Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2344

Tema: odgoj pasa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Pa nije bolje ali je za naš slučaj sigurnije, ja ne mogu znati što njoj od kuhane hrane smeta.
    Ja sam njoj nakon uvođenja te posebne, veterinarske, dijete dala malo kuhane piletine i odmah je imala mekšu stolicu.
    Otkad je na ovoj hrani se sredila i probava i ne bljuca. Jedino što stalno žica :/
    Skoro iste riječi mi je neki dan rekla frendica za svoju kujicu. Povraća kuhano i jedino što sad podnosi je taj neki medicinski dehidrat, zaboravila sam koji.

Naša ne povraća, normalno kaka, ali to kruljenje je čudno i znam da ju tada boli, jer nas budi da ju vodimo van da pojede travu.

U zadnje vrijeme je bolja opcija da joj tada odmah dam jesti i umješam pola Peptorana. Zato ću se ići posavjetovati s veterinarom, da preveniram takve stvari, ako je do hrane. Iako, ona je totalno senzibilan pas. Sad smo otišli na dva dana na put, poslije nam je sveki, koja ju je čuvala, rekla da je odmah povratila, a povratila je i čim smo se vratili. Mislim da je to bilo zbog nervoze i uzbuđenja.
    Posljednje uređivanje od Optimist : 08.01.2014. at 13:07

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Treba malo skužiti i te veterinare i njihove cijene, pa ako vi koji duže imate pse imate koju preporuku - samo recite.

Meni se recimo neki dan žena u parku žalila da su joj u ovoj ambulanti u koju se vi Deaedi išli jako puno naplatili liječenje upale uha, a kako smo i mi liječili upalu uha onda mi je ta njena cifra stvarno puno zazvučala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •