-
lista za 11.10.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
odbrojavalice:
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
-
-
Least ja sam da što prije piškiš testić! 
Mary, HK i Kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Zuzy sto te briga sto je uranila, samo ti budi vrijedna..
Mene nešto uhvatila grlobolja, tako da sam cijeli dan na čaju, medu, limunu, propolisu, ispirem grlo isto ljekovitim čajem....Oznojim se kao luda na aerobiku, pa pijem vodu, a vani juzina i eto ti..Nadam se da će me popustiti jer mi je idući tjedan rođoš i idemo na kratki put od 3 dana s prijateljima da se malo opustim..je, da je kratko, al bitno da se maknem od svoje kolotečine.
-
nemam uopće hrabrosti piškiti, sutra idem na put i nebi se htjela razočarati prije...
-
Least onda kad se vratiš s puta!..
-
-
Siskica Ja se nadam da je to TO.....pa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
-
Hello komadi !
Gdje ste sve nestale ?
Ja i danas na poslu, ali još malo i gotovo!
Šiškice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
-
lista za 12.10.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
odbrojavalice:
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
-
Ej MAMI,evo ja sam tu za kavicu!Oribala kupaonu i sad pauza,
Šiškice,ja se nadam da ipak nisu u šumi
,neka ovo šarafljenje urodi plodom!
Least,kad se vračaš s puta?Nemoj da te dugo čekamo...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
vucice,kak si nam,jel popustila grlobolja?
mary,kudri,HelloKitty,kaj ima?
-
I šaljem veliku pusu JoMi,nadam se da je sve prošlo u redu jučer...kolko to može biti
-
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
-
Auuu Ljubi, nadam se da će se brzo smirit pod antibiotikom. Ja se nadam da neću morat dr..mrzim ta sranja piti.
-
evo da se i ode javim
odbrojavamo danas je 11 DC ...
-
Martyna
I sretno u lovljenu O!
-
Vecer cure, vracam se sutra navecer...ali piskim u pon ujutro. Temp i danas 37 i sad navecer, ujutro crmo vidit. Imam neki iscjedak lagani, a bole me i bradavice...sve u svemu svaka opcija je otvorena.
-
Leastmeni sve to zvuci jakooooo obecavajuce!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!
-
lista za 13.10.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
-
-
Jutro cure! Okrecem se vec sat i pol u krevetu nakon svog pis pis i pitam se..zarje moguce da sam docekala svoju drugu crticu
Danas je 13 ili 14 dpo...dal je ova crtica siguran znak da sam trudna, jer svijetlija je, ali ipak se vidi 
http://imageshack.us/photo/photo/690/zdkn.jpg/
-
Trudna! Cestitam!
-
Bubi hvala !!!
Ne mogu doci sebi, pisnula sam jos jedan i jos je tamnija... nisam svjesna jos uvijek niceg
))
kad se vadi beta? Dal da ju uopce vadim, sto mislite?
-
Mozes ju vaditi kad hoces, a i ne moras. Sto kasnije vadis bit ce lijepa brojcica. Ali od jednog vadjenja ima malo koristi, treba ponoviti za 2 ili 4 dana. Kad beta predje 1000/1500 onda je moguce na uzv vidjeti gestacijsku vrecicu. Sretno!
-
Leastznala sam!!!!!! Cestitam ti draga,sve najboljeeeeeeeeeee, i da sve bude skolski! Nismo nikad krace bili na odbrojavanju,hehe...
-
Jutroooooooooooo!
Least čestitammmmmmm !!!!! Super , super !
-
-
Least - i ovdje najljepše čestitke!!!!!!!! Uživaj!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Hvala cure, još uvijek sam u snovima...stalno gledam crtice da se ne izbrišu na ovim jeftinim testovima, ali dva su pa se ne bojim
Betu danas ne stignem nikako, osim možda pod pauzom, ali mogla bih sutra možda... Budem još vidjela, ali nekako imam osjećaj da me to previše opterećuje, a to sad nebi htjela.
Zapravo kada je bitno vaditi beturinu?
-
Onda nemoj vaditi nego se naruci na uzv, za 2 tjedna
-
-
lista za 14.10.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc +
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
-
same dobre vijesti danas!!!!! frendica koja je rodila blizance iz ivf-a, smrzlići ju čekaju na VV a ona nakon osam mjeseci starosti beba TRUDNA PRIRODNO!!!!!!! a bio muški faktor u pitanju
-
Vau ljubi,mora da se šokirala poprilično!Jako lijepo
-
-
ljubilica, stvarno predivna vijest! ma joj očito se Božić bliži 
što se tiče prenatala..kupila sam jedan američki preko frendice i danas sam krenula uzimat...evo linka i zanima me jel taj ok u usporedbi s onim kaj vi uzimate?
http://www.gnc.com/product/index.jsp?productId=4272005
-
Muma...napisala sam već, malo me opterećuje ta dijagnostika, koja možda ipak i nije nužna. Vidjet ću kakav bude test ujutro, to jest crtica. Ali kontakritala sam Radončića koji smatra da nema potrebe vaditi betu.
još ću vidjeti ujutro
-
Prvo Least da cestitam, neka sve bude u redu i da cila trudnoca prode mirno 
Bila sam u petak, sve je proslo ok, sad cak niti ne boli, cak i skroz malo krvarim... Al u svemu tome srica je ispala sta nam ovaj prijatelj ginekolog radi u ST rodilistu, tako da su me uspavali i nicega se ne sican, jedino cega se sicam je da oprostite na izrazu nadrkane sestre koje kad vas vrate u sobu nema narednih sat vrimena, ja san je skoro uru cekala da mi zaustavi infuziju i makne iglu jer je iscurila, nema nikoga da vam da casu vode ili vas otprati na wc, kasnije je samo donila knjizice i rekla mozete ic doma, pa vi gledajte oce li vam se zamantat kad se dignete s kreveta, doktorima i anesteziolozima svaka cast...al sestre su jedino cega se sican i to ne bas lipo....
-
JoMi
-
least kaj veli dr, kad da dodjes na uzv? i kad otvaras odbrojavanje?
-
JoMi,
Sad si domeka,prošlo je...a sestre fakat ne razmem,niti ikad budem,zaboli me kaj je "to njima samo posao",mogle bi pokazati mrvu ljudskosti.
Least,i ja sam se uvijek pitala dal bi vadila betu da igrom slučaja ostanem prirodno trudna.Čak mislim da nebi,nego samo otišla giniču oko 6tt.
-
rekao mi je da najbolje dođem sa nepunih 4 tjedna nakon ovulacije, ukoliko prethodno ne bude krvarenja i jakih bolova tako da ako je ovulacija bila 30.9 idem tamo oko 30.10.
kakva su pravila po pitanju otvaranja odbrojavanja? curke ih otvaraju nakon vađenih beta ili plusića? ako može plus otvorim ga sutra tijekom dana, kad se još jednom ujutro uvjerim da je to to
nemojte mi zamjeriti ali sam još uvijek van sebe, preplašena i puna pitanja.
-
žužy tak sam i ja sam mislila, 14dpo mi je, zvala sam onaj labos breyer i rekla mi je žena iskreno s pozitivna 2 testa i 14 dpo da misli da i nema smisla dolazit.
ovo je bio moj 5 ciklus klomifenom, uvijek bi od cca 10dc krenuli i umorili se nakon tjedan dana. ovaj ciklus sam došla na uzv tek 18-19ti dan kad je utvrđeno da ovulacija nastupa taj dan ili dan kasnije. mislim da smo doslovno fulali d dan barem u polovici ovih mjeseci
-
Least nemoj ic prije 7 tj od zadnje M, tek tad ce ti vidit plod i srce, nemoj da te prije cacka bzvz, ionako nista nece vidit..a da budes sigurna betu mozes i privatno izvadit
-
-
kik@,može,može,što više to bolje,dobro nam došla!Samo reci koji ti je dan ciklusa i sutra te stavim na listicu.Isto kao i marty_na,promaknulo mi je nekak danas.
-
danas 7dc
-
-
least čestitam!!! a daj mi reci s tom ovulacijom, pa zar nisi i sama osjećala da ti je kasnije ili nisi imala nikakve simptome??
jer ja je cijelo vrijeme osjećam i vidim (sluz) oko 13-15dc, a što ako se cijelo vrijeme varam?? naime, temp ne mjerim...kako je to bilo kod tebe??
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma