-
jel vi imate dojam, onako generalno gledajuci, da su pasoljupci jedna strasno napasna vrsta?
Mislim, za djecu ljudi rijetko imaju primjedbi u smijeru odgoja, ili se svode na to treba li mu kapica ili ne, uglavom benigno.
A za psa...majko mila.
Ja recimo svog ostavljam da ceka pred samoposlugom. I to ponekad potraje i po 45 minuta. Pas za to vrijeme mirno sjedi, mase repom i spusta usi natrag prema svakom tko pokaze interes za nju. Druzi se.
Nebrojeno puta sam pred trgovinom nasla copor zabrinutih bakica koje mi svaki put odrze prodiku o tome kako je zalosno da pas ceka na lancu + o otimacima pasa koji ovakve slatke psice prodaju na crnom trzistu kao hranu za pitbule ili seks roblje.
Uzalud objasnjavati da je pas stoput tuzniji ako ga ostavim kuci s nosom priljepljenim na prozorsko staklo.
Uzalud spominjati da ima pasjih primjeraka koji citav zivot provedu na polmetarskom lancu (tu me pocnu gledati kao da sam serijski ubojica u najmanju ruku).
I nije to jedina stvar. Na sve imaju komentar. I nisu to samo savjeti, tu je cesto i agresija, psovke.
Najcesce samo gledam kroz njih i produzim dalje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma