Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2344

Tema: odgoj pasa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tanči, naša srednja je imala slomljen prstić na stražnjoj šapi, slomila ga je u nekoj šetnji. Tek nakon nekoliko dana, kad nije prestajala šepati (MM je taman nakon loma otišao na put, a ja ne vozim, da ne ispadne da je iz nemara nismo odveli veterinaru), otišli smo s njom na slikanje - isto su joj samo povezali šapu dok ne zaraste. Ostao joj je malo iskrivljen taj prstić (možda ne bi da smo odmah otišli, pojma nemam), ali nije poslije s njim imala nikakvih problema.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj TeddyBearz prvotno napisa Vidi poruku
    Tanči, naša srednja je imala slomljen prstić na stražnjoj šapi, slomila ga je u nekoj šetnji. Tek nakon nekoliko dana, kad nije prestajala šepati (MM je taman nakon loma otišao na put, a ja ne vozim, da ne ispadne da je iz nemara nismo odveli veterinaru), otišli smo s njom na slikanje - isto su joj samo povezali šapu dok ne zaraste. Ostao joj je malo iskrivljen taj prstić (možda ne bi da smo odmah otišli, pojma nemam), ali nije poslije s njim imala nikakvih problema.
    Ovako je i kod nas. Sad mu je to povezano.
    Inače je taj prstić malo bio odmaknut i noktić malo na stranu. I natečen je. Bobby je najnormalnije i hodao i trčao sva ova tri dana.
    Ok, dobijao je injekcije protiv bolova, ali ja mislim pošto je to prstić sa strane da on zapravo s njim ni ne staje skroz na podlogu pa ga zato i nije bolilo.
    Prstić je u funkciji, estetski, ako i ostane malo na stranu, nema veze.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •