Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
jel se ikad pario pas?
ikad u svom psećem životu?
inače, ovakav komentar imaju muški vlasnici muških pasa. uz napomenu kako se ženke moraju sterilizirati. ma nemoj. iznerviram se odmah.

mi ćemo abi sterilizirati, prije prvog tjeranja, prema uzgajivačnici to je negdje sedam-osam mjeseci.
Nije se nikada parila.
Ja sam ženski vlasnik ženskog psa i nisam ju sterilizirala ( ni one prije nje). Kad se tjera ju više čuvamo. Šetamo tamo gdje nema drugih pasa. Ona je miran pas i nikad nije bilo problema s njom. Niti su mi se muški psi skupljali oko kuće kad se tjera. A već je prošla 8 godina.
Podove u kući lako perem, nemam tepihe, ona ne skače ni na kauč ni na stolice. Ima svoj krevet, tako da ništa ne zamaže. Tjedan dana bude više kapljica. Domestos i maramice za pod.Iduća 2-3 tjedna kapljica bude vrlo malo. Nikome nije smetalo. I krevetić redovno mijenjam i perem kad se zamaže tih dana.

No, mora se biti na oprezu ako ne želite psiće. Naravno, više je posla dva puta godišnje ako nije sterilizirana. No, kako stari, tako to tjeranje sve kraće traje. Obje smo već gospođe u godinama. Ne smijem ni misliti koliko ih ona već ima. Ljubav moja, već spava u svom kaučiću. Nakon što me je uspjela nažicati kruh pečen u jaju. A lijepo sam si rekla, ne smiješ joj popustiti i dati svoju hranu! A kako da joj odolim, tako je medena.

I još nas čeka cijepljenje ovaj mjesec. Strepim od toga kao i kad djeca idu