Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: Djecji okulista ?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Djecji okulista ?

Danas smo bili na pregledu za skolicu i otkrili smo da sa lijevim okecom slabije vidimo, pa smo dobili uputnicu za okulista.

Imate li kakvu preporuku ? Teta doktor je rekla da mozemo ici u Klaicevu, u Vinogradsku ili Sv. Duh.

Sve drugo je ok. osim nosa i grla, posto jos uvijek vucemo virozu, pa nismo ovaj put dobili cijepivo, ali kad prodje i to cemo rijesiti .

ivarica

Početno

sto nije najbolje ici na Rebro? tako je bilo kad sam ja bila mala, ali ima tome preko 20 godina

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo bili prezadovoljni na Svetom Duhu, mislim da je i ala išla tamo s Lukasom Ema je imala 2 godine, doktorica joj je cijelo vrijeme pjevala

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni je baš jučer moja okulistica rekla da vodim Maju na Sv. Duh, jer su tamo najbolje doktorice. Kaže da su dvije i da je jedna bolja od druge.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Definitivno Sv.duh kod doktorice Jelene Petrinović- Dorešić,žena je savršena,kao da ju je netko izmislio da radi s klincima.Klinci je obožavaju,a i ona njih.Naručiti se možeš svaki dan na tel.3712-324.Javi ako odeš kako si zadovoljna.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo bili super zadovoljni na SD, isao je Luki a kako je Adi bio sa nama doktorica ga ej samoinicijativno pregledala

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno Re: Djecji okulista ?

Defininitivno Sv.Duh!!Moja kćer bila je na pregledu kod dr.Dorešić. Čeka se dugo na pregled, ali se isplati. Doktorica je temeljita, sestra ljubazna i nasmijana.....sve najbolje o njima. Sretno!!

grom avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

...nekoliko godina kasnije...slična dilema
    U pitanju nedonošče, 33+0, stara 10 mjeseci
    Trebamo pregled okuliste.
    Neuropedijatra na izbor ponudila Klaićevu i Rebro.
    Imate li kakav savjet i/ili iskustvo?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

dr. Dorešić na Svetom Duhu ako se uspijete naručiti

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    dr. Dorešić na Svetom Duhu ako se uspijete naručiti
    U međuvremenu dr. Dorešić je počela raditi i privatno. Baš kad smo bili na zadnjem pregledu došli su preslatki bilzanci na pregled. Mislim da su tada bili stari mjesec dana i to im je bio kontrolni pregled: barem sam tako shvatila iz razgovora.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

e ovako ja sam ko mala bila par puta na rebru i moram priznati da mi se nije nikako svidjelo.
    E onda sam dobila neku bolest i obišli sve bolnice i sve specijaliste.Moram priznati da mi je doktor na rebru bio prekomastičan ali dobro kod njega ne idu klinci.
    Na kraju sam završila na Sv. Duhu i tamo imala operaciju i moram priznati da su mi doktori bili super.
    DR. Gabrić me operirao ali je on jako brzo otišao poslije me preuzela Dr. Dekaris ona mi je bila još bolja ali je i ona otišla.
    Moram priznati da nisam već dugo bila gore i nemam pojim akakva je postava jer je većina onih doktora koji su bila kada sam ja redovito išla gore otišla pa nemrem reći kakvi su sada doktori.
    Ali kad bi me netko pitao opet bi išla na Sv Duh.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Da li netko zna gdje dr Dorešić radi privatno?

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

U ordinaciji dr. Petrinović-Henč. Imaš na netu: www.ordinacija-henc.hr/hrv/index.asp

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj TONI prvotno napisa
    U ordinaciji dr. Petrinović-Henč. Imaš na netu: www.ordinacija-henc.hr/hrv/index.asp
    Hvala

grom avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Znači sv Duh.
    Hvala puno.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

evo, da se i ja priključim hvalospjevima za dr Dorešić Bili smo jučer privatno i stvarno su i ona i sestra predivne

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

i mi smo danas dobili uputnicu za okulista. pedijatrica kaže sveti duh, klaićeva i rebro.
    znate li kolike su liste čekanja za prvi pregled?
    u utorak sjedam na telefon i sazivam, ali da imam neku viziju koliko treba čekati

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

može netko ma pp poslati cijenu prvog pregleda kod dr. Dorešić?

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Na Rebru su dr- Perić (ut-čet), dr- Mrazovac, dr- Juratovac, dr- Vukojević (petak, za djecu s uveitisom). Ogromne su gužve.
    predbiljezbe.poliklinika.oci@kbc-zagreb.hr

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

evo ja ostala čudom začuđena, šefica imala 3 konjuktivitisa u mjesec dana i dobili smo uputnicu za okulistu
    poslala sam u petak uputnice na centralno naručivanje u Rebro, Sv. Duh, Klaićevu i Vinogradsku
    U klaićevoj su nam dali termin 7.12.
    Iz Rebra su javili da možemo doći bilo koji dan, a iz Vinogradske da dođemo u četvrtak.
    Sv. Duh se nisu javili nego sam ja njih nazvala i dr. mi kaže da dođem u četvrtak

a ja se već pripremila na mjesece čekanja tj. plaćanje privatnog pregleda
    dakle netko ipak pročita uputnicu umjesto da samo birokratski pogleda prvi slobodan datum za 3 mjeseca
    jupi!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

zanima me kak izgleda sad pregled ( prvi) za klince, klinci bili kod Juratovac ( ali u optičkoj radnji) i kompjuteriziral ih je ali idu kod njega u bolicu na pregled

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •