prepisah i zanima me, u kakvom su stanju te kore kad su gotove,nesto meckavo, pjenasto ili tvrdo? nece se to sve izmjesati? Molim neku detaljniju uputu ako postoji. Isplati li se ovo raditi,mislim jel fino?
__________________________________________________ _
Pijesak torta (bez pečenja)
Tijesto:
- 6 pudinga od vanilije
- 18 žlica šećera
- 1,5 l mlijeka
Skuhati. Ohladiti.
- 50 dkg margarina
- 40 dkg štauba
Pjenasto izraditi i dobro promiješati sa ohlađenim pudingom.
Smjesu podijeliti na tri jednaka dijela.
I dio - dodati 30 dkg mljevenog keksa
II dio - dodati 30 dkg kokosovog brašna
III dio - dodati 30 dkg mljevenih oraha
Od svakog dijela oblikuje se kora za tortu.
Krema:
- 0,5 l slatkog vrhnja
Izmiksat u čvrsti šlag.
Slatkim vrhnjem filati kore i premazati tortu izvana.