-
Naša je mala, ali je ipak podosta krvarila tijekom tjeranja. Tako da smo bili primorani na te sado-mazo gaćice
Onda su imali samo crne
I to krvarenje je trajalo dosta dugo, skoro 3 tjedna. Ulošci koje smo kupovali za nju su bili pretanki i premaleni pa sam rezala svoje dnevne.
Ipak, nikad ju zbog toga ne bismo kastrirali, sumnjam da je i ostalim vlasnicima to razlog za sterilizaciju.
šafran je to lijepo napisala.
Mi smo imali iskustvo s lažnim trudnoćama i to je zapravo bio pravi razlog za kastraciju. Isto smo maštali jednog dana o štencima i potomstvu, ali smo s vremenom uviđali da si to ne možemo priuštiti, a mislim da štence nikada ne bismo nikome mogli dati. Naravno da nam je žao što nemamo njene potomke.
Pa smo se odlučili na sterilizaciju, prvenstveno zbog nje.
Cca 2 mjeseca nakon prvog tjeranja počela se čudno ponašati. Stalno je odlazila iza kauča, tamo odnosila igračke, radila brlog. Zakopavala je hranu u dvorištu. Postala je jako ljubomorna, bila sam samo njena. Dok nismo otišli kod veta po hranu…
Curki je u cice nadolazilo mlijeko. Meni je to bio šok, nikada do tada nisam čula za lažne trudnoće. Primila je neke hormone, koliko se sjećam.
Nakon što prođe vrijeme za oplodnju kuje, ona se priprema za trudnoću. I tijelo i psiha i mozak očekuju mlade. A nema ih. Vjerujem da je to kujama jako stresno i frustrirajuće.
Lažne trudnoće su češće kod manjih ženki, ako sam dobro zapamtila.
Mislili smo da se neće ponoviti, ali se ponovilo. Pa smo ju sterilizirali.
Kastracija nije moda. I nije zbog toga što bi kujica mogla "unerediti" stan. Neke se same čiste, a ima i gaćica i uložaka, tako da…
Postoje i neki sprejevi za neutraliziranje mirisa zbog mužjaka (sumnjam da je učinkovito). Pri šetnji lajna. Nije to baš neki SF.
I ženke i mužjaci imaju seksualne nagone i potrebe i jako je frustrirajuće ako ih ne ostvare.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma