Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Opet lohije??

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Opet lohije??

Rodila sam prije 6 i pol tjedana na carski.
    Lohije su mi trajale negdje mjesec dana(puno manje ono pravo,al racunam od cistog uloska) i danas primjetim krv na gacicama.
    Sto je sad to? Jel se mogu lohije nakon toliko vremena "vratit" ?
    Ili je to,nedaj Boze,vec najava vjestice menge?
    Ili pak moze biti od toga jer sam danas nosila uske hlace,pa kaj ja znam,od pritiska?

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

A jesi nosila nešto teško? Ja sam prokrvarila mjesec i pol nakon poroda, mislila sam isto da je menga a bilo je poprilično obilno i onda mi je ginekologica rekla da sam sigurno nešto teglila i naprezala se..i jesam..kolica niz i uz stepenice, kadu punu vode, pune vrećice hrane i tak'...A sad ne znam razlikuje se carski od običnog poroda po pitanju toga...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Malo me zabrinjava ovo :/ Prvi post sam pisala prije tjedan dana.Tada je bilo nesto malo krvi.I iduce dane vise nista. Jucer navecer mi se opet pojavilo malo krvi.Danas opet nista.
    Jel to jos netko dozivio?
    Mislim,uopce nije problem,ako je menga-neka je.Samo se bojim da se nije nesto unutra zakompliciralo nakon carskog.Povremeno imam kao neke probadajuce bolove kojih inace nemam.Samo sad dok krvarim.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ja sam imala takav problem. Kod mene se znalo pojaviti malo krvi do 10 tjedna nakon poroda i to kad bih sve više napregnula - nošenje kolica, duže hodanje, nošenje bebe i stvari iz kupovine ili tome slično. Išla sam na pregled jer sam se prestrašila, no ginekologica rekla da je to normalno i da je sve ok. Ja nisam imala nikakve bolove. Mislim da bi trebala otići na pregled i UZV za svaki slučaj.

luce2006 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

odi na uzv! ne bi te htjela strasit, ali meni su tako zakljucili da mi maternica nije sve izbacila pa san dobila endometrine. aj sritno

Početno

i mene zabrinjavaju te lohije...naime rodila sam prije 18 dana i nije to neko jako krvarenje,oskudno je al krv je skoro pa svjeza samo malo tamnije.bila sam u petak n a hitni ginekoloski prijem gdje su me pregledali ginekoloski i na uzv i vidjeli su da ima nekih odjeka valjda ostaci plodovih ovoja dobila sam u guzu injekciju i tablete ergometrin koje trebam piti 5 dana pa opet na kontrolu ali mene zabrinjava sto je nakon 3 dana stanje isto i kad mokrim u wc vidim te male kao plodove ovoje,bojim se kiretaze....jel ko imao ovakav slucaj!!!Hvala!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja sam rodila prije 9 tjedana i isto povremeno imam crvene flekice, i to svijetlo crvena krv. Sutra idem kod ginića pa ću provjeriti. Isto nemam nikave bolove.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja ssam rodila prije 22 dana. Krvarenje mi je umjereno, ali danas mi je izašao dosta veliki ugrušak, smeđe crvene boje. Nekakva pudingasta masa. To je u redu?

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Sori, ja zaboravila javiti da sam krvarila iz divljeg mesa koje je priraslo na ranu od epi i čim ga je ginić odstranio, prestalo i krvarenje.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Kad se žena može kupati u kadi nakon poroda?

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Mirjana07 prvotno napisa
    i mene zabrinjavaju te lohije...naime rodila sam prije 18 dana i nije to neko jako krvarenje,oskudno je al krv je skoro pa svjeza samo malo tamnije.bila sam u petak n a hitni ginekoloski prijem gdje su me pregledali ginekoloski i na uzv i vidjeli su da ima nekih odjeka valjda ostaci plodovih ovoja dobila sam u guzu injekciju i tablete ergometrin koje trebam piti 5 dana pa opet na kontrolu ali mene zabrinjava sto je nakon 3 dana stanje isto i kad mokrim u wc vidim te male kao plodove ovoje,bojim se kiretaze....jel ko imao ovakav slucaj!!!Hvala!
    Dobro je što vidiš da izlaze van. Pij terapiju i odi na kontrolu. Tu ti nitko ne može reći što će biti jer sve ovisi kako će tvoja maternica odraditi posao. Ako slučajno i budeš išla na kiretažu (a ja vjerujem da zaista nećeš) to ti nije ništa strašno. Malo boli i traje 5 minuta. Javi i sretno!

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Uh i ja ne gledam datume

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Meni je sutra 8 tjedana nakon poroda. Imala sam lohije oko 5tjedana onda su prestale. Prije deset dana sam ponovno prokrvarila (mislila sam da je menstruacija jer sam i nakon 1. poroda dobila 6 tj. nakon poroda) no to je trajalo samo pola dana. Onda par dana ništa, pa sam se jedan dan naprezala prilikom velike nužde pa opet primjetila malo krvi, onda opet 2-3 dana ništa i evo opet 2 dana nekakav sukrvavi iscjedak, baš kao lohije pred kraj :? . Malo sam zabrinuta, idem kod ginića slijedeći tjedan.
    Napominjem da sam bila na UZV 2 tj. nakon poroda zbog sumnje na zaostalu posteljicu ali je sve bilo ok osim što mi je gin napomenuo da ima još dosta krvi u maternici i da ću još krvariti.
    Može li to zaista biti od naprezanja jer ja se baš ne pazim....

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Prošla su 3,5 mjeseca od poroda. M još nisam dobila, dojim. Međutim, prije 5 dana sam na gaćicama primijetila smećkasto krvave tragove, kao lohije na kraju. Sljedeći dan nije bilo ništa, ali se treći dan ponovno pojavilo. Već me malo brine što bi to moglo biti.
    Je li netko imao slična iskustva s takvim krvarenjem nakon toliko vremena poslije poroda?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •