Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2344

Tema: odgoj pasa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Pošto sam nova ovdje, gdje ću drugdje na beba forumu nego u psječju temu haha
    Usred sam čitanja svega i svađega, imam 101 pitanje pa reko, kad je već tema ovdje zašto ne

Naime, zanima me kako su se vaši psi ponašali dok ste bile trudne a i kako je to bilo kada ste prvi puta bebu dopeljale kući
    Mi imamo 2 psa, švicarca koj sluša ko vurica i najbolja je dadilja na svijetu (nema što od životinjica nije dadiljao).
    On se ponaša kao i uvijek, nikakvih promjena, smatram da sa njim i bebom neće bit nikakvih problema osim što će htjet i nju dadiljat.
    Ali zato naša kujica, posebno trdoglava, svojeglava, glasna, ljubomorna i jednostavno...hmmm... karakterno jedinstvenea mješanka haskija je drugih par rukava.
    To je pas koj je više mačka nego pas. Nije "lap dog", znaći, dobit nju u krilo i mazit ne prolazi (ako se sama ne uvali što je rijetko), makne se ako se sjedneš do nje, također je ok samo ako ona to prva napravi.
    Nju sam ja othranila na dudu od kad je bila 3 dana stara ali moj muž joj je najveća ljubav. Mene sluša ali njega obožava. Neusporediva ljubav.

Anw, da skratim, od kada sam ušla u... otprilike 8tj. trudnoće ona se *ekstra* povampirila u parku.
    Na jednom sjedi do mene na klupici (što ju zadnje 3 godine bezuspješno pokušavam dobit), sjedi meni u krilu, neda drugima blizu (tj još više i odlučnije nego prije. Ugl tjera od muža, mene ko šiša)... utabori se do mene i upozorava da se meni ne smije blizu.
    Ofc nije nikad ugrizla nikog niti pokušala, samo je ekstra glasna i skače sa klupe da potjera pa se vrati nazad.

Sve se bojim na kaj će to izgledat ako bude tako zaštitnički nastrojena i oko bebe kada se rodi :\

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Zorya prvotno napisa Vidi poruku
    To je pas koj je više mačka nego pas. Nije "lap dog", znaći, dobit nju u krilo i mazit ne prolazi (ako se sama ne uvali što je rijetko), makne se ako se sjedneš do nje
    ovo je dijametralno suprotno od svake mačke koju sam imala

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    ovo je dijametralno suprotno od svake mačke koju sam imala
    Također. Sve moje mace su bile jako mazne.

Baš sam neki dan s nekim komentirala kako se nijedna maca koju sam upoznala u Zg ne da maziti pa mi je ta osoba rekla da je moguće da je to zbog toga što te mace žive u stanu i uopće ne idu van. Moguće. Nemam pojma.

Sve moje su imale prirode do mile volje, lunjale bi i vraćale se kući kad bi im se prohtjelo.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Protiv čega sve cijepite peseke, ono godišnje cijepljenje?
    Obavezno po zakonu je protiv bjesnoće.

Kod veta su mi rekli da se cijepi i protiv štenečaka svake godine. Jel cijepite?
    Ima li još nekih bolesti protiv kojih cijepite ljubimce svake godine? Nekih zaraznih?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •