-
I kod nas je jednako. Prošle godine su radili nešto s tetama maksimalno 1,5 sat dnevno, ali onda su bili mješovita grupa. Predškolci su popodne radili te radne listiće i pisali i crtali u crtančice, a mlađi se uglavnom igrali. Sad se promijenila jedna teta i došla je puno bolja i zainteresiranija, a i mislim da su u ovoj grupi svi predškolci.
Naručili smo radne listove, još nisu stigli. Rečeno je da će raditi svaki dan poslije doručka i ručka. Mislim da su prošle godine radili samo popodne i to tek nakon nove godine, ali nisam sigurna. Nemaju kaj to rješavati cijelu godinu. Rečeno je da donesu pernice da svaki nauči voditi brigu o svom priboru. Znam da moja mala crta jer to voli i da koristi svoju pernicu.
Jedina promjena kod nas u odnosu na prošlu godinu je da imaju malo više organiziranih aktivnosti u odnosu na prošlu godinu, ali to je samo zahvaljujući promjeni jedne odgajateljice koja se puno više uključuje u rad s djecom. Moje dijete ide u vrtić isključivo zbog socijalizacije. Puno više nauči sa mnom doma i puno smo više radile doma nego se radi u vrtiću. Ono što puno uče su razne pjesmice i vidim da stvarno zna jako puno pjesmica napamet.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma