Stranica 41 od 47 PrviPrvi ... 313940414243 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,001 do 2,050 od 2344

Tema: odgoj pasa

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Meni se nema smisla uclanjivati jer za Zadar nemaju dostavu, niti podružnicu. Moram jos vidit di se prodaje.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    a koliko se dugo odmrzava? ikak je to pakirano? naša bi dobivala 180 g dnevno- kak se to odmjeri?
    i ja sam još čula, iz doduše ne osobito kredibilitetnog izvora da BARF pogoduje kvarenju zubi kod malih pasa (?)... ima to ikakve veze?
    Ovo za zube ne znam, ali nema mi smisla - vjerojatno bi se prije pokvarili od suhe hrane u koju se dodaju raznorazni šećeri nego od sirovog mesa.

Odmrzava se par sati, ovisno o temperaturi. Mi sad kad je hladnije čak izvadimo večer prije za sljedeći dan (jedu oko 13h prvi obrok).

Mi svojima uzimamo najveća pakiranja, po 500g (ta su i najjeftinija). Ali da, dosta je teško iskombinirati ta pakiranja. Naše sad dobivaju 750g dnevno, tako da obično 250g stavimo u hladnjak za idući dan (odmrznuto može stajati u hladnjaku 24 sata). Dobivale su prije 1kg, kao što bi kao trebale po kilaži, pa su se uprasile.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ne razumijem zašto se ne bi smjelo odmrzavati u mikrovalnoj, a u vodi može. btw. kako znate da se ne pokvari? Mene je strah da mi se pas ne razboli ako se pokvari, užasno je osjetljiva. Razmišljam o ljetu, pa kako da ostavim sirovo meso na 35 stupnjeva??

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Ne razumijem zašto se ne bi smjelo odmrzavati u mikrovalnoj, a u vodi može. btw. kako znate da se ne pokvari? Mene je strah da mi se pas ne razboli ako se pokvari, užasno je osjetljiva. Razmišljam o ljetu, pa kako da ostavim sirovo meso na 35 stupnjeva??
    Pa ne smije se termički obrađivati. Kad ga odmrzavaš voda treba biti topla, ne vruća.

Po ljeti ga izvadiš par sati kasnije nego po zimi.

Kako znam da nije pokvareno - pa vidiš po boji i osjetiš da li smrdi više nego inače.

HERMANN BARF hrana se ne treba i ne smije kuhati jer bi kuhanjem jako puno izgubila na kvaliteti. Kuhanjem hrane mijenjaju se njezina fizikalna i kemijska svojstva. Bjelančevine koaguliraju i postaju manje biološki dostupne, mnoge aminokiseline bivaju uništene. Kuhanjem promijenjene bjelančevine teško su probavljive i često postaju uzrok alergija.
    U sirovom mesu aktivni su stanični enzimi odgovorni za razgradnju kompleksnih struktura i molekula stanice (bjelančevine, složeni ugljikohidrati, masti) na njihove jednostavne sastavne dijelove (aminokiseline, jednostavni ugljikohidrati, masne kiseline) prihvatljive za apsorpciju. Uloga tih enzima u probavi je iznimno bitna jer smanjuje potrebu organizma da luči veliku količinu vlastitih enzima za razgradnju hrane. Najosjetljiviji enzimi sadržani u sirovoj hrani počinju se gubiti već pri temperaturi od 37 °C.
    Vitamini i minerali uništeni ili promijenjeni termičkom obradom ne mogu biti dodani u hranu naknadno, a da budu jednako biološki dostupni organizmu kao kad je hrana sirova.
    http://hermann-barf.com/example-post...ja-i-odgovori/

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ja sam jednom greškom kupila kutiju sa vrećicama od 500gr, meso je unutra krupnije rezano,ne znam jeli ti to igra ili ne...i nisu bile tako dobro vakumirane ko' ove manje...

MM ako zaboravi izvadit iz frižidera podgrije kratko u mikrovalnoj ali na najnižoj temp i samo 30sec...a u slučaju zaboravljanja odleđivanja isto bi s toplom vodom doskočili...
    ali s obzirom što moja u šetnji zna požderat (govna,rigotinu) pa joj ništa ne bude,mislim da joj ni pokvareni BARF ne bi smetao...

ni meni to za zube ne zvuči baš logično....

taman idem sutra kupit novu kutiju,bome se moram učlanit u taj klub,hvala na info...
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 06.11.2016. at 23:57

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mi povremeno dajemo barf, imamo ga kao rezervu u frizu, inače joj kuhamo, najviše goveđe i teleće srce s povrćem, a povremeno jetru, bubreg, ribu...Nekad dodamo rižu ili puru. Zapravo, od tri obroka dva jede takva, a ujutro jede dehidrat s jogurtom.
    Za barf, ja bih rekla da je malo pretjeralano reći da se ne smije kuhati, odmrzavati u mikrovalnoj itd. Nije da se ne smije, nego je kvalitetnije ako ga tako ne obrađueš.
    Inače, naša psica barf pojede brzinom svjetlosti, samo ga proguta. Kuhano jede puno sporije, a naš je dojam i da više uživa, iako to može biti samo naša fantazija.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mima, ja ne bi barf vani odmrzavala. Po meni ili u mlakoj vodi, ili dan ranije prebaciti u frižider.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ne bih niti ja odmrzavala vani, ali piše da se prije jela treba zagrijati na sobnu temperaturu.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi uvijek odmrzavamo vani i nikakvih problema nikad nije bilo.

Čak sam nedavno negdje pročitala da se općenito hranu ne preporuča odmrzavati u hladnjaku:

http://www.dailymail.co.uk/femail/fo...-revealed.html

Je li to točno ili ne, pojma nemam.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa tu piše The method follows the same principle for freezing food: that it should be done as quickly as possible. Zato ja i odmrzavam u mikrovalnoj, da bude as quickly as possible.

Ali njima je mikrovalna no-no jer meso postane pretvrdo ?! Pa to stvarno nisam primijetila. (mislila sam da me mesar vara haha - šala)

Smokvica. avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Lotta prvotno napisa Vidi poruku
    Meni se nema smisla uclanjivati jer za Zadar nemaju dostavu, niti podružnicu. Moram jos vidit di se prodaje.
    Lotta, čula sam da ima u pet shopu na Relji. Rekla jedna cura da joj sestra naručuje direkt iz tvornice pa prođe jeftinije..btw. ako si na FB, grupa Mame iz Zadra je riznica svakakvih informacija, pa tako i ove

Smokvica. avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Evo kažu i u Ronda na Petrićima

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Smokvica bas si srce

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mi konacno jutros sterilizirali nasu ljubimicu. Zasad dosta dobro podnosi oporavak. Citav dan se tresla i lezala, nije nijednom povratila, a sad je malo zivnula, hoda po kuci, ne trese se... Kad ste dali prvi put psu da jede nakon operacije ? Kad ste im dozvolili da se pocnu aktivnije kretati ? Nasa ima jako hiperaktivnu narav, pa se bojim da nesto ne strga.. Dao nam je veterinar neke upute, ali volim cuti i tudja iskustva

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Pitanje, moj pas sada ima nesto vise od 6 mjeseci. Kad je vrijeme da joj dajem jesti samo jednom dnevno?
    Za sad joj dajem ujutro i oko 18h.

Svi oko mene psima daju jesti na vecer. Meni je to cudno, nekako si mislim da bi mi bilo bolje davati joj obrok ujutro da ima energije za dan i da ne bude gladna po danu, kakvog smisla ima na vecer? Ili?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Moja je bila skoro godinu dana kad je prešla na hranjenje jednom dnevno.
    Sama je počela preskakati jutarnji obrok, jednostavno ga je ostavljala u zdjelici do popodnevnih sati, tek oko 2 bi pojela polovicu ...
    Tako da je bilo logično davati joj samo 1 obrok, i to popodnevni, dobije obično oko 5 kad ja dođem doma.

Ali jesenas mi je postala proždrljivica, stalno je gladna, prodala bi se za bilo kakvu klopu, pa sam baš i ja htjela pitati koliko često jedu vaši mali odrasli peseki?
    Netko mi je rekao da je normalo da velike pasmine jedu samo navečer, ali da to ne vrijedi i za male pasmine.
    Jel to točno?
    Ja sam prilično sigurna da ona nije gladna, nije ni premršava ni predebela, normalno je raspoložena, skače i trči normalno, ...
    Možda sam jesenska prehrana treba biti drugačija?

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja svom malom psu dajem ujutro. pojede do podne sve. i to je to.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mi našoj dajemo dva puta dnevno, ujutro i navečer, a suha hrana joj je uvijek na raspolaganju.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Mi našoj dajemo dva puta dnevno, ujutro i navečer, a suha hrana joj je uvijek na raspolaganju.
    Tako i mi... ima 3.5g

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

A sta je s onim"ako ne pojede maknut im hranu"?
    Moja uvijek pojede pa nema sta stajat

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Apsu prvotno napisa Vidi poruku
    Pitanje, moj pas sada ima nesto vise od 6 mjeseci. Kad je vrijeme da joj dajem jesti samo jednom dnevno?
    Za sad joj dajem ujutro i oko 18h.

Svi oko mene psima daju jesti na vecer. Meni je to cudno, nekako si mislim da bi mi bilo bolje davati joj obrok ujutro da ima energije za dan i da ne bude gladna po danu, kakvog smisla ima na vecer? Ili?
    moja je 2 godine i još uvijek jede 2x dnevno. njoj to paše

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Nasa je beba, 5 mjeseci, jede tri puta dnevno.
    Mislim da ce tako i ostati, osim ako sama ne pokaze da joj to ne odgovara, jer vidim da je pas koji zivi za hranu i šetnje. Moji prijasnji psi su zivjeli za mene, ali eto, ova ima druge prioritete, pa kad joj je hrana vec toliko bitna, onda mi nekako logicno da ju razveselim 3x dnevno radije nego samo jednom.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

utješite me vi sa psima i malim bebama....
    pomalo puštam puzavca u kontkat sa psom i bez nadzora, ova ju ima toliki poriv stalno lizat po rukama i licu,tako ju temeljito okupa da me pomalo isto strah da mali što ne skupi...do sada sam nakon kontroliranih lizačkih susreta malog odmah nosila u banju prat mu lice i ruke,sada se događa da ne vidim pa ovaj nakon "tretmana" stavlja ruke u usta itd itd...

znam da se kaže da pseći jezik ima manje bakterija od našeg,bla bla ali kad se sjetim da ova često poliže guzicu...

prije smo imali kućnu mačku pa mi nije bio bed,psu perem šape nakon ulaska u kuću ali opet...ne vidim kako izbjeć kontakt,ne mogu ih stalno držat razdvojene a ni pod stalnim nadzorom...

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ne bu bebi niš.
    Ne brini.
    Moja "beba" od 16 godina stalno ima peseka po rukama, ljubi ga, on ju liže posvuda, znala sam joj govorit da pazi, da pere ruke i sl. ali ona naravno ne mari.
    I nikad ništa.
    Ako je pas uredno cijepljen i redovito čišćen od parazita što svi po zakonu moraju biti, straha nema.
    Mi našeg još cijepimo protiv zaraznih bolesti što nije obavezno, ali neka.
    Mali je pa da ne pokupi neku boleštinu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ma i meni starija ulazi i leži s njom u krevetiću, navlači je isl. za to ne marim toliko ali bebi baš liže lice i rukice...protiv kojih to zaraznih bolesti cijepiš?
    Forestu sam nedavno bacila, kaže MM da nam sada ne treba nova do proljeća...a mene sve strah,mi smo i dalje često po šumi...
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 06.12.2016. at 22:13

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

skulirana nemam riješenja, nama je tako oduvijek iako je sad 4 god.
    mogu samo reći da joj nije nikad ništa bilo...
    stalno su po podu, naguravaju se, čupaju, ne znam
    meni ponekad smeta, šaljem na pranje ruku, umivanje, alo bezbroj puta ja to ni ne registriram

tješim se s onom da su ljubimci odlični za imunitet

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    ma i meni starija ulazi i leži s njom u krevetiću, navlači je isl. za to ne marim toliko ali bebi baš liže lice i rukice...protiv kojih to zaraznih bolesti cijepiš?
    Forestu sam nedavno bacila, kaže MM da nam sada ne treba nova do proljeća...a mene sve strah,mi smo i dalje često po šumi...
    Cijepimo sa cjepivom Vanguard1 cpv1 i Vanguard da2pi koja štite od štenećaka, parvoviroze, zaraznog hepatitisa pasa, leptospiroze i koronaviroznog enteritisa.
    U ponedjeljak je muž bio sa Bobbyem na tom cijepljenju i platio je 120 kn.
    Nije puno, a štiti.
    Od moje kolegice kujica nije bila cijepljena i pobrala je parvovirozu.
    Jedva se izvukla, a troškovi liječenja su bili daleko veći od cijene cjepiva.
    Foresto smo i mi maknuli.
    Hladno je pa do veljače- ožujka neće trebati, a tada stavljamo novu ogrlicu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Pošto sam nova ovdje, gdje ću drugdje na beba forumu nego u psječju temu haha
    Usred sam čitanja svega i svađega, imam 101 pitanje pa reko, kad je već tema ovdje zašto ne

Naime, zanima me kako su se vaši psi ponašali dok ste bile trudne a i kako je to bilo kada ste prvi puta bebu dopeljale kući
    Mi imamo 2 psa, švicarca koj sluša ko vurica i najbolja je dadilja na svijetu (nema što od životinjica nije dadiljao).
    On se ponaša kao i uvijek, nikakvih promjena, smatram da sa njim i bebom neće bit nikakvih problema osim što će htjet i nju dadiljat.
    Ali zato naša kujica, posebno trdoglava, svojeglava, glasna, ljubomorna i jednostavno...hmmm... karakterno jedinstvenea mješanka haskija je drugih par rukava.
    To je pas koj je više mačka nego pas. Nije "lap dog", znaći, dobit nju u krilo i mazit ne prolazi (ako se sama ne uvali što je rijetko), makne se ako se sjedneš do nje, također je ok samo ako ona to prva napravi.
    Nju sam ja othranila na dudu od kad je bila 3 dana stara ali moj muž joj je najveća ljubav. Mene sluša ali njega obožava. Neusporediva ljubav.

Anw, da skratim, od kada sam ušla u... otprilike 8tj. trudnoće ona se *ekstra* povampirila u parku.
    Na jednom sjedi do mene na klupici (što ju zadnje 3 godine bezuspješno pokušavam dobit), sjedi meni u krilu, neda drugima blizu (tj još više i odlučnije nego prije. Ugl tjera od muža, mene ko šiša)... utabori se do mene i upozorava da se meni ne smije blizu.
    Ofc nije nikad ugrizla nikog niti pokušala, samo je ekstra glasna i skače sa klupe da potjera pa se vrati nazad.

Sve se bojim na kaj će to izgledat ako bude tako zaštitnički nastrojena i oko bebe kada se rodi :\

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Laje li sad na i djecu kad ti se priblize ili samo na odrasle?

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

imala s prvom bebom mačku a s drugom psa...oboje su bili dosta mladi kad je došla dvonožna prinova,vjerujem da je teže sa starijim ljubimcima...
    našla sam negdje super savjete,da se već iz bolnice, prije izlaska, donese tetra na kojoj je ležala beba pa da ju ponjuše....kada se donese beba u kuću,spustiti je u AS na pod i pustiti da priđu i ponjuše...ugl,dok se bebe nisu micale,prvih par mjeseci ih nisu doživljavali,mrdanje je pobudilo znatiželju...pazila sam da ne vičem ne kad se približe i bila sam u blizini za neposredni kontakt...kasnije sam ih i ostavljala skupa bez nadzora bez problema...

a da se referiram na svoj zadnji post,mjesec dana kasnije i dalje imamo temeljito pranje bebe....

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ajme, to s tetrom smo procitali i mi na vise mjesta.... ok, nemamo psa, vec macku, ali ukakali smo s tim da nismo mogli gore.

Kad se rodilo prvo dijete, poslala sam doma neku dekicu u kojoj je bio zamotan relatvno neposredno nakon poroda, a muz ju je ostavio na krevetu (gdje je, izmedju ostalog, cesto spavala macka). Macka i deka nisu imale vidljivih interakcija, ali kad smo doveli dijete doma, macki je pozlilo. Bez zezanja. Mali je dosao doma u subotu, a ja sam bila s veterinarom na telefonu do ponedjeljka ujutro, kad smo trcali na obradu zbog kaslja, teturanja i opcenito losijeg stanja. Naravno, ispalo je sve psihosomatski.

Sto se deke i kreveta tice, iako je deka sklonjena s kreveta jos taj isti dan, macka nije na njega legla preko 6 mjeseci. Ne samo da nije legla, vec nije htjela niti pretrcati preko popluna. Posteljinu smo, naravno, redovito mijenjali. Beblje deke i igracke je zaobilazila u velikom luku sve dok se, s njegovih 6-7 mjeseci (ili cak kasnije) nije odlucila pribiliziti i ponjusiti ga.

S kcer nije imala nikakvih problema, ona joj se valjda svidjela puno vise. Ili je stvar u tome da nismo nudili nikakve krpe i tetre; donijeli smo joj odmah bebu.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Kaae

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ili je oguglala.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Naša pesica koja je imala 9 godina kad je beba došla, ignorirala ju je dosta dugo.
    Azilant koji je imao cca 4 je odmah uzeo ulogu čuvara i čak zarežao na našu tetu cistilicu kad se nagnula da pogleda bebu. Sad su veliki prijatelji, ona ga gnjavi, on joj se pušta.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

kaae, sjetila si me da mi je kolega pričao da je njihovom starijem sinu bilo zlo od mlađe sestre u početku, ono inače je bilo sve ok, ali kad bi joj se približio odmah mu se dizao želudac. možda ni taj miris male bebe ne paše svakome, ljepota je u nosu njušitelja

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Zorya prvotno napisa Vidi poruku
    To je pas koj je više mačka nego pas. Nije "lap dog", znaći, dobit nju u krilo i mazit ne prolazi (ako se sama ne uvali što je rijetko), makne se ako se sjedneš do nje
    ovo je dijametralno suprotno od svake mačke koju sam imala

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    ovo je dijametralno suprotno od svake mačke koju sam imala
    Također. Sve moje mace su bile jako mazne.

Baš sam neki dan s nekim komentirala kako se nijedna maca koju sam upoznala u Zg ne da maziti pa mi je ta osoba rekla da je moguće da je to zbog toga što te mace žive u stanu i uopće ne idu van. Moguće. Nemam pojma.

Sve moje su imale prirode do mile volje, lunjale bi i vraćale se kući kad bi im se prohtjelo.

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Moja je takva; ne diraj me- ne diram te. Minimalan fizicki kontakt, osim kad sam trudna, onda se voli uvaliti u krilo, ali ni tad ne dozvoljava previse mazenja. Ima macja vratasca i prirode do mile volje....

Datum pristupanja
    May 2016

Početno

A ima (imamo) mačaka i mačaka :D
    Moja majka ima 15-ak (1 njena, ostale "pale preko ograde") i svaka je na svoj način. Neke će ti sjedit na glavi a neke pomaziš 2x pa ostaneš bez ruke ;D
    Moj je takav da se mazi kada se njemu mazi, u prolazu je sve dopušteno ali baš da ćeš ga uzet u krilo i mazit ne dolazi u obzir.
    Takva je i kuja. Samo će se izmaknut, izvit leđa ili maknut iz krila (čak i od tebe na kauču) ako njoj nije do kontakta.

Da odgovorim na gore postavljeno pitanje, laje na odrasle ljude i druge pse. Zna imat onu foru da hoda za ljudima i laje dok se ne udalje na određenu udaljenost.
    Ljudi koji ju znaju od ranije su već navikli da je lajavica ali čak i oni primjete da je nešto drugačije u njoj lol

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Pa ako ima osjecaj za klince, onda to i nije toliki problem. Barem ces biti sigurna od stipkaca obrascica.

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Jel perete vašim psima zube?

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Pokušala.
    Više puta.
    Na razne načine.
    Neuspješno.
    Pa odustala.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ne. Nasa, nazalost, ima par slomljenih sjekutica naprijed. Polomila ih je, jedan za drugim, cim su izasli.
    Veterinar nema komentara.
    Pranje joj se nikako ne svidja, a bogami ni meni.
    Kupim joj ponekad veliku kost, ali trebala bi cesce, trebala bi joj stalno bit pri ruci.
    Samo onda lupa s tom kosti posvuda, ako joj zaboravim otet. probudi me usred noci lupanje koljenice o plocice

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ne. nismo ni pokušavali.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

E da. I mene zanima kako onda održavati higijenu usta, jesu oni komercijalni proizvodi za griženje funkcionalni, ili je to samo za potrošit pare?
    I šta s kostima, s obzirom na proturječne informacije? Moj pas je svojedobno jeo i pileće vratove, a kamoli ne da bi grizao koljenicu, zabrana je vrijedila za šuplje kosti peradi. Sad je od nikako ne, do obavezno da, ali samo nekuhane...
    Posljednje uređivanje od vertex : 23.01.2017. at 12:46

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ne, nisam nikad probala.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ne. Jednom probali s nekim sprejom za usta, preplasila se pa smo odustali.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Apsu prvotno napisa Vidi poruku
    Jel perete vašim psima zube?
    Prije 30 i više godina, kolega sa studija bio je podstanar kod gospođe koja je imala nekakvog pekinezera ili mopsa, ne sjećam se više - nešto okato... Negdje smo pročitali da cuckima treba prati zube i pitam ja frenda "Da li tvoja gazdarica pere svom pesu zube?" Odgovor je bio "Ne znam ni da li sebi pere", hehehe....

Moja kolegica daje svom Jack Russelu one grickalice Denta Sticks. Znam jer joj ja to povremeno kupujem (ima u dućanu u mom susjedstvu).

VeraM avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Probali jednom i vise nismo. Ma to do negdje 3.godine vodis pse kod vet da mu skine kamenac, mislim jednom godisnje. Jedino kosti da glodu vece. Al moj idiot od psa ne zna sto bi s kosti pa ju nosa po kući i cvili. Na kraju je "zakopa"" meni pod jastuk.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •