Gle, čim jedva pokriju sve troškove sve si rekla. Uzgoj pasa je jedna velika siva zona na žalost, kao što rekoh uzgojem se bave ljudi koji niti imaju dovoljno resursa niti razumiju u potunosti značenje i važnost uzgoja pasa u današnje vrijeme. Ne želim ja ovdje nikog u ništa uvjeravat, vjeuj mi svejedno mi je, prestara sam da bi išla mjenjati svijet, znam jednostavno da je to nemuguće, ali da neću reći ono šta vidim, primječujem i znam, e pa ono, neka me onda bannaju, pa mirna Bosna.
Kriteriji uzgoja pasa su ionako katastrofalno niski za 21. stoljeće i današnje znanje i spoznaje. Ukoliko se takvi kriteriji i dalje podržavaju i brane, šta onda očekivati do li uzgoja u banani. Jednako kao i države u banani. Vrlo jednostavno.

Deaedi, tvoj je iznimka, ovih ostalih par milijuna nije koji imaju isti problem.
Ali da pas od 5 mj. ne piša 12 h je loše, jako loše. To teško podnose i džinovske pasmine, ono, come on. Tako svejedno zvalo se do trpljenje ili ne pišanje. Ne mogu vjerovat da ovo čitam, ali ok, dobro. Naslušala sam se i kontradiktorinijih stvari u životu. Nije bed.