Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: molim pomoć oko pitanja vezanog za povrat poreza

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno molim pomoć oko pitanja vezanog za povrat poreza

Udana sam, suprug radi i ima prebivalište u Zagrebu a ja u Osijeku. Suprug nije radio sve do početka ovog tjedna (7.10.2013.). Ja radim dvije godine u Osijeku. Mogu li tražiti povrat poreza za njega za razdoblje koje nije radio pošto nismo na istoj adresi tj. različita su mjesta prebivališta s time da i on sada radi. Nije na mojoj poreznoj kartici, planirala sam ga staviti na kraju godine kao poreznu olakšicu ako bude moguće.

Hvala!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ako će u ovoj godini imati zaradu više od 10800 kn ( mislim da je ta cifra) onda ništa od tvoje nakane

paučica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

točno je ovo što Jelena piše. Ako će mu biti ISPLAĆENO vise od 10.800 kn do kraja godine ili je možda primao naknadu za nezaposlene u toku godine, onda ga ne možeš koristiti kao poreznu olakšicu.
    Svakako ga nemoj stavljati na svoju poreznu karticu. Ni njega niti bilo koga - bolje je.

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mislim da je ukupna neto cifra koju smije zaraditi u jednoj godini sad 12x1100 kn = 13.200,00 kn
    Tu se zbraja i naknada za nezaposlene.
    Nemoj ga sad upisivati. Zatrazi povrat poreza u 2. mj. Nije bitno prebivaliste.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •