-
ja biće kupila psa od nesposobnih uzgajivača jer ne da ne zarađuju uzgojem nego jedva pokriju sve troškove ..pa onda jadni sa 3je djece moraju imati regularne poslove, izbivati iz kuće i eto ostaviti štence sa odraslim psima slobodne u stanu bez neke ograde i nadati se najboljem...pa valjda je taj box/ograda nužno zlo a ne za stalni boravak u njemu, isto kao što je za neke pse i crate neophodan kad su sami i bez nadzora doma...(za moju npr. nije)
dakle,pelene su kod uzgajivača bile samo po podu u ogradici koja je bila otvorena kad je bilo tko od ukućana bio doma,sad ako treba mogu pitat za max vremenski interval pa da vidimo jeli to šafran-approved vrijeme... (znam da su i uzimali GO kad bi imali legla a isto preporučuju i novim vlasnicima-tkzv. štenediljni)
a i baš me zanima,da li je uobičajeno i dio regularne procedure da uzgajivači šalju upitnike potencijalnim valasnicima te biraju kome će prodati štenca,odnosno da ti ga odbiju prodati?
što se tiče pišanja, pas mi je rano prestao pišati po noći po pelenama koje su mu bile ispred kreveta, što sam ga trebala poticati da piški?
dakle ispravljam se,gornja formulacija umjesto trpi 12h, ne piša 12h...
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 19.07.2016. at 19:17
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma