Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2344

Tema: odgoj pasa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

pomakli smo se za sat vremena. sinoc oko 10ipol, jutros 6-6ipol. to mi je taman radi posla.
    ovaj tjedan cemo se navikavati, sljedeci opet posao/skola...
    kako ste ih naucili da ostaju sami bez cviljenja i lajanja

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    pomakli smo se za sat vremena. sinoc oko 10ipol, jutros 6-6ipol. to mi je taman radi posla.
    ovaj tjedan cemo se navikavati, sljedeci opet posao/skola...
    pa mi ga ne ostavljamo duze od 3-4h i to 2-3x tjedno. Ne laje, ali cvili kad skuzi da ne ide s nama.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    Tako da bi ih ostavili same da cvile i laju Odvratno, grozno, srce ti se slama, ali nema druge. Manipulatori su to Em što su stvarno tužni em što malo i pokušavaju manipulacijom pa im se možda i popusti.

Možda prođete i bez toga, javi nam. Ako i cvili, bit će to par dana pa će prestati. Ostaviš vodu, igračke, nagradicu, podragaš ju, kažeš nešto što ćeš uvijek koristiti na odlasku (npr. "sad moram ići, brzo ću doći") i to je to.

Spavat ćeš dok ne dođete doma. Hm, zapravo…koliko je stara? Vjerojatno neće spavati, malo će se zabavljati: dočepat će se wc-papira pa će ti ukrasiti kuću pomno prožvakanim troslojnim i pljunutim papirićima, malo će grickati obuću, namještaj, korice knjige (što već nađe)...

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Spavat ćeš dok ne dođete doma.
    Ma jok ti, ona

P. S. Vodite računa o kastarciji prije drugog tjeranja, jer ju onda cca 3 mjeseca nećete moći kastrirati (tjeranje + 2 mjeseca iza toga, ali nemoj me uzeti za riječ da je ovo točno, provjeri kod veterinara).

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Tako da bi ih ostavili same da cvile i laju Odvratno, grozno, srce ti se slama, ali nema druge. Manipulatori su to Em što su stvarno tužni em što malo i pokušavaju manipulacijom pa im se možda i popusti.

Možda prođete i bez toga, javi nam. Ako i cvili, bit će to par dana pa će prestati. Ostaviš vodu, igračke, nagradicu, podragaš ju, kažeš nešto što ćeš uvijek koristiti na odlasku (npr. "sad moram ići, brzo ću doći") i to je to.

Spavat ćeš dok ne dođete doma. Hm, zapravo…koliko je stara? Vjerojatno neće spavati, malo će se zabavljati: dočepat će se wc-papira pa će ti ukrasiti kuću pomno prožvakanim troslojnim i pljunutim papirićima, malo će grickati obuću, namještaj, korice knjige (što već nađe)...
    godinu dana ima. na sve je naučena i stvarno se po kući lijepo ponaša, vrlo rijetko joj moram nešto braniti. uglavnom je dovoljno da kažem ne! i posluša od prve.
    vani je isto dosta dobra. ali cvili i laje i grebe. nije što se meni srce slama (na to sam oguglala s mališom i vrtićem), nego mi je zbog susjeda

kastraciju ćemo najvjerojatnije za pred prvi maj - tako da se malo navikne na nas, a onda je dugi vikend, a i valjda se neće prije tjerati (tjerala se koncem siječnja)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •