-
Bol u bradavici tijekom podoja
Pozdrav svima!
Čitala sam dosta i našla dosta sličnoga,ali ne potpuno isto kao moj problem.
Nakon 8 mjeseci dojenja pojavila mi se bol u desnoj bradavici koja traje samo za vrijeme podoja.
Imali smo dosta problema s dojenjem. Izliječili mastitis, soor... Imali smo i česte zastoje mlijeka
što se dosta smanjilo početkom dohrane.
Ovo je nešto potpuno novo. Mislim da mogu povezati s jednom noći prije tjedan dana kad je beba
sisala cijelu noć jer je bila nemirna. Nakon toga me prilikom svakog podoja užasno boli ta bradavica.
Mogu reći da nije soor jer sam imala i tada je više boljelo u dojci i nakon podoja.
Čitala sam i o Raynaudovom sindromu,ali čini mi se da nije ni to. Nemam problema s cirkulacijom, a
bradavica ne boli cijelo vrijeme već samo tijekom podoja.
Ne vjerujem da je loš položaj bebe nakon 8 mjeseci?
Ikakve ideja?
Hvala!
-
Ja ću podići temu jer imam sličan problem pa da ne otvaram novu...mi smo tek počeli dojiti i osim male boli u bradavicama koja stvarno nije ništa strašno nego se valjda i one trebaju naviknuti (ravne su i jakooo osjetljive jer stvarno pazim kako bebu stavljam na dojk) mene počnu boljeti grudi negdje sat vremena iza podoja i to traje sve dok ju ne podojim. E sad, mi smo prvo papali izdojeno i AD i nije mi se to nikad dogodilo,nego sad dok doji. S izdajalicom sam uspjela izvuci oko 60ml iz obje dojke iako mislim da mlijeka ima vise posto izdajalica ne moze sve izvuci. Mi smo izlijecile soor tako da to nije, a bol je slicna onoj u PMSu i u obe je dojke. Jeli to mozda zbog povecane proizvodnje mlijeka? Ja bi bila sretna da je jer ionako jos uvijek malo ima iako sam probala razne tehnike ali očito neuspješno.