Pokazuje rezultate 351 do 400 od 2344

Tema: odgoj pasa

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    neće TOTW to mi je zadnja nada da mi pas ikad pređe na suhu hranu.

kupila sam po savjetu prijateljice konzervu u DM-u pa sam jednu žličicu umiješala u suhu hranu, samo da zamiriši.

SVE je polizala, gurnula glavu u zdjelicu i bjesomučno je izlizala iznutra i izvana, a nije pojela niti jedan onaj 'keksić'.
    Ne znam što je TOTW, ali ako moja nije htjela suhu hranu, stavila bih gore malo maslinovog ulja i pojela bi bez problema. No, od kad smo otkrile Royal Canin, ne treba ništa drugo. Obožava ga. Ako jedu samo suhu hranu, kakat će 1-2 puta dnevno i bit će posve kompaktan drekić. Kvalitetna hrana se posve iskoristi, tako da manje treba pojesti i manje čistiti

Moja gospođica jede "fino", keksić po keksić, nikad bjesomučno, takav je tip, cool kao i gazdarica joj .

A za griženje...ne smijete dopustiti da grize ni trenutak, čim počne, maknuti psa, odlučno ( ali, STVARNO odlučno) reći NE. Bilo to griženje odjeće, stvari, ruke... Kupite one grickalice koje se dugo grizu i dajte psu kad počne nešto drugo gristi. Psi se smire tek oko dvije godine starosti, a mislim da nitko ne želi izgrižene stvari toliki period.

Koga ne smeta, ne treba, ali mi smo griženje i skakanje na kauč srezali u početku. I sluša. Ne volimo je zato manje, čak dapače, još i više kad poštuje pravila u kući. Pa i mi, ljud,i ih poštujemo.
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 08.11.2013. at 15:16

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •