Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2344

Tema: odgoj pasa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Udomila sam stenicu iz azila, ostala je bez mame, ima pet tjedana. Kako da je naucimo na obavljanje nuzde na pelenu, moze koji savjet pls...

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj winnerica prvotno napisa Vidi poruku
    Udomila sam stenicu iz azila, ostala je bez mame, ima pet tjedana. Kako da je naucimo na obavljanje nuzde na pelenu, moze koji savjet pls...
    pomalo, budi spremna na nezgode, to ovisi i o karakteru i inteligenciji psa.
    Ja sam imala jednog superglupavog i nakon njega drugog superinteligentnog, razlika dan i noć.

Bitno je da ne kažnjavaš i ne živciraš se. Ovaj moj prvi, blesavi, je shvatio od cijele priče da se ja živciram kad vidim da on piški, pa je bježao od mene pišajući
    Prvo vrijeme je prati, kad piški je brzo prenesi na mjesto gdje želiš da to obavi. Tamo gdje ostane miris pišaline htjet će to učiniti ponovo tako da ukloniš što bolje miris s krivih mjesta, a tamo gdje želiš da to čini nemoj odmah očistiti, bar za prvo vrijeme.

Kad obavlja nuždu tamo gdje treba, govori pohvalno: piški, piški s vremenom će povezati te riječi s radnjom pa ćeš je moći nagovoriti da to obavi kad krenete u šetnju.

Cvijeto, čestitam na dobrim ocjenama

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •