Jedva čekam naletit do Kauflanda, mlijeko znam da je kvalitetno, jedva čekam vidjet i automat. Tamo je ima 10ak dana![]()
Jedva čekam naletit do Kauflanda, mlijeko znam da je kvalitetno, jedva čekam vidjet i automat. Tamo je ima 10ak dana![]()
Posljednje uređivanje od makita : 20.08.2013. at 21:33 Razlog: naslov nema velika slova :/
Zivila, nisam ni znala da su ga postavili tamo. Otic cu cim prije. Jel trebam nosit svoje boce?
u riječkom kauflandu je isto mljekomat, već duže od mjesec dana, boce se mogu donijeti ili kupiti- staklena boca je 3 kn
A gdje u Zg ima mljekomat?
Posljednje uređivanje od ani4 : 22.08.2013. at 14:30
Da li se mlijeko mora prokuhati? Meni je osvanuo mlijekomat pod kućom (ima i plastičnih boca u automatu pored) i sve se pitam - kupim mlijeko i onda...šta? Prokuhavanje?
ja sam jučer kupila mlijeko iz mljekomata u kaflandu na branimovoj.
nisam neki ljubitelj mlijeka pa stvarno ne raspoznajem fne nijanse domaćeg i kupvnog ali mi se ideja jako sviđa!
čak mi je i super to što moraš imati svoju ambalažu...koja je preporučljivo staklena...pa nema toliko posla s plastičnim bocama!
jučer sam išla s bocom od mineralne ali mislim kupiti neku zgodniju...možda s širim grlom.
frendica je super fora boce za mlijeko kupila u kiki, boce su litrene, širokog grla i imaju onako fora kravice po sebi nacrtane.
Posljednje uređivanje od ninik : 23.08.2013. at 09:01
najjefinije boce su u bumbaru , ali to je na staroj samororskoj . Zgodne su i one boce od prirodnih sokova koji se prodaju na placu ili u trgovinama.
ma znam za taj bumbar...ali mi nikako nije usput
vidjet ću i u šumooprkrbi...možda se nađe!
ali nisam skužila di su te boce kraj mljekomata...kako to izabereš ako dođeš ne pripremljen?
boce su u mljekomatu, stisneš neki gumbić i boca izađe
Boce niste obavezni kupit na mljekomatu,možete ponitî i svoje,a na mljekomatu,možete kupit staklene boce od 3kn..Mliko je sa Studenaca kod Imotskog..svaki dan je svježe mliko..litra je 7kn..krave su svaki dan na ispaši...da li znate neku bolju lokaciju za postavljanje mljekomata u St?
Pa ja mislim da bi sva mista na kojima se okuplja dosta ljudi bio pun pogodak. Centri - Joker, a pogotovo CityCenter1. Svi kvartovski pazarici po Splitu isto.
Inace, uzela sam 1l za pocetak. Sve pohvale, nema veze s onim iz tetrapaka.
Bila sam. Boce su baš simpa. Automat uzima i kovanice i papirnati novac, mlijeko je ukusno i pravo, ono domaće.
Jedva čekam da zahladi pa da pravim svježi sir za štrudel. Ljeti je hit kefir.
Moja djeca jedva čekaju domaće mliko. Zovu ga "slatko mliko" i kažu da im je bolje nego iz tetrapaka. A najbolje je čekanje da uskuha, podsjeća me na djetinjstvo. A moji ga zovu bijeli vulkan. Glavno da ne napunim lonac do vrha pa mogu uživat kako se mlijeko diže u loncu dok vrije![]()
ja ovo ne mogu virovat! nisam imala pojma,a živim 8 metara od kauflanada![]()
Za Rijeku znam, pitala ženu, da je riječ o obiteljskom gospodarstvu iz Buzeta, sa nekih 100 grla, ne daju im antibiotike (vjerovat ćemo im), no mana je što ne izvode kravice na ispašu, rijetko (tj. nikada vjerojatno) - mi ionako ne pijemo mlijeko, a sigurna sam da je bolje i kvalitetnije.
nažalost, mlijekomat nam seli iz kauflanada na Visoku u Victe. ne znam zašto al jako sam razočarana. vaki dan sam uzimala mlijeko, a sad će mi to bit neizvedivo
Ljudi su morali otići zbog poslovne politike Kauflanda i velike provizije.
pa i mislila sam na sebečovjek ide gdje mu je isplativije naravno. želim mu svu sreću jer mu je mlijeko stvarno super
teško ću ja do victe
na vašu radost te ljude poznajemo..ako vas zanima daljnja kupovina,ljudi ce vam dostavit mlijeko u blizini kauflanda..samo ih nazovite,valjda imate njihov broj ako nemate javite se
.![]()