Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2344

Tema: odgoj pasa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa kako vi vodite pse van, vidim cvijeta kaže da ju je dočekalo u sedam, Deaedi nije vodila navečer ..?
    U koja vremena ih izvodite van?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Pa kako vi vodite pse van, vidim cvijeta kaže da ju je dočekalo u sedam, Deaedi nije vodila navečer ..?
    U koja vremena ih izvodite van?
    Vodimo ujutro oko 6-8h na nekih 30 min, pa popodne kad se vratimo s posla isto 30-45 min i navečer oko 21h još cca. 30 min, to je za radni dan. Vikendom duže, onda obično popodnevna šetnja bude oko 2h.

Vremena su različita jer MM radi u smjenama, pa kako mu se potrefi da je doma.

E sad, mi imamo problem što on neće ići van, neće šetati...pa nam je svaka šetnja mučenje i njega i šetača. Jedini način šetnje koji funkcionira je da ja idem naprijed, a MM hoda iza nas, onda ustvari on pokušava mene dostići. I dok npr. drugi psi u školici imaju problem što navaljuju van, mi imamo suprotno: čim vidi da se netko oblači za van, on šmugne u svoju košaru, da slučajno i on ne bi morao u šetnju.
    Posljednje uređivanje od Deaedi : 24.12.2013. at 11:36

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mislim da su vam to malo preduga vremena od zadnje večernje do jutarnje šetnje, normalno da se popiške doma.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da su vam to malo preduga vremena od zadnje večernje do jutarnje šetnje, normalno da se popiške doma.
    pa piške na pelenu, meni je ok.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •