Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2344

Tema: odgoj pasa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj lukab prvotno napisa Vidi poruku
    joj koliko ja mogu pričati o pozitivnim stranama imanja psa doma...
    potpisujem. to da je pas obaveza i odgovornost i da treba uložiti trud i znanje... pa sad... jest. naravno... ali obaveza i odgovornost i trud su inače potrebni u obitelji... tko želi psa, imat će ga. tko ne želi, naći će sto razloga da ga ne ima. i to je ok. jedini problem zna biti manjak znanja (ali to se bare zna naučiti).

ne razmišljam o obavezi da prošetam psa navečer, jer pred sobom vidim živo biće punog mjehura, pa mi je žao da se muči... nekako uopće ne razmišljam o sebi i da se moram sada obući i izaći van, nego o psu... i onda mi nije teško... reći mužu da ga prošeta

kad smo uzeli drugog psa (štene) pozvali smo jednog od zagrebačkih trenera da nas posjeti doma i da nam u jednom crash-kursu objasni što trebamo paziti... čovjek bio, upoznao nas, dao nam neke tips&tricks (objasnio nam kako će ta dva psa reagirati jedno na drugo) i u biti vidio da nam odgoj pasa sasvim dobro ide. ali što jest jest... mladom gospodinu više popuštamo nego što smo kujici. ali on je i nekako umiljatiji.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ono sto meni nije jasno kad su ljudi u pitanju....

kad kupujes auto, ili novi tv uredno ces se informirati o karakteristikama proizvoda koji nabavljas. usporedit ces karakteristike sa svojim zeljama i izabrati optimalno. zbog cega je drugacije kad su ziva bica u pitanju (ovo se ne odnosi samo na nabavljanje zivotinja, sto neki ljudi rade sa djecom je drama za sebe)

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Pouzdano znam da nisu ni sve knjige o nekoj pasmini za prepuručiti, pogotovo ako su pisane od uzgajivača, jer prosječnog poznavatelja i čitatelja mogu uvjeriti da se radi o bajkovitom biću i maltene djetetu na četiri šape, razumnom, inteligentom, kako samo ta pasmina može biti i onda, ups, vidi vraga, pa to je ipak samo pas.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •