Stranica 28 od 47 PrviPrvi ... 18262728293038 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,351 do 1,400 od 2344

Tema: odgoj pasa

Davina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Biserko, sve zavisi koji stupanj stenoze ima tvoj pas. Kod niskoga i srednjeg stupnja su prognoze relativno dobre a kod visokog stupnja nažalost loše. Pomaže i lijek Atenolol, ne izliječuje tu bolest ali je donekle olakšava. Šta kaže vaš veterinar?

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Jos uvijek čekamo potvrdu dijagnoze,sve je počelo kad je prilikom sterilizacije imala zastoj rada srca.jedva su je vratili u život,zahvat nije ni izveden.onda smo otišli na ekg i rendgen.dr kaže da misli da je to,na rtg se ne vidi uvećano srce ali piše da je naglašena sjena plućne arterije i vene.vodimo je sljedeće sedmice na jos jedan ekg pa cemo vidjeti.

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

izastoj je imala nakon što su je uspavali klasičnom anestezijom.predloženo nam je da probamo sa inhalatornom anestezijom ali uz rizik.i sad nam je to baš frka,prvo činjenica da je bolesna a tako mlada,drugo što se bojim uspavlhivanja i sterilizacije a to je u njem slučaju sada skoro pa obavezno jer bi skontnost za nju bila smrtna presuda.takodjer,u stanu smo njoj tjeranje traje skoro pojesec dana tako da nam je i to baš problem.

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Pišem s mob. pa je sve puno grešaka

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Da li je netko radio domaće poslastice (nagrade) za psa? Imam višak vremena pa bih rado isprobala ako netko ima provjeren recept?

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ja pomijesam jednu pasiranu sardinu ili skusu iz konzerve,jedno jaje I koliko upije crnog brasna.kad mi se da razvaljam I rezem oblike a kad zurim samo napravim valjak I izrezem okrugle keksice.nasa se davi u tome,hoda za mnom u stopu u nadi da će dobiti jos . Ispecem na 200 desetak min.

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hvala biserko! Isprobam pa javim kako je prošlo

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Naš pesek je danas prošao uzgojni pregled s ocjenom odličan.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Na burzi nudim jednu jaknicu za peseke pa si pogledajte ako ima zainteresiranih.

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

innu, ovo je moj recept za poslastice:
    1/2 kg mljevenog pilećeg mesa, dva jaja, kukuruzno brasno, malo maslinovog izmješam i istresem u veliku tepsiju na pekarski papir.
    Pečem na 180 cca sat vremena.
    To bude dosta tanko i još vruće režem na prutiće kao Pedigre Schmacos
    Ponekad napravim isto ali umjesto piletine stavim mljevene srdele.

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tanči, čestitke na uspješnoj izložbi i vlasnici i handlerici

Ovo je moja mazica, na izložbi nismo bili, Gea je već postala šampionka HR pa nam se nije išlo

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Snjeska prvotno napisa Vidi poruku
    innu, ovo je moj recept za poslastice:
    1/2 kg mljevenog pilećeg mesa, dva jaja, kukuruzno brasno, malo maslinovog izmješam i istresem u veliku tepsiju na pekarski papir.
    Pečem na 180 cca sat vremena.
    To bude dosta tanko i još vruće režem na prutiće kao Pedigre Schmacos
    Ponekad napravim isto ali umjesto piletine stavim mljevene srdele.
    Ohooo, tek sad vidim, ovo nam je sljedeće po redu. Jedno je sigurno, više ih ne kupujem!!!
    Mazica je prepre

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Snjeska prvotno napisa Vidi poruku
    Tanči, čestitke na uspješnoj izložbi i vlasnici i handlerici

Ovo je moja mazica, na izložbi nismo bili, Gea je već postala šampionka HR pa nam se nije išlo

Prelijepa je.
    Čestitam na šampionatu.
    Naš pesek je još mali.
    Ima tek godinu i pol i juniorski i klupski prvak RH je, za sad.
    CACIB Zagreb mu je bila prva izložba u konkurenciji odraslih.

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Snješka, ona je ista, ali ista moja Maza. Sad bude dvije godine stara. Da ne znam, mislila bih da je na slici moja pesica!

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Preslatke su "kavalirke"
    Ja ih obožavam.
    A kako su im tek štenci medeni ..

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ako netko može pomoć...
    u petak je abi nakon igre s psima počela šepati. prednju nogu drži u zraku, u subotu smo bili kod veta i isprepipao joj je nogu i kaže ništa nije puklo. mirovanje. danas je ponedjeljak, a ona još uvijek jako šepa, malo se nasloni na nogu, al uglavnom ju drži u zraku. ide vani samo za nuždu, pazimo da ne skače i ne trči i da što više miruje, iako je to jako teško.
    al ništa to na bolje ne ide. ne cvili, valjda ju onda ne boli.
    jeste imali sličnu situaciju?

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

moj stari, neprežaljeni pas je znao šepati kad je želio da ga nosimo (nije volio blato ni bljuzgu od snijega).
    ali kad bi sreo svoje prijateljj potrčao bi kao zdrav zdravcat
    ne optužujem vašeg peseka, ali razmisli o toj opciji (upoznala sam u međuvremenu još nekoliko glumaca)

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Nama se to dogodilo prošle godine. Jednu večer je počeo šepati, a već sljedeći dan je tu nogu držao u zraku i nije se uopće oslanjao na nju. Odveli smo ga kod veta i on mu je isprepipao nogu i isto zaključio da nije ništa puklo, ali se vidjelo da ga boli u samom pregibu pa je pretpostavio da je jednostavno u nekom trenutku krivo stao na tu nogu i da je valjda nešto istegnuo. Dao mu je neku injekciju, ali nemam blage što je točno bilo u njoj, pretpostavljam nešto protiv bolova. Rekao nam je još da ako ne prođe za 2 dana da ga ponovno dovedemo pa da će mu ipak snimiti tu nogu, ali on je već sutradan skoro normalno hodao. Više se nije ponavljalo do sad.

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Istekao mi je edit, a zaboravila sam još napisati da ni mi po Bubiju nismo mogli zaključiti da ga noga uopće boli jer nije ni cvilio nego ju je samo štedio, a ni kod veta nije nešto puno protestirao dok ga je ovaj pipao osim standardnog pokušavanja bijega s onog stola za pregled Isto se radilo o prednjoj desnoj nozi.

Inače, jeste joj pregledali šape? Labradorica moje svekrve zna hodati na 3 noge kad joj se u šapu zabode neki čičak ili što već. Zna joj se tako gadno zavući da ga ja ne bi uopće skužila da se moja sveki već nije ispraksirala kad primjeti da Maya drži nogu u zraku.

Davina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Cvijeto nadam se dok sam se ja javila da je vaš pas ipak ozdravio. Ali ako nije, neželim da te uznemiravam, ali nama se desilo nešto slično i nije bilo nimalo lijepo.
    Nedugo nakon razdragane igre naš pas je počeo šepati. Ali se nije nimalo žalio na bolove i izgledao je normalno i veselo. Kad i sutradan nije spuštao zadnju šapicu mi smo ga odveli veterinaru koji je konstativao pucanje ligmenata u zglobu ili tako nešto pisalo je na uputnici za operaciju kreuzbandriss. I kako rekoh završio je na operaciji koja nije bila nimalo laka ni jeftina.
    Pa se eto ipak nadam dok ovo pišem da vaša Abi ipak več razdragano skakuče i da je bila samo neka sitnica.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

nije, nije bolje. kao malo je, al još uvijek štedi nogu. ovo što kaže bodulica, ništa ne protestira, ne cvili, nije ni kod veterinara, valjda ju ne boli. sutra idemo opet. sad se već brinem.
    da, ništa nije u šapi, to smo prvo pregledali.
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 16.12.2014. at 22:34

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ajoj, drzim fige da buda sve ok sa Abi!

Inace, mi imamo policu osiguranja za B i vec nam se duplo vratila, tako da se mozda isplati i o tome razmisliti.

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

kako je Abi Cvijeto? Nadam se da već nesmetano trčkara.

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Pozdrav svima,
    Mi imamo problem ali malo drugacije vrste. Ispred nase zgrade jedan dio dvorista je travnjak. Svaka kuca ima psa, a obicaj im je setnja do nas i onda obavljanje nuzde na tom travnjaku. Pokusala sam onim vlasnicima koji secu psa, jer posotoji i oni koji puste psa samo iz dvorista. Da ako vec obave nuzdu bilo bi u redu i da to pokupe. Naravno nikome to ne pada na pamet! Ima onih koji uredno stoje uz psa dok obavlja nuzdu i gleda me dok sam na balkonu bez imalo srama! Ili pak onih vlasnika koji odsecu 200m od psa, i onda kao ovaj ne vidi da je pas obavio nuzdu. Al itekako ga vlasnik zna pozvat kad iz daljine vidi da je zavrsio. Osim toga djeca se igraju i naravno ugaze cipelama ili igracke tipa kamiona, bagera, lopatica i sl. uredno budu uprljane psecim izmetom. Travnjak je nas, privatni, lijepi razgovor nije doveo nigdje, svada ce jos manje! Niti se zelim svadati!
    Postoji li nesto ili kako sprjeciti da psi dolaze i kakaju po dvoristu, tj. travnjaku? Mozda kakav miris koji nije opasan po zdravlje djece i zivotinja? A odbijat ce ih obavljati nuzdu! Najmanji pas je pekinezer, a ostali su retriver, veliki mjesanci, vucjaci i sl. Ne moram ni opisivati velicinu te kakice, koja ja onda cistim za tim psima, tj.vlasnicima!
    Hvala vam

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Bodulica prvotno napisa Vidi poruku
    kako je Abi Cvijeto? Nadam se da već nesmetano trčkara.
    puuno je bolje, al još uvije ne trčkara nesmetano.
    sad dok hoda, normalno hoda, a kad počne trčati, onda opet digne nogu u zrak.
    vet rekao da treba strpljenja. ajde, bar se vidi pomak, pa mi je lakše.

sanja : )
    rješenje ti je zvati komunalnu službu, ovisi o gradu, kazna za ostavljanje izmeta je u rijeci 500,00 kn.
    iako je to još uvijek veliki problem, mi smo u našem parku, ma i u cijelom kvartu, postigli da gotovo svi vlasnici skupljaju za svojim psima.
    tiskali smo naljepnice i zalijepili ih posvuda - u stilu, u ovom parku vlasnici skupljaju za svojim psima.
    plus, svaki put, ama baš svaki put kad vidim nekoga da nema namjeru pokupiti, uljudno ga pitam - nećete pokupiti? onda obično slijedi odgovor - nemam s čim. a onda im ljubazno dam svoju vrećicu.
    i tako, trebalo je nekih godinu dana, ali pomaci su ogromni.
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 18.12.2014. at 09:14

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Kao što cvijeta reče, nazovi komunalno redarstvo i izvijesti ih o problemu te pitaj što da napraviš.
    Među vlasnicima pasa se priča da naplaćuju kazne od 500 kuna već ako vlasnik nema kod sebe vrećice za izmet, što ne znam je li istina.
    Ja sam jednom prilikom zvala komunalne redare radi čovjeka koji je puštao psa da se šeće bez nadzora, i apsolutno su mi rekli da ih pozovem kad to slijedeći puta vidim.
    Kod mene u naselju ljudi uglavnom kupe za psima, stvarno dugo nisam vidjela da netko nije pokupio.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Hvala vam. Odmah cu ih kontaktirati. Da vidim sto se moze poduzeti i na koji nacin.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Inače, Sanja, u mom naselju ima recimo desetak zgrada, i svaka, ili svake dvije ima neku svoju livadu, i te livade su navodno privatno vlasništvo stanara određene zgrade.
    Neki od stanara su se dogovorili i stavili na "svoje" livade znak da je zabranjeno za pse.
    Naravno da to meni kao vlasnici psa nije baš simpatično, ali ako imate takvu situaciju kakvu opisuješ, onda možete i o tome razmisliti.
    Ne znam doduše baš kolika je korist, ali evo ja svog psa ne pustim na te livadice u kvartu na kojima je znak.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Taj znak nece nazalost rjesit one vlasnike koji psa puste na setnju samostalno! Niti one koji su kulturno bili zamoljeni da njihov pas ne kaka u nasem dvoristu!
    Zato sam i mislila da postoji neka tekucina koja bi ih odbila, a da nije stetna po zdravlje! Da je to komad livade udaljen od ulaza zgrade, ili uvucen... Negdje gdje se djeca ne igraju, gdje se ne vidi, gdje ja necu cistiti za tudim psom... Medjutim nije, i on je stvarno nase privatno vlasnistvo, i taj travnjak se nalazi unutar naseg dvorista tj.parkiralista!

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mislim da ne postoji tako nešto što pse odbija, ali nažalost to što drugi psi obavljaju nuždu na tom mjestu ih privlači!
    Znak sigurno neće odbiti svakoga, a pogotovo ne pse, ali možda odbije neki manji broj ljudi. Isto tako, ne znam je li moguće ograditi taj travnjak na neki način.
    U svakom slučaju, vlasnici moraju kupiti za psima, i nipošto ne smiju puštati pse same u šetnju, pa se svakako obrati komunalnim redarima.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Zvala sam komunalno. Vrlo ljubazna gospoda. Medjutim, buduci se radi o privatnom vlasnistvu, te ne pripada njima nego policiji. Onog trena kad ih vidim da zovem policiju jer se ometa privatno vlasnistvo.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Planirali smo umjesto ograde staviti zivu ogradu, a sami ulaz nam nije bio u planu zatvarati.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Jedno pitanjce, skaču li vaši psi po vama i drugim ljudima ? Kako ih odučiti ?
    Ja sam svoju kujicu odučila od skakanja na mene tako što sam je ignorirala ( pročitala savjet na internetu) i upalilo je.
    Problem je skakanje po drugim ljudima. Kad je na lajni sve je ok, mogu je kontrolirati. Ali, svaki dan idemo u šetnju i trčanje na nasip uz rijeku, i tu je pustim bez lajne, da se istrči. Ako netko ide u susret, ona odmah krene skakati. Sad sam je počela kontrolirati tako da ponesem keksiće. Kad se zaleti, ja ju pozovem da dođe prije nego skoči i kada dođe, nagradim je. To pali. Ali, kako da postignem da uopće ne poželi skočiti na nekoga ?

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Svi imate dobre pse, ha ?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Pa moj mališa skaće samo po nama, kada dođemo doma. I po ljudima koji nam ulaze u kuću. Ne skaće po nepoznatim ljudima, uglavnom. Imam problem jer jako voli djecu, pa ako ga pustimo na jednoj livadi pokraj škole (tamo je dozvoljeno da su psi bez lajne, baš čudan odabir mjesta), zna skakati na klince...neki to vole, neki se prestraše, pa onda nastojim biti blizu njega i ako procijenim da će skakati, uhvatim ga i ne dam mu da skače.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Ali, kako da postignem da uopće ne poželi skočiti na nekoga ?
    ovo ne bih znala. po meni, na dobrom si putu, tako nekako i mi radimo.
    recimo, po mm-u nikad ne skače jer joj on to nije dozvoljavao.
    meni ne smeta pa me zaskoči kad uđem u kuću. prestane kad kažem NE.
    po ostalima, djeci i prolaznicima, npr u parku kad je bez lajne, isto se zaletava, nakon NE, prestaje. OK, ako je jako zaigrana, onda moram par puta reći NE.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Moja ne skače, nama su bili rekli da joj ne damo da skače na nas ako nas to smeta još kad je bila mala, ali nije ona niti pokušavala. I meni se čini da je to kako radiš dobro, ali ne znam što bi još mogla.
    Inače, nije baš ugodno kad pas skače - od moje rođakinje mali šnaucer jako skače na ljude, ja sam znala imati modrice po nogama od njegovom skakanja kad smo ga znali čuvati preko vikenda.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Moja je skakalica. Ali imam je pod kontrolom, skoro uvijek.
    Kuci sam je ucila na komandu "dole"- kad krene skakati, stavim joj horizontalno ispruzeni dlan pred nos ( tako da se vise manje sudari s njim kad skace) i kazem dole. I opcenito ne podrzavanje skakanja pri povratku izvana ili po gostima.
    Vani je jako cesto pustena i stalno bi se zaletala prema ljudima. Tu je vracam na razne nacine, vec prema situaciji (procjenim kolika je njena zelja da zaslini prolaznika, i zeli li prolaznik mozda biti zaslinjen). Zaustavljam je zvizducima, komandama dolje, dodji, stani, ili masem lopticom (odvracanje paznje).
    Ali ako joj se prolaznik osmjehne, nema toga sto ce je zaustavit :hipersocijalna:

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    o
    meni ne smeta pa me zaskoči kad uđem u kuću.
    joj, moj nam se veseli i kad izađemo iz druge sobe, ako smo bili unutra duže od 2min...a tek veselja ako si se npr. tuširao 15min i izašao iz kupaonice...kao da te nije bilo doma pola dana

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    joj, moj nam se veseli i kad izađemo iz druge sobe, ako smo bili unutra duže od 2min...a tek veselja ako si se npr. tuširao 15min i izašao iz kupaonice...kao da te nije bilo doma pola dana
    neki dan sam došla s puta, dva dana me nije bilo doma. uđem u kuću navečer, ovi moji samo hladno - ee, došla si. jedini koji se pravo veselio, ma pomahnitao od sreće što me vidi bila je abi.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ne volim to skakanje, jer nikad ne znaš kako će reagirati osoba koja je zaskočena. Pretpostavljam da očekujem previše od nje: lovački pas, hiperaktivna, štene... Ali, eto, mislila sam da ima neka dobra caka Nastavljam onda ovako

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

možda i ima, treba pitati nekoga ko se bavi psima

Kayyya avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

moja ptičarica je isto volila skakati po svima, isto hiperaktivna
    na dresuri mi je lik rekao da njoj to treba učiniti neugodnim na način da kad skoči da joj se lagano nagazi na stražnju šapu i spusti/pogurne prednje noge sa sebe. ali bez ikakvih drugih znakova neodobravanja, tako da ona naskakivanje poveže s nelagodom, a ne samnom ili tjeranjem. kad se spusti onda je dragati, svaki novi skok na moje tijelo donosi nelagodu. skakanje kraj mene ili bilo koga drugoga je ok.
    trebaju se uključiti i ukućani i osobe koje često sreće, ali sve upozoriti da se stražnja šapica doslovno samo malo potapka cipelom.

nama je upalilo, skakala je kraj nas i nije više šape brisala po nama (što je meni bilo najgore u zimskim šetnjama jer bi se sva blatna vraćala kući)

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Imam i ja jednog skakaca i jos svasta ponesto.
    Ima li netko da je preodgajao starijeg psa?
    Udomili smo prije manje od mjesec dana 2,5 god. starog retrivera. Velika je maza, ne mozemo sjesti na kauc a da on odmah ne skoci u krilo. Nocu otvara vrata i dolazi u sobu. Sinoc smo ga 3 puta vracali na njegovo mjesto bez uspjeha i na kraju zakljucali spavacu. Ako nesto ostane na kuhinjskim elementima od hrane to potamani.
    Svi trikovi koje smo znali ne pale. Jedino glasno i ljutito NE prolazi ali onda se duri i meni dodje zao i cim ga pomilujem krene ispocetka.
    I jos jedno pitanje, dali je netko imao iskustva sa alergijom na ogrlicu za buhe? Mislili smo da je od hrane ali kako nije proslo ni nakon 3 injekcije skinuli smo ogrlicu. Kaze vet. da je imao samo jedan slucaj ali tom psu isto retriveru se upalila cijela koza nasem samo po glavi izbile kraste. Frontline smo koristili nekada ali nismo bili zadovoljni previse.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj pak prvotno napisa Vidi poruku
    Jedino glasno i ljutito NE prolazi ali onda se duri i meni dodje zao i cim ga pomilujem krene ispocetka.
    Dosljednost je majka odgoja, kako djece, tako i pasa

Kayyya avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

i moja je bila poluodrasla kad je došla k nama, cca 9 mj, totalno divlja, hiperaktivna i nenaučena na kućna pravila i gotovo ikakva pravila uopće (lovački pas držan vani u boksu).
    jako puno živaca i dosljednosti treba, od svih ukućana isti tretman, jer ako netko dopušta kauč i ne kazni jedenje sa stola, jako je nerealno očekivati da pas zapravo shvati da to ne smije.

ovisi puno i o karakteru i inteligenciji psa. znaju što ne smiju, ali ne mogu si pomoći ili provode svoju samovolju.

moja je isto otvarala sva vrata, išla kud je htjela, potajno se noću šuljala u dnevni i spavala na kauču, a pred jutro odlazila natrag u kuhinju na svoj jastuk.. znala je čak skidati kapute s vješalica u hodniku i spavati na njima, ali nije ih znala objesiti natrag :D pa bi uvijek dobila špotanciju i lagano je odustala od toga. od kauča se nije dala odvratiti, jer znalo bi joj proći da je nitko ne uhvati na djelu. od žderanja vani je isto nisam uspjela odučiti, pojela bi stari kruh za golubove koji doma ne bi ni pogledala i radije bi gladovala 3 dana, ali vani je to bila poslastica i morala bi bez obzira na sve. znala bi u trku uzeti komad, držati ga u ustima sakrivenog, šetkati nevino okolo i čekati pogodan tren da negdje se sakrije i pojede..

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Preslatke su "kavalirke"
    Ja ih obožavam.
    A kako su im tek štenci medeni ..
    Mogu se ja malo hvaliti?
    Gea je dobila štence, stari su tek 10 dana, evo jedna sličica slikana prije par dana

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Jao, kako su preslatki!

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Kayyya prvotno napisa Vidi poruku

od kauča se nije dala odvratiti, jer znalo bi joj proći da je nitko ne uhvati na djelu. .
    E tu i nastaje problem. On je poslusan, ne treba ponavljati naredbu dva puta sto se tice dodji, stani i sl. ali zato kada nas nema u blizini haos. Danas u roku 5 sati koliko je bio sam srusio je zavjesu u dnevnom i porusio sve u kupatilu pokusavajuci se popeti na prozor. I onda kada mi stignemo kasno je za spotanje. A tako i za hranu. Ima u svojoj zdjeli ali ipak je usao u spajzu i strgao vrecicu sa njegovom hranom i najeo se kao prase.
    Vidim da cemo morati poduzeti ozbiljnije korake. Sada smo jos bili svi razdragani i zeljni takvog druzenja, proslo je vise od 3 god. od kada nema nase kujice ali proslo je vrijeme adaptacije i treba se ozbiljno uhvatiti posla.
    Ali sta reci kada se na kraju sve svede na to da se rastopimo kada se onako dodje maziti i prati nas u stopu.Boji se da ce biti ostavljen opet.

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Preslatki su stenci !

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •