Ne znam što je TOTW, ali ako moja nije htjela suhu hranu, stavila bih gore malo maslinovog ulja i pojela bi bez problema. No, od kad smo otkrile Royal Canin, ne treba ništa drugo. Obožava ga. Ako jedu samo suhu hranu, kakat će 1-2 puta dnevno i bit će posve kompaktan drekić. Kvalitetna hrana se posve iskoristi, tako da manje treba pojesti i manje čistiti
Moja gospođica jede "fino", keksić po keksić, nikad bjesomučno, takav je tip, cool kao i gazdarica joj.
A za griženje...ne smijete dopustiti da grize ni trenutak, čim počne, maknuti psa, odlučno ( ali, STVARNO odlučno) reći NE. Bilo to griženje odjeće, stvari, ruke... Kupite one grickalice koje se dugo grizu i dajte psu kad počne nešto drugo gristi. Psi se smire tek oko dvije godine starosti, a mislim da nitko ne želi izgrižene stvari toliki period.
Koga ne smeta, ne treba, ali mi smo griženje i skakanje na kauč srezali u početku. I sluša. Ne volimo je zato manje, čak dapače, još i više kad poštuje pravila u kući. Pa i mi, ljud,i ih poštujemo.