Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
Mayday!
3 mjeseca. Nakon sto je odradla sva cjepiva krenuli smo sa izlascima. Odradi sve vani, ali i u stanu. No nije to problem.
Problem je sto je nakon mjesec dana odlucila da je sasvim super po noći obaviti sve, pa i vise puta u box.
Imamo onaj metalni, je joj prevelik, ali do subote nije nikad nista u njega napravila.
Box nam je stvarno super jer ima gdje biti kad nas nema, ima mjesta, a zatvorena.
Od toga da izdrzi cijelu noc došli smo do toga da ja vec trecu noc za redom rifljam i kavez i pod i deke. A jutros u 4 smo i nju kupali jer je sve zagacala. I kad sve obavi onda cvili jer joj smrdi.
Ona bi znala zaspati na kaucu i mi bi ju prenijeli s vremenom u box. Nikad se nije bunila.
Sinoc sam ju vodila u 10 van, pa nocas u pol 2 i kad sam se probudila i u 4 da ju izvedem imala sam sto vidjeti.
Sto sada?
Uh, uspomene.

Tek su joj 3mj, naš je uspio savladati da obavlja sve vani tek sa nekih 8 mj. Do tada je bili svega i svačega, raznih kombinacija. Muž je spavao sa njim u dnevnoj sobi nekoliko mjeseci, pa čim se B počeo meškoljiti, da ga izvede van.

Idući put kad ću nabaviti psa odmah će spavati s nama u krevetu, jer onda puno bolje i mirnije spavaju.

Cubana, nema pomoći, ja bi rekla da je stvar u tome da sad malo veća, pa je skužila da vas nema, onda vam iz protesta (da skrene pažnju na sebe) obavlja nuždu tamo gdje ne smije, jer vam želi poručiti da neće biti u box-u nego s vama.

I ja sam 100% sigurno da psi jako dobro znaju šta hoće i šta neće, B i dan danas, sa 2g iz protesta se pokpiški po stanu, kad se osjeća zakinut. Već mogu skužiti šta mu se ne sviđa i šta će napraviti čim mu se ukaže prilika.