Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2344

Tema: odgoj pasa

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Eci prvotno napisa Vidi poruku
    Tanči, daj ponovi link, i ja bi ga htjela vidjeti!

Ne kužim, čemu takav odbojan stav prema izložbama i izlagačima? Meni je pas prvenstveno kućni ljubimac. Rodovnica mi nije bila važna. Odlučila sam uzeti psa sapapirima jer mi je to kolko tolko garancija da je pas zdrav, iz kontroliranog uzgoja , dobrih gena, gdje prvenstveno mislim na narav (pošto nije buhtlica od 5 kg nego od 35). Kad smo već imali takvu sreću da smo naletjeli na odličnu uzgajivačnicu, koja ne štanca psiće nego ih drži kao kućne ljubimce, odlučila sam ju odvesti i na te izložbe, baš se i veselim. Ne kužim kaj znači da će ga netko uzimati? Ne znam punoo izložbama, ali kaj tamo vlasnik ne pokazuje svog psa? I zakaj bi netko tamo gledao mene?? Pa kad sam već potpisala ugovor, naravno da ću ga ispoštovati pa i imati to leglo, preživjeti ćemo nekako (u stanu )
    Inače, svaki dan je sve bolje, danas smo bili u parku za pse, obožava trčati za lopticom, igrala se i sa drugim psima iako ih se boji, pa svako malo pobjegne nama u zagrljaj. A pesi svi na pola manji od nje, presmješna je. Nemam vremena baviti se sa fotkijem, evo link na FB stranicu (nadam se da je to ok) https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
    odradila sam nesto izlozbi i radila jako puno sa psima. psi se izlozbama ne vesele, izlozbe su nesto sto se radi zbog ljudi. ako zelis nesto sto pas voli to je bilo kakva sportska aktivost, ne nuzno organizirana. pas koji radi sa vlasnikom je u principu sretan jer im je valjda u genetici ta potreba da se sto blize i bolje povezu i uglavnom uzivaju

osobno imam najveselija iskustva sa spasiocima i to sa trazenjem ljudi, moze rusevina, moze i suma, samo da je trazenje. moja se marta obozvala penjati po lojtrama, to joj je bilo ludilo. i obozavala je plaziti na treningu za rusevine po goloj armaturi. poslje kad smo prestale odlaziti na spasioce penjala mi se u parku po onim mrezama za djecu, ko majmun
    Posljednje uređivanje od stray_cat : 29.11.2013. at 00:50

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •