Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
upomoc, ovakva je situacija.
pas je star god dana, kod nas je dakle 9mj
najvise vremena provodi s menom. u zadnjih mj dana dva puta je reagirao na moju curku onak da ju prestrasi, dobio je po nosu radi toga, al curka ga se sad boji (sto je baka dodatno zaparila s izjavama ugrist ce te) i ne zeli mu blizu on to osjeca, a ja ne znam sta da radim, nije mi svejedno kad je blizu njega
ajoj, znam...i mi smo imali takvu situaciju, doduše naš je tada imao tek 3 mjeseca...curka ga se bojala, jer ju je onako, ošinuo zubuima kad mu se približila kosti. E sad, ona je veća, i uspjeli smo joj objasniti kako da se postavi prema njemu, a njega smo isto kaznili (strogo ne, kratko zatvaranje u šator). Onda smo imali još 2 incidenta kada je lagano ošinuo malog, i na to smo reagirali povlačenjem za šiju, strogim ne, i zatvaranjem u šator. Znao je i par puta zarežati na malog, sada to više ne radi. Od tada se stvarno smirio, zna da ne smije gristi ni režati na djecu, a mislim da je i kastracija pomogla. S druge strane, on je tada bio još malo štene, priznajem da bi se zabrinula da mi pas od 1g loše reagira na dijete.