naš veterinar je pogledao Bubiju u ovih 9 godina zube svega 2 puta i to na moju molbu. čujem da ni drugi vet. u gradu nisu puno revniji što se toga tiče :/

inače, Bubi je već pomalo stariji gospodin. ove godine baš primjećujem da nije u formi ko i prije. i baš sam žalosna kad pomislim da smo veći dio njegovog vijeka već potrošili al neću kvariti temu. uživamo i dalje s njim. ovo ljeto se nije baš nakupao jer nismo išli u bodule, a na ovim gradskim plažama pozvizde kad vide psa u radijusu od 50 m. sad kad se smanji broj turista se nadamo da će nadoknaditi jer obožava kupanje i more. a da ga tek vidite kako roni. presmiješan je. bacimo mu neki mali kamenčić, a on par puta zagnjuri skroz glavu i slavodobitno nam izvuče najveću babuljčinu koju uspije zahvatiti zubima i sav je pri tom ponosan.

i dalje ne voli odrasle mužjake i potukao bi se da ga uglavnom oni ne ignoriraju i da ga ja u tim situacijama ne maknem. al zato se boji mačaka ko vraga i bježi kad ih vidi. naravno, našu macu voli i brani je. reži na svakog nepoznatog koji joj priđe. samo mi i naši prijatelji je smijemo dirati.