Deaedi prvotno napisa
Malo nam je zamrla tema, valjda je to dobar znak. Cvijeto, kako ide, odgoj + wc trening? Kod nas je u svemu veliki napredak, kad smo u stanu, zadnja 2 tjedna kaka vani, odnosno na terasi, piški u 90% slučajeva na pelenu. E sad...kad će se smanjiti broj piškinja (uh, gramatika ?), pelene trošimo ko lude..I dalje piški 10-15x u 24h. Kaj nije to puno? Najviše puta to obavi po danu, s time da navečer ide zadnji put oko 22/23h, pa do jutra do nekih 5/6/7h, ovisi kako se budimo za posao.
E sad, desi mu se da se popiški u stanu, svakih par dana...majke mi, mislim da je to namjerno...gleda me u oči i piški, pa kad počnemo vikati Ne tu! ode i sklupča se na dekicu. Jučer je tako pišao u hodnik oko 21h, i nije mrdnuo do jutra! Čak i dok smo mi jeli kraj njega, nije došao žicati, a inače nam ne da mira. Kao da je znao da je kriv i da se srami - jel to moguće ili ja to previše humaniziram pseće ponašanje?
U školici nam je OK, ekipa je skroz simpa, navikli smo se jedni na druge...svatko ima svoje probleme, pa izmjenjujemo iskustva.