Pošto sam nova ovdje, gdje ću drugdje na beba forumu nego u psječju temu haha
Usred sam čitanja svega i svađega, imam 101 pitanje pa reko, kad je već tema ovdje zašto ne
Naime, zanima me kako su se vaši psi ponašali dok ste bile trudne a i kako je to bilo kada ste prvi puta bebu dopeljale kući
Mi imamo 2 psa, švicarca koj sluša ko vurica i najbolja je dadilja na svijetu (nema što od životinjica nije dadiljao).
On se ponaša kao i uvijek, nikakvih promjena, smatram da sa njim i bebom neće bit nikakvih problema osim što će htjet i nju dadiljat.
Ali zato naša kujica, posebno trdoglava, svojeglava, glasna, ljubomorna i jednostavno...hmmm... karakterno jedinstvenea mješanka haskija je drugih par rukava.
To je pas koj je više mačka nego pas. Nije "lap dog", znaći, dobit nju u krilo i mazit ne prolazi (ako se sama ne uvali što je rijetko), makne se ako se sjedneš do nje, također je ok samo ako ona to prva napravi.
Nju sam ja othranila na dudu od kad je bila 3 dana stara ali moj muž joj je najveća ljubav. Mene sluša ali njega obožava. Neusporediva ljubav.
Anw, da skratim, od kada sam ušla u... otprilike 8tj. trudnoće ona se *ekstra* povampirila u parku.
Na jednom sjedi do mene na klupici (što ju zadnje 3 godine bezuspješno pokušavam dobit), sjedi meni u krilu, neda drugima blizu (tj još više i odlučnije nego prije. Ugl tjera od muža, mene ko šiša)... utabori se do mene i upozorava da se meni ne smije blizu.
Ofc nije nikad ugrizla nikog niti pokušala, samo je ekstra glasna i skače sa klupe da potjera pa se vrati nazad.
Sve se bojim na kaj će to izgledat ako bude tako zaštitnički nastrojena i oko bebe kada se rodi :\