prepisah i zanima me, u kakvom su stanju te kore kad su gotove,nesto meckavo, pjenasto ili tvrdo? nece se to sve izmjesati? Molim neku detaljniju uputu ako postoji. Isplati li se ovo raditi,mislim jel fino?
__________________________________________________ _

Pijesak torta (bez pečenja)

Tijesto:
- 6 pudinga od vanilije
- 18 žlica šećera
- 1,5 l mlijeka
Skuhati. Ohladiti.

- 50 dkg margarina
- 40 dkg štauba
Pjenasto izraditi i dobro promiješati sa ohlađenim pudingom.

Smjesu podijeliti na tri jednaka dijela.

I dio - dodati 30 dkg mljevenog keksa
II dio - dodati 30 dkg kokosovog brašna
III dio - dodati 30 dkg mljevenih oraha

Od svakog dijela oblikuje se kora za tortu.

Krema:
- 0,5 l slatkog vrhnja
Izmiksat u čvrsti šlag.

Slatkim vrhnjem filati kore i premazati tortu izvana.