Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
Pokušat ću tako, ali iskreno sumnjam u rezultate... Problem je što mališu iritira prisustvo brata, on ne mora ništa učiniti ili reći, dovoljno je da sjedne kraj nas, a ovaj se povampiri i ne odustaje dok ih ne razdvojimo. A ja ih ne želim razdvajati, niti to uvijek mogu. Htjela bih da možemo svi četverno lijepo sjesti na pod i skupa se igrati, ali to ne ide.
rehab...samo smireno i polako...objašnjavaj mlađem klincu koliko može shvatiti i budi strpljiva. Mali je on još i teško mu je prihvatiti situaciju da si ti još nečija. Teško da ćeš s njim uspjeti sjesti na pod i da se svi 4 igrate, ipak je on još premali i ne može mu koncentracija tako dugo držati.
Moja mlađa curka nikad nije u toj mjeri "šizila" radi pažnje koju sam poklanjala starijoj curki, ali točno se vidi kako joj nije pravo kad sam sa starijom. Čim mi starija sjedne u krilo, evo i male...čim starija mora na WC, mora i mala, kopira ju u svemu...doslovce copy-paste faza smo sad. Na izlasku smo iz one faze kad je malecka tukla i čupala...doduše to je bilo najviše i u vrijeme prilagodbe na jaslice, sad smo u fazi kad starijoj ide na živce to što seka sve radi što i ona...