Citiraj lunja prvotno napisa Vidi poruku
jel vi imate dojam, onako generalno gledajuci, da su pasoljupci jedna strasno napasna vrsta?
Mislim, za djecu ljudi rijetko imaju primjedbi u smijeru odgoja, ili se svode na to treba li mu kapica ili ne, uglavom benigno.

A za psa...majko mila.
Ja recimo svog ostavljam da ceka pred samoposlugom. I to ponekad potraje i po 45 minuta. Pas za to vrijeme mirno sjedi, mase repom i spusta usi natrag prema svakom tko pokaze interes za nju. Druzi se.
Nebrojeno puta sam pred trgovinom nasla copor zabrinutih bakica koje mi svaki put odrze prodiku o tome kako je zalosno da pas ceka na lancu + o otimacima pasa koji ovakve slatke psice prodaju na crnom trzistu kao hranu za pitbule ili seks roblje.
Ja ti neću držati prodiku, samo ću ti reći da je našeg pudla dok je bio svezan pred dućanom ubio jedan njemački ovčar. Vlasnica ga je nakon toga mirno odvela kući. Tjedan dana prije toga ga je netko tako iscipelario da mu je cijeli trbuh bio plav i napuhnut od plina koji je izašao iz pluća. Dakle, nije rekla-kazala, dogodilo se baš meni. Svijet je pun luđaka.

I da, BARF, barem Hermannov kojeg mi kupujemo, smrdi. Gadno smrdi. Ali rađe ću pretrpiti ta dva hranjenja dnevno nego da ih nastavim hraniti ogavnom suhom hranom sad kad znam što je u njoj.