Pokazuje rezultate 1 do 50 od 218

Tema: Odbrojavanje 8/2013.....zigzag

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

kudri, evo slučaj zadnjeg ciklusa...

14-15dc imam sluz, silno ljepljivu, a jajnici me bole već od 12dc otprilike, rade i osjetim ih i mislim da je bila ovulacija max 3-4 dana nakon toga i oko 19tog dana već bi slabije radili, odnosno ovisno o umoru, situaciji (dal se zalijepi koja svađa i sl.) i možda nebi radili ništa baš kad bi trebalo. ali sam taj dan otišla igrom slučaja na nešto kasniji uzv (padao je vikend između) i doznala da moja ovulacija tek slijedi taj dan ili maks dan kasnije

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Least123 prvotno napisa Vidi poruku
    kudri, evo slučaj zadnjeg ciklusa...

14-15dc imam sluz, silno ljepljivu, a jajnici me bole već od 12dc otprilike, rade i osjetim ih i mislim da je bila ovulacija max 3-4 dana nakon toga i oko 19tog dana već bi slabije radili, odnosno ovisno o umoru, situaciji (dal se zalijepi koja svađa i sl.) i možda nebi radili ništa baš kad bi trebalo. ali sam taj dan otišla igrom slučaja na nešto kasniji uzv (padao je vikend između) i doznala da moja ovulacija tek slijedi taj dan ili maks dan kasnije
    Least, hmmm...da, kao i kod mene! umori se čovjek brzo nakon tridesete! ČESTITAM TI OD SRCA! SVE ĆE BITI U REDU!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •