Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2344

Tema: odgoj pasa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

U dilemi sam...B je opet pokupio buhu, (u prosjeku svaka 3 mj imamo s tim probleme) odnosno, našli smo mu 1 buhu..no, od ugriza buhe dobije alergijsku reakciju, strašno se češe do krvi i to mu se inficiralo. E sad, već smo ludi, jer je od svih ampula dobio alergijsku reakciju, tako da smo sada na UZV ogrlici i nekom prirodnom spreju protiv buha i krpelja. Uglavnom, ne znam šta više nismo isprobali, od ogrlica, ampula, raznih kapi...djeluju jedino one ampule, ali ne sve njih je alergičan.

Sada nam veterinarka savjetuje Nexgard tabletu - mene je to strah dati. Ima li tko kakva iskustva s tim?

Već sam luda od tih buha...

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Kada tretiraš psa moraš i površine u kući. Jaja buhe se razlete posvuda i kada im okolina odgovara ponovno se razgmile. BioKill je dobar jer ubija jaja. Poslušala bih uputu veterinarke i dobro očistila sav prostor. Iako, buhu može dobiti bilo kad od bilo kuda jer njihova jaja u prirodi su posvuda.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Kada tretiraš psa moraš i površine u kući. Jaja buhe se razlete posvuda i kada im okolina odgovara ponovno se razgmile. BioKill je dobar jer ubija jaja. Poslušala bih uputu veterinarke i dobro očistila sav prostor. Iako, buhu može dobiti bilo kad od bilo kuda jer njihova jaja u prirodi su posvuda.
    Nisam navodila da čistim i dezinficiram sve, jer se to valjda podrazumijeva.

Koju uputu, misliš da mu dam tabletu?

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    U dilemi sam...B je opet pokupio buhu, (u prosjeku svaka 3 mj imamo s tim probleme) odnosno, našli smo mu 1 buhu..no, od ugriza buhe dobije alergijsku reakciju, strašno se češe do krvi i to mu se inficiralo. E sad, već smo ludi, jer je od svih ampula dobio alergijsku reakciju, tako da smo sada na UZV ogrlici i nekom prirodnom spreju protiv buha i krpelja. Uglavnom, ne znam šta više nismo isprobali, od ogrlica, ampula, raznih kapi...djeluju jedino one ampule, ali ne sve njih je alergičan.

Sada nam veterinarka savjetuje Nexgard tabletu - mene je to strah dati. Ima li tko kakva iskustva s tim?

Već sam luda od tih buha...
    moja je bila na nexgardu a sad je na bravectu jer traje 12 tjedana.
    nikakvi problemi, nema buha ni krpelja.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    moja je bila na nexgardu a sad je na bravectu jer traje 12 tjedana.
    nikakvi problemi, nema buha ni krpelja.

Prošlo je tri godine od ovog posta....da li psu još uvijek dajete te tablete? I sve je ok?

Imam mladu psicu , toy pudlu od 5 mjeseci...i nama je veterinar dao nexgard za prvi put, pa kao dok još malo naraste onda bravecto.. Sad je prošlo mjesec dana, pa idem po novu...I mislim ipak i ovaj put uzeti Nexgard.
    Te tablete mi se čine najpraktičnije, i veterinar kaže da je po njihovom iskustvu najbolje..
    A opet, brine me da li su štetne.

I još pitanje, za one koji koriste tablete protiv buha i krpelja, što s komarcima i paptačima na moru? Koristet dodatno još neki repelent?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •