinar da se 95% buha zadržava oko životinje, u prostoru gdje životinja spava, boravi, a svega 5% buha se zadržava na životinji.

suncokret avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ajme, sad će me ćopit i strah od buha.
    mi smo imali takvu invaziju kao mamitzin kolega, ali vani oko kuće, u kući sam ih našla tada samo par.
    nama se za jako buhljive mačke super pokazao frontline sprej i prskanje svega uokolo pitroidom.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Da podignem temu iz mrtvila.
    Jučer i danas su u Zagrebu održane međunarodne izložbe pasa CACIB Zagreb i svjetska specijalna izložba Hrvatskih ovčara.
    Bili smo oba dana i bilo je odlično.
    Kao prvo pohvale organizatorima HKS-u kao i osoblju Velesajma.
    Na izložbi je bilo pasa iz cijeloga svijeta.
    Parking je bio krcat stranim registracijama, kamperima i autobusima.
    Stvarno svjetski.
    I da se pohvalim:
    Naš pas, patuljasti pinč Sanacore Bobby Valentino, osvojio je exc1 i CAC-HR u međurazredu u vrlo oštroj konkurenciji.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Cestitke Bobby-ju! Reci nama laicima, kakve su to titule, malo pojasni!

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Hvala na čestitkama.
    Dobio je ocjenu odličan i prvi je u međurazredu, a to je za uzrast od 15-24 mjeseca.
    Kad sakupi četiri CAC-a, onda je prvak Hrvatske u ljepoti.
    Ovo mu je prvi CAC jer se prvi puta natjecao u međurazredu.
    Do sada je bio junior i ima titulu mladog prvaka Hrvatske.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Bravo!

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ono što je interesantno u cijeloj toj priči jest da je naš pesek pobijedio ispred talijanskog, izraelskog i ruskog lobija.
    Moram priznati da nisam ništa očekivala od ove izložbe jer je konkurencija bila stvarno brutalno jaka.
    Mi na izložbe idemo iz zabave, zbog kćeri koja hendla peseka i uživa u tome.
    Nismo uzagajivači i imamo samo tog, jednog psa koji je naša ljubavica i ljepotuška, mala, muška
    Ovi svi ostali su potegnuli iz Rusije, Izraela i Italije sa više pasa i to su uzgajivači kojima je to biznis, a pošto se sve vrti oko love, interesantno je bilo vidjeti kako sudac nije bio impresioniran ničim osim sa psima.
    I zaista ih je pošteno ocjenjivao.
    Čak je i mjerio visinu jednog peseka, što nikad još do sada nisam doživjela na izložbama.
    Većina sudaca to rješava odokativno, a ovaj je bio baš precizan.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tanči, iskrene čestitke za uspjeh na izložbi. Mora da ste stvarno ponosni.
    Moram se pohvaliti da smo od prije 2,5 mjeseca i mi ponosni vlasnici malog shih tzu-a, zove se Simba, ima sada skoro 6 mjeseci i u roku od 2 dana je od mene totalne antipas osobe (pogotovo pas u stanu i te spike) napravio velikog obožavatelja. Promijenio nam je život nabolje, sin od 12 godina koji ga je žarko želio već 3 godine je presretan, brine se o njemu, izvodi ga van. Podijelili smo se on i ja, ja ga vodim ujutro, on prije škole ili kad dođe, navečer kako tko stigne.
    Jest da je velika obaveza i briga, ali ta količina ljubavi koju to malo biće pruža je nemjerljiva.
    Jednostavno ne znam kako bi više bili bez njega.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

tanči, čestitam!

davorka, baš lijepo. joj oni su mekani pod rukom kao svila
    sjećam se jednog ši-cu šašavca od ljetos.... lajao je na more kao lud, haha
    gazdarica ušla u more i zove ga, a on bi za njom, ali ne bi u more - poludio je od muke lajući na situaciju

suncokret avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

tanči, čestitke!
    jeste negdje učili handling, ili ste samouki? naša kujica će zbog uzgojne dozvole (ako bude sve ostalo ok) morati na jednu izložbu, ili smotru, pa me zanima mogu li to naučiti sama.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Možeš.
    Nabavi onu tanku vodilicu za psa, vodilicu primi u lijevu ruku i vježbajte.
    Najvažnije je da pas lijepo hoda da ne vuče.
    Moraš naučiti staviti ga u stav, pokaže zube...

suncokret avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

a jel se trči u smjeru kazaljke na satu, ili u obrnutom, ili možeš kak hoćeš? moram izabrati neku malu izložbicu jer već sad imam tremu

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

čestitam tančinom ljepotušanku!
    pitati ću nešto možda glupo; je li on smeđi jednobojni ili onako crno smeđi (smeđi trbuh i maskica)?

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Hvala svima na čestitkama.
    U ringu se trči kontra kazaljki na satu.
    Pas je uvijek s lijeve strane od hendlera, zato uzica ide u lijevu ruku.
    Pa je tako pas s unutarnje strane ringa, a hendler s vanjske.
    U sredini ringa je sudac sa zapisničarkom kojoj diktira što vidi na psu.
    Međutim, sudac može tražiti i da hendler hoda sa psom gore- dolje, u trokut, u obliku slova T...
    Na taj način vidi kako pas hoda, kaska, naš pas spada u kasače, hoda poput malog paradnog konjića i trči. Vidi kukove, laktove i kuteve.
    Nakon toga se psa digne na stol i sudac gleda oči, zube, liniju, provjerava testise kod mužjaka...
    Sterilizirane, skotne i kuje u tjeranju ne smiju na izložbu, kao ni sterilizirani te mužjaci s jednim testisom.
    Ako ipak pristupe slijedi diskvalifikacija.
    Nije teško hendlati psa.
    Moja kći to radi bez problema.
    POkazali su joj iskusniji i za čas je to svladala.
    Sitne poslastice za nagrađivanje su dozvoljene.
    Psi brzo uče, ali ih treba svaki puta nagraditi.
    Što se tiče boje našeg peseka, on je crveni ili tzv. jelenje boje i cijeli je takav.
    I izgleda kao mala srnica.
    Osim te boje, postoji još i crna s paležima. Paleži su crvene fleke na prsima.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Evo par slikica.
    Nisu baš nešto, ali vidi se ring i lista koja se dobije s ocjenama od suca te kartice za titule.
    Da i uzica se vidi.
    http://public.fotki.com/Tanci/bobby/...552735058.html

Što se tiče uzgojnih dozvola; slijedeći vikend je uzgojni pregled u Zagrebu i mi ćemo voditi Bobbya.
    Cijena uzgojnog pregleda je 150 kn i samo štenci od pasa s tom dozvolom mogu dobiti rodovnicu.
    Ne vjerujte pričama o čistokrvnim psima bez papira.
    To su laži i način da se prikriju genetske greške, bolesti, a pas bez papira, bez dokazanog porijekla nije i ne može biti čistokrvan.
    Radije uzmite psa iz azila, veća je šansa da će biti zdrav.
    Posljednje uređivanje od Tanči : 24.11.2014. at 21:20

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

baš je kao srnica.
    (nisam se mogle sjetiti riječi palež)

suncokret avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Hvala, Tanči,na iscrpnom opisu.
    A Bobby je pravi ljepotan.
    Moja je labradorica, pa mora za uzgojnu imati i rtg kukova (pozeljno i laktova, pregled očiju i genetske testove) i položen ipo.
    Kad pogledaš koliko to sve košta vremena i novca, a da o prehrani skotne kuje i kasnije štenaca ni ne govorimo, štene s rodovnicom nije ni skupo.

suncokret avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

A čestitke, naravno, i hendlerici!

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Uzgojni pregled se razlikuje ovisno o pasmini.
    Neke trebaju radni ispit, a neke tečaj socijalizacije
    Ovdje je izvadak iz pravilnika pa ako koga zanima...http://www.hks.hr/web/index.php?str=203
    A da je sve to skupa skup sport- je i to jako.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj suncokret prvotno napisa Vidi poruku
    A čestitke, naravno, i hendlerici!
    Hvala u njeno ime, a moram dodati još i da je gospođa Skok u subotu polagala sudački ispit na Bobbyu i postala je sutkinja za pinčeve.

Davina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

I ja se pridružujem čestitkama

I Bobby je baš
    Posljednje uređivanje od Davina : 24.11.2014. at 22:23

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Davina, nemam dijete s posebnim potrebama, ali imam kronično bolesno dijete i pas jako puno pomaže.
    I svim roditeljima bih preporučila nabavku psa.
    Neprocjenjiv je.
    Kad je bilo maloj najteže on je bio uz nju i to joj je puno značilo i pomoglo.
    Doslovno ju je čupao iz depresije.

Davina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

I ja sam našem pesu toliko zahvalna, on je uspjeo izvuči iz moga djeteta što nikad nikakva terapija ne bi uspjela.

I isto tako preporučujem psa za sve, za terapiju za ljubav, za rekreaciju ili za samo "onako"!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moj najmlađi sin je bolestan ovaj tjedan i naš psić je stalno uz njega, baš kao da kuži da je bolestan.
    I živa istina, izvlači najbolje iz svih nas. Stvarno nisam vjerovala u to, a sada vidim.
    Tanči, Bobby je jako zgodan, a kćer ti je super. Krasno je što je položila za suca.

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Trazim ali ne mogu da nadjem neku temu o zdravlju pasa? Ima li neko od vas iskustva sa (urodjenom) srcanom stenozom aorte kod psa? Citam da su prognoze razlicite, od dosta optimisticnih do onih da moze uginuti bilo kada? Radi se o retriveru od deset mjeseci. Hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •