Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2344

Tema: odgoj pasa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    joj, mene je toga nekako baš strah, tih susreta s nepoznatim psima. danas je dobila drugo cjepivo protiv štenećaka, sad još 15 dana i možemo lagano u šetnju.

Vidiš kako su vama drugačije rekli. Naš je dobio prvo cjepivo prije 10 dana i strogu zabranu šetnje, kontakata sa drugim psima, čak i hodanja po tlu gdje su išli drugi psi...a vi već u toj fazi ste naveliko bili u kontaktu sa drugim psima. Mi 2.x idemo 20.11., onda nakon 2tj bjesnoća i tek tada po malo van. Da nemamo dvorište, skrenuli bi i mi i pas.. Inače smo ga 3x vodili u shopping, ali smo ga nosili na rukama...

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Vidiš kako su vama drugačije rekli. Naš je dobio prvo cjepivo prije 10 dana i strogu zabranu šetnje, kontakata sa drugim psima, čak i hodanja po tlu gdje su išli drugi psi...a vi već u toj fazi ste naveliko bili u kontaktu sa drugim psima. Mi 2.x idemo 20.11., onda nakon 2tj bjesnoća i tek tada po malo van. Da nemamo dvorište, skrenuli bi i mi i pas.. Inače smo ga 3x vodili u shopping, ali smo ga nosili na rukama...
    tako je i nama rekao veterinar. čak kad smo mu rekli da znamo sve pse i da su svi cijepljeni. al smo poslušali ženu od koje smo je kupili da samo pazimo na lutalice i nepoznate pse. a bjesnoću ti sigurno neće u gradskom naselju dobiti.

ajme meni, jučer sam bila s njom u parku. i s još 5 pasa. i 5 vlasnika. koje je to ludilo. živci su mi bili na...na rubu

kako kaže šafran, ova naša nema straha od ničega, skače i dosadna je, ovaj jedan malo živčaniji je baš znao zarežati i zube pokazati. a ona se opet vraća. đizs. a ovaj jedan je skroz s njom strpliv, sve joj pušta.

i da, kužim da ja isto imam strah od većih pasa. onako, nije mi baš skroz ugodno kad ih je puno oko mene. gledam te znakove, taj vaš nakostriješeni hrbat, šta ja znam, al bio mrak pa se ništa ne vidi. samo mrcine koji divljaju. taj park je i moja terapija, valjda.

a rekla sam da neću ništa, nit šetati, nit prati...i vid me sad. u parku socijaliziram štene i sebe. i s lampom tražim go*na po travi.
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 30.10.2013. at 15:10

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •