Stranica 37 od 47 PrviPrvi ... 273536373839 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,801 do 1,850 od 2344

Tema: odgoj pasa

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj šafran prvotno napisa Vidi poruku
    I inače to, ne da mi se kuhat za sebe, kamoli za psa, ili nemam vremena, je prostiš totalna bezvezarija, pogotovo mi to ne ide u glavu za male pse koji ionako kud i kamo manje trebaju nego đinovski) neš ti skuhat (tko neće sirovo, boji se ovo ili ono) srca, jetrica, pluča (dakle najjeftinije, nikakve delicije), staviš vodu ubaciš meso ( i 5 kg ako treba, pa ostatk ubaciš u frizer) i prokuljuča za 10 minuta dok gledaš telku,, ohladi pod hladnom vodom za 1 min i isipaš pasu u zdjelicu ako ne može čekat, kad jedeš bilo kakvo voće daš i njemu, psi smiju svo voće osim citrusa, čak i ananas smiju, i mrkvu i svo povrće dobaciš mu tokom dana, dovoljno da dva puta zahrda i nešto od toga proguta, naravno oni koji hoće, ma i da neće nije to ono što pas neophodno treba, ubaciš koru starog kruha ako treba i dobit će poptuniji i bolji oborok od bilo kakve gotove suhe. Za desert obični jogurt i basta. Da jede svaki dan konzervu sardina bolje bi profitirao, pogotovo onih sa kostima. A i uživat će u jelu, i ovako kratko žive, meni je muka čitat kad ljudi siluju pse sa tim suhim hranama, a ima ih i onih koji nikad drugo nisu ni dobili, pa hoće neće mora, nije životinja glupa da će umrit od gladi. Selski psi jedu valjda bolje od ovoih gradskih. Ono što je navela Žuta, jest točno. A i kolač je sasvim ok tu i tamo, ukoliko se odvoji koji komad bez šećera i vanile i ubaci se pored onog za nas, ako je još neko voće u igri još bolje. Jaja su ionako poželjna, ako baš odbija sirovo ili kuhano, odličan način da ih ipak konzumira itd... Pasima treba jako malo, kao u biti i nama. ne treba pas dnevno dobit pet litara vitamina, minerala i masnoća, 2/3 treba biti čisto meso i ostatak tu i tamo kako šta upadne taj dan, kao i kod nas. Osim tog dijela sa mesom. Baci mu se kakava goveđa koska da hrda, to se pak uopće ne treba kuhat, samo kupiti, ne cijepa se, pogtovo one hrskavice na krajevima su potrebne, a to psi uglavnom najprije pohrdaju, i to je sve. Čak i da se burag izostavi, dobro je.

A ovo dijeljenje savjieta kako da se pas natjera da pojede taj šrot, načisto mi je van pameti. Ali samo vi dajte, kome je muka čitat, neka me jednostavno stavi na ignor. I pašteta i salame su otrov i za nas ljude pa ih ipak jedemo i mi i naša djeca, ne svaki dan ali ih jedemo, pa radije im dajte za boga da to pojedu sa komadom kruha, bar one dječje paštete, kad vam se baš ništa ne da taj dan, bar će uživat, nego ovaj navodni super duper kvalitetni, potpuni šta ja znam sve ne, pseći otrov iz vreće.

Ovo je fakat školski primjer koliko je ta industrija uspiješna.
    Hoce li ti ikada dosaditi ? Dala si nam do znanja vec na prethodnim stranicama da je suha hrana otrov za pse i ocito je da nitko nije odlucio promijeniti prehranu svog psa zbog te informacije. Isto kao sto je malo vjerojatno da ce itko prestati davati svom djetetu pastetu i hrenovku, samo zato sto mu netko svakodnevno stoji nad glavom i tupi kako je hrenovka stetna za dijete. Prije da ce izbaciti tu osobu iz svog zivota, nego hrenovku. Razumijem tvoje dobre namjere, ali c'mon....

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Jao safran, podsjecas me na one teme gdje netko pita nesto o adaptiranom, a onda evo dezurnih pobornica dojenja. Nitko ih nije o tome pitao, ali one drve svoje.

Ok, shvatili smo. I dalje cu davati 3 obroka suhe hrane tjedno. A upravo sam ja vecerala hrenovku, a mali pastetu. I super nam je i bas me briga za sve. Bilo mi je finoooo!

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

http://www.jutarnji.hr/arhiva/mackic...dilja/3758283/

nije psihoterapija nego reiki i bioenergija, a gle naslova - mačku čuva dadilja , da bi naravno ispalo da im netko čuva mačku kad su na putu, nego što bi trebali, valjda izbaciti mačku na cestu kao svaka poštena skromna obitelj kad ode na godišnji

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Hoce li ti ikada dosaditi ? Dala si nam do znanja vec na prethodnim stranicama da je suha hrana otrov za pse i ocito je da nitko nije odlucio promijeniti prehranu svog psa zbog te informacije. Isto kao sto je malo vjerojatno da ce itko prestati davati svom djetetu pastetu i hrenovku, samo zato sto mu netko svakodnevno stoji nad glavom i tupi kako je hrenovka stetna za dijete. Prije da ce izbaciti tu osobu iz svog zivota, nego hrenovku. Razumijem tvoje dobre namjere, ali c'mon....
    Pa ne, neće mi dosadit upirat prostom u notornu besmislicu koja nema smisla (usporedba sa adaptiranim je ono), ne samo meni, nego i onima koji je postaju, samo neće priznat.
    Osim toga tu se javljaju i friški vlasnici pasa, a ima i anonimnih čitača, ne pišem ovo samo radi nekog ovdje posebnog.
    Daj još jednom pročitaj moj post sa razumjevanjem, ukoliko si ikad imala pesa ili dijete, shvatit ćeš. I onda pročitaj tih par postova prije. Silit pseto da jede nešto što neće, i onda bacat fore kako ga se sili na to samo tri puta tjedno, a istovremeno tražit ili dijeliti savijete kako da ga se uopće prisili da pojede nešto na što ga se treba silit da pojede.
    Što ga se kojeg vraga uopće sili.

Mislim, c'mon..

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Sad samo da još netko ovo usporedbi sa silenjem dojenčadi da sisa, i priča će biti zaokružena.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Isto kao sto je malo vjerojatno da ce itko prestati davati svom djetetu pastetu i hrenovku, samo zato sto mu netko svakodnevno stoji nad glavom i tupi kako je hrenovka stetna za dijete.
    Pa ne, to uopće nije moja namjera. Ako pas gušta u suhoj hrani, pa fala bogu, neka je onda i jede. Ovo gore bi imalo smisla u kontekstu da uprono tjeram dijete da jede hrenovke, a ono bi se na nju najradije zbljucalo.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Meni ovo sto Safran pise skroz razumno zvuci. Osim, ako se pasu bas nista ne svidja, a ipak ga treba necim nahranit... onda bi i ja hranila komadicak po komadicak

Ja nemam pasa nego macka... i moram priznat da ga najvise hranimo macjom hranom - doduse dobije on i onoga sto mi jedemo - al toga ipak pojede puno manje nego macje hrane.
    Posljednje uređivanje od Jadranka : 22.07.2016. at 08:34

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Cilj opravdava sredstvo.
    Kad je moja kći bolovala od teškog oblika GERa hranila sam ju svakako, samo da nešto pojede. Da nešto ostane u njoj...
    I strahovala, užasno strahovala što će biti.
    Danas je ona velika cura, za glavu veća od mene. Ima zdrave zube i kosti, nije anemična, koža i kosa baš kao i vid su joj odlični. Jednom rječju: super.
    Što bi bilo da se nisam onda toliko trudila ne mogu znati. I ne želim.
    Takva sam i prema psu.
    Ne samo ja, suprug, kći i ja.
    Pas je naša briga, naša odgovornost.
    On je živo biće ovisno o nama, baš poput djeteta.
    I kad je trebalo hranili smo ga iz ruke, zrno po zrno, na žličicu davali rehidromix...
    Vodili jednom pa drugom veterninaru, da imamo dva mišljenja i oba su ista.
    Poslušali smo doktore i sad imamo zdravog psa.
    Jedino to je nama važno.
    Ništa drugo.

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ako ja spomenem da imam zdravstveno osiguranje za psa, neki se ismijavaju. No, meni je racionalno platiti 400kn godišnje za pokriće do 3000 kn. I sveke godine iskoristimo puno više nego smo platili premiju.
    Nisam imala pojma da ovo postoji!

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Danas je i službeno potvrđeno da će kroz tri tjedna naš Bobby prvi puta postati tata.
    Kujica je bila na uzv i nosi 3- 4 bebača
    Svi smo tako uzbuđeni.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    http://www.jutarnji.hr/arhiva/mackic...dilja/3758283/

nije psihoterapija nego reiki i bioenergija, a gle naslova - mačku čuva dadilja , da bi naravno ispalo da im netko čuva mačku kad su na putu, nego što bi trebali, valjda izbaciti mačku na cestu kao svaka poštena skromna obitelj kad ode na godišnji
    Rekoh vec, gledala sam ju na tv, izricito je spomenula psihoterapiju. Iako bi mi bilo suludo odvesti zivotinju i na tretmane reikiom i bioenergijom.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Danas je i službeno potvrđeno da će kroz tri tjedna naš Bobby prvi puta postati tata.
    Svi smo tako uzbuđeni.
    Cestitam

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa, meni bi bilo suludo i ljude odvesti na tretman reikijem i bioenergijom, ali ako netko vjeruje da takvi tretmani liječe, ne vidim zašto ne bi tako pokušao pomoći i mački.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

a dobro, priznaj da je malo smiješno kad zamisliš uvaženog reiki majstora i mačku

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Jedini reiki majstor kojeg sam u životu poznavala nije djelovao nimalo uvaženo

Odlično bi se uklopio sa mačkom.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

šafran,ja imam basenjija, ako dobro poznaš pasmine onda znaš porijeklo i koliko malo piju vode pa je možda onda jasnije rijeđe pišanje...

priču sa komercijalnim hranama sam već prošla sa mačkom,prije psa smo imali MC mačka,uzgajivač je objasnio da je Whiskas najgore smeće koje postoji za mačke (a ja bila uvjerena da je to super zdravo za njih), sada sam dobila info da je BARF najbolja opcija,pas ju je prihvatio i nema neke filozofije...vjerujem da bi svatko pokušao promijeniti ishranu da mu pas ima nekih zdravstvenih problema...

o pretjerivanju - možda stereotipiziram ali čini mi se da su tome sklonije osobe bez djece, npr. žena od koje sam kupila mačku ih nema i njene mačke su doslovno njena djeca,ona vrši probir novih vlasnika,odbija prodati mačke onima koji bi ih puštali van iz kuće,nas je stalno gnjavila da joj šaljemo slike mačka i pitala za njega...po ugovoru smo joj bili dužni javiti adresu ako preselimo isl...onako,malo too much....nju npr. vidim da ih vodi na svakakve terapije...

Tanči,čestitam!

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Skulirana sve pet. Samo što se tiče povezanosti pasmine i žeđi, čak niti za basenjije to nije strogo pravilo. Pas pije vode u ovisnosti sa prehranom.
    Inače barf i kuhana hrana sadrže znatno više vode (za raliku od suhe koja nema tećnosti uopće), pa i psi u pravilu manje žeđaju. Kao i mi. Na isključivo suhoj hrani, psi piju naravno više, jednako kao i mi.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Pa ima ljudi koji odu u svakakave eksteme i sa sobom i sa djecom i sa životinjama. Šta ja znam, mene to ne smeta u pravilu uopće ukoliko se ne radi o negativnim ekstremima, ovako, pa bilo kakva terapija, psiho, bio, ovo ono, pa neće škodit nikome, sve dok nisu uključeni psiho medikamenti. Ali to je samo moj osobni stav.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Svi smo tako uzbuđeni.
    Tako i treba. Veselite se! A kad stignu mali peseki, počasti nas kojom sličicom.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Tako i treba. Veselite se! A kad stignu mali peseki, počasti nas kojom sličicom.

Budem obavezno.
    Hvala svima na čestitkama.
    A što se tiče npr. bioenergije, to su nam čak neurolozi preporučivali za kći.
    I to u Sloveniju.
    Nisam htjela probati jer ne vjerujem u to, ali da maloj nije konačno krenulo na bolje, vjerujem da bih i to na kraju probali.
    Kak se ono veli: za silu i vrag muhe jede?
    Tako da kužim one koji pokušavaju s tim kojekakvim tretmanima.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Pa ima ljudi koji odu u svakakave eksteme i sa sobom i sa djecom i sa životinjama. Šta ja znam, mene to ne smeta u pravilu uopće ukoliko se ne radi o negativnim ekstremima, ovako, pa bilo kakva terapija, psiho, bio, ovo ono, pa neće škodit nikome, sve dok nisu uključeni psiho medikamenti. Ali to je samo moj osobni stav.
    A sto fali psiho medikamentima ? Meni je logicnije dati i cucku i covjeku tabletu, nego odvesti ih na reiki.
    Inace, da, slazem se, pretjerivanju su cesto skloniji ljudi bez djece. Iako, pitanje je sto je pretjerivanje. Mojoj svekrvi je pretjerivanje sto uopce vodim psa u setnju ("uzmi dicu i vodi njih") :D, a nekome nije pretjerano ni odvesti macku psihoterapeutu.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Da, i mojima je cudno da se pas sece, pa ima dvoriste?

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

A sto fali psiho medikamentima ? Meni je logicnije dati i cucku i covjeku tabletu, nego odvesti ih na reiki.
    Ništa, sve dok se ne zloupotrebljavaju ili se ne pretjeruje s njihovim prepisivanjem.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

za sve šetače pasa jedna preporuka - instalirajte pokemon go :D

šetnja s psom tako dobiva sasvim drugu dimenziju, manje je dosadno proći 5 km s psom kad ti se istovremeno legu jaja, prolaziš pored stopova i čekaš na kojeg ćeš pokemona naletiti. a i početni sram, šta će ljudi reć, vid ove, nestaje.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Stiglo danas moje klupko malo
    Ajde kome se da pisati, oni neki pocetnicki hintovi mi trebaju..
    Koliko puta jest na dan, kako sprijecit da zapisava cijeli stan..

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Ljudi sa psima, gdje ste

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

apsu, kreni od početka topika, svašta smo tu pisali, da se ne ponavljamo

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Ma neee, ko ce to sve citat
    Mislim nacitala sam se, al volim ja to sve opet :D

Inace malena je prekrasnaaa, samo bi se mazila, pisa od srece kad joj se netko samo obrati

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Papica 3 x dnevno, a između uglavnom se ne može spriječiti jer sad je treba obilato nagrađviati sa komadićem nečega (ali komadićem!:D) kada se popiški za to predviđeno mjesto, i ili obilno je pohvaliti i tako svaki put, milion puta:D U ovoj fazi je stalno treba imati na oku i čim krene, odmah je vodit na mjesto, van, ili za što si već pripremila za to.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

moja je jela 5x dnevno, pa 4 pa 3 i sve do neki dan smo joj davali 2x...
    ja sam bila pred porodiljnim a MM je taman došao doma s broda,tako smo tempirali uzimanje, ne znam kako bi to odrađivali da netko nije stalno bio doma...još nije smjela ni izlazit jer nije sva cijepljenja odradila...baš mi je bilo kao da imam bebu...(a i preporuča se uzet štenediljni,LOL)

mi bi isto primjetili to neko vrpoljenje, i danas se za kakanje ko sumanuta 300x okrene oko svoje osi...
    a za pišanje bi bili toliko istrzani jer bi nekad samo sjela a mi bi mislili da će piškit pa bi skočili....
    ugl,papirnatih i vlažnih maramica imaj u izobilju...

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Što kupiti štencu za krpelje?
    Često je na dvorištu, strah me da ne dobije krpelja. Prije nego odem u pet shop, da imam neku informaciju što vam se pokazalo najbolje

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Foresto ogrlica.
    Odlična je.
    Štiti do 8 mjeseci od infestacije buhama i krpeljima, paušima, kao i razvoja lučinki buha u neposrednom okolišu pasa.
    Također štiti od uboda komaraca, ali nažalost ne i od osa. Našeg Bobbya je osa piknula.
    Za sve ostalo mi se pokazala kao najbolji omjer cijene i kvalitete.
    Košta oko 180 kn za manjeg psa do 8 kg.
    Prijateljica je na svog psa stavljala Skalibor za 100kn i pas je pobrao krpelje, plus kaj Skalibor treba mijenjati svaka dva mj. pa kad se zbroji ispadne skuplje i to dosta od Foresta.
    Isto tako i ampule. U konačnici puno skuplje.
    Foresto mogu štenci stariji od 7 tj.
    Mi ga koristimo treću godinu i nikad Bobby nije imao ni buhe, ni krpelja, a igra se i trči posvuda.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Je, i nama je ogrlica do sada najbolje rjesenje

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Kupila Foresto, hvala

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ima li ta ogrlica kakav miris?
    Nisam godinama kupovala ogrlice, jer su mi sve strašno smrdile.
    Mozda je ovo neka nova generacija, pa nema mirisa?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

S tim da ogrlica nije bas preporucljva za obitelji sa malom djecom koja stalno imaju peseka u rukama i ne peru ih odmah poslije svakog kontakta, a niti ako pas spava u krevetu. Vodite o tome racuna.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Mislis da postoji razlika izmedju ogrlice i onih ampula? I jedno i drugo traje par mjeseci, dakle mora otpustati nesto postepeno

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    Mislis da postoji razlika izmedju ogrlice i onih ampula? I jedno i drugo traje par mjeseci, dakle mora otpustati nesto postepeno

Ne znam, tako nam je rekao veterinar. Odmah je pitao za klince i krevet.

Inace, mi zadnjih godinu i pol koristimo ultrazvucnu ogrlicu, jer je alergican na sve ampule.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    S tim da ogrlica nije bas preporucljva za obitelji sa malom djecom koja stalno imaju peseka u rukama i ne peru ih odmah poslije svakog kontakta, a niti ako pas spava u krevetu. Vodite o tome racuna.

Ovo je točno, stvarno su otrovne i to vrlo.

Ampule odu pod kožu, krvotok ih rasporedi po čitavom tijelu, ispod onog deelog sloja, ne sjećam se kako se točno zove. Uglavnom ne zadržavaju se na dlaci i gornjem sloju kože. Zato krpelji idu na psa, ali crkne kad ubode.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ovo je točno, stvarno su otrovne i to vrlo.

Ampule odu pod kožu, krvotok ih rasporedi po čitavom tijelu, ispod onog deelog sloja, ne sjećam se kako se točno zove. Uglavnom ne zadržavaju se na dlaci i gornjem sloju kože. Zato krpelji idu na psa, ali crkne kad ubode.
    Mi koristimo Frontline i nema niti krpelja niti buha. A stalno je na dvorištu i u visokoj travi.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

I mi smo koristili Frontline isključivo, buha, nikad, krpelja šetaća svaki dan po par puta nakon šetnje pošto šuma uz koju živimo ih je prepuna, svijetla dlaka srećom sve se vidi. I inače ih Bayern pun, a Munchen je okružen šumama i bogatom vegetacijom jer ovdje stalno lijeva kiša.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi koristimo Fypryst ampule. Isti sastav kao Frontline, a jeftinije.

http://www.pet-centar.hr/detalji_pro...na-za-pse.aspx

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Ima li ta ogrlica kakav miris?
    Nisam godinama kupovala ogrlice, jer su mi sve strašno smrdile.
    Mozda je ovo neka nova generacija, pa nema mirisa?
    Nema nikakav miris

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

meni psa unatoč Forestu grizu komarci...a preko te tanke joj ide široka ogrlica tako da nije na dohvatu rukica...
    kad smo koristili ampule bilo joj je krpelja u uhu a i često je kupamo vodom pa s time valjda slabi učinak ampule...

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Od te ogrlice je nas pas dobio ekceme pi cijeloj kozi, jedva smo skuzili sto je uzrok

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Dakle;
    Imidakloprid i flumetrin se sporo i kontiunirano otpuštaju u malim koncetracijama iz polivinil- kloridnog matriksa ovratnika na životinju.
    Obje djelatne tvari u dlaci psa ili mačke prisutne su u akaricidnim/ insekticidnim koncetracijama tijekom cijelog razdoblja nošenja ovratnika.
    Aktivne tvari raspoređuju se s mjesta izravnog kontakta na cijelu površinu kože.
    U istraživanjima kinetike djelatnih tvari u krvi, kod jedinki kojima je proizvod predoziran, utvrđena je zanemariva sustavna resorpcija imidakloprida i flumetrina.
    Također;
    Sustavni farmakološki učinci na sisavce su zanemarivi.
    Ovo tvrdi Bayer, proizvođač Foresto ogrlica.
    Pod nuspojave kažu da može nastati kontaktni alergijski dermatitis.
    Ali nigdje ne piše da je ogrlica opasna za ljude, djecu, zajedničko spavanje i sl.
    Mi ju koristimo treću godinu i svi smo živi.
    Znam mnoge druge ljude koji imaju po tri psa i isto nikad, nikakvih problema.
    Nama je Foresto zakon, a od svih poznatih koji koriste Foresto nisam čula niti jedno negativno iskustvo.
    Po meni, jedina mana je cijena.
    Da je jeftinija, bilo bi super.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ne znam, nas je imao grdu neurolosku reakciju na Advantix i Frontline ampule, od tada nikakva kemija ne dolazi u obzir. Sad smo na toj ultrazvucnoj ogrlici.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Rado bi nešto napisala za Bayer koncern, ali neću da ne bih opet ispala zločesta, katastrofičar i ocrnjivala taj ružičasti svijet multi korporacija.
    Savjetovala bih samo onima koji žele poslušati prvenstveno svoj zdrav razum, da tu cijelokupnu kemiju drže podalje od dječjih ruku koja nisu dovoljno odrasla da se sjete oprat ruke nakon žnjaranja psa, a pogotovo malih čije su ruke stalno u ustima.
    Niti cigareta ne ubija preko noći. Samo toliko.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Rado bi nešto napisala za Bayer koncern, ali neću da ne bih opet ispala zločesta, katastrofičar i ocrnjivala taj ružičasti svijet multi korporacija.
    Savjetovala bih samo onima koji žele poslušati prvenstveno svoj zdrav razum, da tu cijelokupnu kemiju drže podalje od dječjih ruku koja nisu dovoljno odrasla da se sjete oprat ruke nakon žnjaranja psa, a pogotovo malih čije su ruke stalno u ustima.
    Niti cigareta ne ubija preko noći. Samo toliko.
    Po tebi je znači prihvatljivije ne činiti ništa i onda kada dijete dobije boreliozu ili krpeljni meningoencefalitis reći a što smo mogli.
    Ja svoju djecu pregledavam kada se vratimo iz prirode, ali kada mi pas ne bi bio zaštićen to bi značilo da krpelji mogu biti u mom domu svaki dan. O buhama neću.
    I da, i pas se može zaraziti i uginuti u strašnim bolovima. D
    Doživjela unatoč tomu što je bio zaštićen, s time da smo mi našega jedva izvukli.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •