Pokazuje rezultate 1 do 27 od 27

Tema: upala bubrega

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj mona prvotno napisa Vidi poruku
    Ma biti ce ok
    Jesi davala urinokulturu?

Poslano sa mog GT-I8190N koristeći Tapatalk 4
    jesam, čekam nalaze u ponedjeljak. danas imam temp u 5 popodne 38, i onda pala, nisam mjerila, ali se osjećam bolje, funkcioniram i vratio mi se apetit, valda to znači da je antibiotik potrefljen. i ja popijem paracetamol 1000.
    no@, 350?! auuuuu!!!

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa Vidi poruku
    jesam, čekam nalaze u ponedjeljak. danas imam temp u 5 popodne 38, i onda pala, nisam mjerila, ali se osjećam bolje, funkcioniram i vratio mi se apetit, valda to znači da je antibiotik potrefljen. i ja popijem paracetamol 1000.
    no@, 350?! auuuuu!!!
    nažalost ne mora značiti da ti je antibiotik dobro izabran. premda meni nisu dobro izabrali antibiotik (na nalazu urinokulture to je doslovno pisalo) temp mi je brzo pala, a CRP se spustio sa 350 na 10, no bakterije su još bile u ogromnom broju.

Obrati pažnju kada prestaneš piti antibiotike kako se osjećaš. Umor, osjećaj iscpljenosti i depresivnosti mogu biti znakovi i dalje prisutne urinoinfekcije (ja sam imala osjećaj da mi je sve što trebam napraviti kvantna fizika)

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj no@ prvotno napisa Vidi poruku
    nažalost ne mora značiti da ti je antibiotik dobro izabran. premda meni nisu dobro izabrali antibiotik (na nalazu urinokulture to je doslovno pisalo) temp mi je brzo pala, a CRP se spustio sa 350 na 10, no bakterije su još bile u ogromnom broju.

Obrati pažnju kada prestaneš piti antibiotike kako se osjećaš. Umor, osjećaj iscpljenosti i depresivnosti mogu biti znakovi i dalje prisutne urinoinfekcije (ja sam imala osjećaj da mi je sve što trebam napraviti kvantna fizika)
    ok, fala
    sutra mi dolazi antibiogram pa ćemo vidit. nadam se da će bit ok

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •