-
cvijeta, dapače drago mi je da mogu podijeliti svoje iskustvo sa vama pa možda i pomognem nekome..
mi nismo dobro odabrali pasminu, kao mnogi vodili smo se izgledom psa umjesto njegovim osobinama kao i našim mogućnostima i navikama...naš pas je trebao mnogo aktivnosti, kako je innu napisala umoran pas-dobar pas..no mi živimo u ogromnom dvorištu i mislili smo da je njemu trčanje po njemu i svakodnevno bacanje loptice dovoljna aktivnost. ali nije bila..on je trebao šetnje, na svakodnevnoj bazi, pa puštanje da trči po nep1oznat1im terenima da istražuje isl..mislim mi smo to radili ali nedovljno često koliko je njemu to bilo potrebno... jer dođeš sa posla, pa ti se neda, pa ga pustiš u dvorište, on trči, malo mu bacaš lopticu i ajmo natrag u kuću. bio je super vezan za gazdu što su nam govorili ali mi nismo slušali niti smo vjerovali da je to moguće u toj mjeri..on je doslovno htio biti sjena svog vlasnika..a za to treba biti spreman odreći se mnogo stvari...itd..da ne nabrajam, kada uzimaš mješanca možda ne možeš znati što dobivaš ali ako uzimaš rasnog psa treba dobro naučiti zadaću
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma