Jutro, jel moguće da su obje crte bile iste po noći?! Sinoć je druga isto svjetlija za nijansuuopće ovaj mj.nisam uspjela uhvatiti da su iste boje...
Muma sretan ti rođendan!!!!!
Jutro, jel moguće da su obje crte bile iste po noći?! Sinoć je druga isto svjetlija za nijansuuopće ovaj mj.nisam uspjela uhvatiti da su iste boje...
Muma sretan ti rođendan!!!!!
Last edited by Sandra1971; 07.11.2013 at 11:03.
Moguče Sandra...meni u jednom danu budu različite,do podne ful pozitivna a predvečer skoro pa ni nema druge crtice.Zato mjerim dva put na dan u "te " dane.
Ko kaže da O mora biti po danu.A meni je dr rekao da trakica bude pozitivna i 6 h prije ovulacije.Možda je bila po noći poz...osjetiš kaj u jajnicima danas?
Pozz curice
Mumi sretan rođendan od srca!! Nadam se draga da će te iznenaditi s informacijom da možeš kući
Mami što se tiče te rastezljive sluzi, ja sam ju imala 3-4 dana prije ovulacije koja je dokazana na uzv tako da ništa čudno. Osim toga, tek tada kad je bila O su me žarili jajnici jako i ono što sam primjetila je bol kod tog jajnika prilikom seksa...nadam se da je pomoglo. Prati večeras
Sandra, s trakicama baš nemam nekog iskustva..nemam nešto pametno za napisati...
Least,Mumek nam je domeka,dragi ju mazi i pazi
Kak si nam ti?
Ma daj, nisam znala, kad je otišla iz bolnice? Nisam se jedno tjedan dana čula s njom...
Ma ja sam dobro, 2-3 dana bez smeđeg trenutno pa sam lakša u glaviali zato su mi sinusi nabrušeni...nos i oči cure ko lude, prehlada neka, a niš ne uzimam osim slane vode Marimer pa već evo 3 dan to liječim.
Inače sam dobro, lagane neke mučninice, neprimjetne, ali osjetiš da je neka ošamučenost prisutna..dojke bole ono tokom dana (nekak manje kad ležim, kao da mi tad omekšaju) i povremeno 5-6 puta na dan neki grč. i čekam pregled za tjedan i pol![]()
Dobar dan cure!
Samo cu da vam mahnem i posaljem puno ~~~~~~ za sve sto vam treba! Nadam se da ce nam ovaj kraj godine donijeti mnogo srece, pa da cemo u tom tonu zapoceti novu u kojoj cemo se maziti sa nasim mirisljavim smotuljcima.
Uvijek prije menge imam pojacanu potrebu za vjetrovima i velikom nuzdom.
A sada to imam od ovulacije. Ne prestaje. Ima li to neke veze?
I tu i tamo osjetim neki grc maternice.
HK...od samog početka trudnoće ja uopće nemam problema s probavom, dapače već obrnuto. idem redovito na WC svako jutro, što nije bio običaj...premda kažu da je zatvor najčešće kod žena. ne znam kak to da je kod mene kontra
i da, nekako sam zaista jela manje, osobito slatkog, čega sam inače ljubitelj. evo tek sad u zadnjih tjedan dana mi se javlja želja za hranom, ne mogu izdržati recimo 2-3 sata da nekaj ne gricnem i to nejedem velike obroke nego više manjih. baš me traži tako
Meni se isto probava popravila u trudnoći! Uživala sam u tome.Uvijek sam prije imala gadnih problema.
![]()
haha srećo evo vidiš, ja sa mislila da su rijetke takveali i meni je probava bila poprilično neredovita, a sad je bolje. mislim da znam i zašto...jedem malo više obroka po manje, natjeram se.
i što si ti još imala od simptoma u počecima svoje prošle trudnoće s emicom?
držim fige i da sada M ne dođe![]()
Ništa nije dalo naslutiti trudnoću, klasični PMS. Ma vjerujem da sam si samo umislila žeđ, ali možda je i bio simptom?
A onda je M. kasnila 2 dana.
Nakon 2 mjeseca su krenule mučnine. Kava i mlijeko! A joj! Omiljeno! Kuhala sam si divku, ali nije to bilo to. Sad mi se divka gadi, podjesjeća me na mučnine. Glava me bolila (možda od prestanka pijenja kave). Da se natjeram da jedem/pijem mliječno, jela sam jogurt. Prolazilo je. Kad su mučnine završile, s 3 mjeseca, pila sam mlijeko bez problema, ali sam od kave odustala da ne naštetim Emi.To su moji počeci. E da, s 3 mjeseca mi se jaaaaaaaaaako spavalo. U 20 sati bih zaspala (ples sa zvijezdama bi počeo, pleše 4. par - mene više nema). MM me nije mogao probuditi do 23 sata!
![]()
Danas mi je 23dc i pojavio se spoting.. Niš opet nismo napravili..
Idući tjedan opet idem na VV vidjet što dalje!!
Šiškice,a u fazi ciljanih odnosa ste,mislim..pratite se na fm?
Ne radimo mi sami još od prošlog ljeta, kad se vratila M.. al smo prije skoro dva mj. krenuli nazad na VV po drugu bebulinu .
al kak sve ide polako za sad sam samo obavila prvi pregled, briseve, papu, početkom ovog ciklusa hormone i MM sgram, ( na pregledu nisam bila jer je dr. štrajkao)..
tak da sad u novom ciklusu 3dc idem na taj ( neobavljeni ) pregled i na dogovor za dalje.. naravno sve ovisi kakvi će biti nalazi hormona i sgrama.. ak bude ok mislim da ćemo odmah dogovorit prirodnjak ..ak ne onda ganjati pretrage dalje..
hej curke
ja ću crknuti od glavobolje. danas drugi dan da pijem ibuprofen 600 i popusti mi na možda 1 sat. doduše, jučer sam se jako uzrujala i tad je krenula glavobolja. danas je koma, lice mi je trnulo, mislila sam da ću moždani dobiti. užasno sam osjetljiva i doslovno se za najmanju sitnicu toliko uzrujam da ne mogu doći sebi. mm je zabrinut za mene a moram priznati ii ja
anka i meni se sviđa moja tempica
Last edited by ljubilica; 07.11.2013 at 16:03.
alo curke moje..ja san svoje anntibiotike popila i sad san na Lactogin-u cisto radi prevencije...vrkutu san pila al stala kad je dosla armija tako dacu sada opet krenit....a vidit cemo jos ovi misec pa ak ne bude ..mogli bi otic do dr....sramota me koliko duuuugo nisan bila
poz
Riknuo mi net pa me nema
Zuzy sutra sam 5 dc
Svima puno vibrica koje nemogu s moba poslati
hello kokice moje neke me se i sjecaju mozda još
mogu ja na listu? 36dc sutra
hello kokice moje neke me se i sjecaju mozda još
mogu ja na listu? 36dc sutra
Hej nana vratila si nam se, kako si??? 36dc kazes, jesi radila testic..![]()
Samo da podnesem izvješće: ne mogu uopce vjerovati, trakica večeras pozitivna!
Sandra1971, čestitam!!
Lijepe vijesti u ovo rano jutro. Evo popit ću rado kavicu
Ja se jedva suzdržavam od testiranja, danas je tek 7 DPO. Ali jučer je bilo nekoliko točkica rozkaste sluzi, temperatura mi je blago povišena.. Jednostavno imam taj osjećaj.
sandra odlicno!!! Kak je inace?
Last edited by ljubilica; 08.11.2013 at 08:08.
Evo mene s "tehničkog" vadila papu i briseve! Na lijevom jajniku folikul 18mm, na desnom 13mm i kaze doktorica da ce prije biti O sutra, nego danas....
Last edited by Sandra1971; 08.11.2013 at 08:15.
Jutroooooooooooo!
Sandra hvala na kavi ! Dakle znaš šta ti je činiti !
Šiškice jel ti znaš koji je uzrok spotingu ?
Ljubilica inače nisam bas super, svaki dan tonem i polijecem, al tak mi je sudjeno!!! Samo veselo, bit ce kak mora![]()
Jutro!!
Mami - spotting dolazi uslijed niskog progesterona. To se riješava Duphastonom. Ali ja bih savjetovala da se prvo iscrpe prirodna pomagala - čajevi, itd.
Mi danas krećemo s akcijom (što ne znači da nismo već pripremili teren) - Sandra - nek nam bu bilo sa srećom! A vidim da i Krojačica svaki dan očekuje O - dakle i tebi sretno u pokrivanju!
Dobro jutro, cure!
Trbuh opet boli, od sinoć, noću, jutros. Lagano. Traga nikakvog!Boli me već 5. dan, pa to je krajnji rok za M., ne?
Zapravo, ako računam i nedjelju navečer, onda 6. dan.
Ma sam iscrpljena od te boli više! Mislim da me nikad nije toliko dana bolilo. Evo, i križa malo žigaju.
nana,pa dobro nam došla,lijepo je vidjeti povratnika..sretno nadalje!
kudri,sretno u ljubičicama!
Sandra,e ti si mi draga moja tak uljepšala jutro,prava si kokica nesilica! I,long live The Prčanj!
ljubilice,jel prošla glavolja?Treba počet delati..
Srednje odbrojavalice - ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
P.S. Tayla,sori,nisam vidjela prije tvoj post..malko kasne dok ne napraviš deset komada.Želiš li se družiti s nama?Napiši mi dan ciklusa![]()
Žužy,
jako bih voljela družiti se s vama. Ionako s nikim drugim iz okoline ne mogu razgovarati o ovome. Ne razumiju, jer su još daleko od planiranja obitelji ili su pak već trudni.
Danas mi je 21. dan ciklusa, koji inače traje 27-28 dana. Ovulacija mi je bila 1.11. dakle na 14. dan ciklusa točno. I mislim (točnije, nadam se) da sam jučer imala implantacijsko krvarenje, praćeno s povišenom temp.
Pozdrav svima![]()
A da nisam vam rekla... Hiihiii! Sinoć sam mislila kupiti test za ujutro, ali eto nisam popustila
Piškit ću u ponedjeljak, mislim da je tako najbolje! Eto, budite na vatrici do onda!![]()
Srećo zlocesta si!Sad sve čekamo ponedjeljak!!! Ajmo Ljubičice ~~~~~~~~~~~~~
Srećo, tako ti iskreno želim plusić.
Brzo idi po test, brzo nam javi rezultate![]()
žužy i dalje boli, al i zub boli kad je šupalj, kaj ne?valjda će proći
da, da treba delati![]()
Srećice,pa kaj si ti ženo pukla,di je ponedjeljak?Daj adresu da ti dojdem s jednim hcg-om
Šiškice,a tu smo negdje onda...i ja čekam 3. dc za izvadit hormone. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nalazi budu ok i da možete nastupiti!
Ljubi,a kaj buš...morti ti je tlak skočil,evo da ga malo snizimo![]()
Least, trudnice, daj savjet! Bi li ti piškila na mom mjestu? Samo da vam objasnim situaciju: ovulacija je bila 24/25.10. sudeći po EW + 14 dana = dođosmo na današnji dan! Gledajte, ovulacija je meni kad i EW jer se ispostavilo da je i prošli ciklus tako bilo, a očekivala sam M. kasnije (i tobože je uranila, ali sam ja krivo računala!) Stvarno je bilo EW + 14 = datum koji nisam očekivala.
Eto, cijeli tjedan očekujem da procurim. A ono, nikako. 6 dana bolova. Nikad do sad. Neuobičajeno pa mi zapinje za oko.
Least, da te čujem!
Žužy najbolje da mi glasamo koliko nas je za da srečića pišne test...mislim da bi ga odmah morala ići kupiti.
Ajde ženo pišaj, nemoj nas držati u neizvjesnosti...
Žužy,
ma brine me razočaranje. Evo, malo bolucka trbuh i križa, ma jako malo, traga nema. Eto, to me drži!
Ali me strah da bude -
Nisam ginekolog,al morem pogledat
Gle,ako ti je danas tek 14 dpo onda zanemari prošlih 5-6 dana jer ti menga nije ni mogla dojti. (Ne)čekamo ju od danas. I afkors,od danas ti se bude vidlo i pravo stanje na testu,ono zadnji put je zbilja bilo prerano.A ovi bolovi ti idu u prilog plusiću,pogotovo kad veliš da ih prije nisi imala.
Znam da se bojiš razočaranja (tu smo,ima nas..),i podržavam te svakako u čekanju i ne piškanju.
OK,lažemAl to sam samo ja,ja nemrem čekati,moram znati prije nje*.
opaska urednika:
*armije
Ja došla vidjeti jel Sreća piškila!
Anka znam da nizak progesteron uzrokuje spoting, ali meni su hormoni ok i opet ga imam.
Srećo ja sam piškila cca 13-14 d nakon ovulacije...ja bi piškila na tvom mjestu jer ako si sigurna u ovulaciju nešto danas mora pokazati test. ne znam samo jel bi jutarnji bio bolji ili je svejedno. ja sam piškila jutarnji, jedan u 5, a drugi u 7 i zanimljivo drugi je bio malo tamniji. onaj prvi je bio svijetla crta koja mi nije dala mira jer su moji testovi oni jeftini s neta. ponovila sam jer sam imala još koji viška![]()
Least, što si ti primijetila, nešto drugačije, neuobičajeno pa si posumnjala na trudnoću, a prije testiranja?
Evo, mislim da osjećam pojačanu žeđ. Mislim.
Cure, ma slabo se javljate ovdje..., nisam piškila. Piškenje će pričekati - ponedjeljak. Testić nije kupljen. Ipak, što je sigurno, sigurno je.
Trbuh me opet boli, kao i križa, lagano. Vidjet ću što će se događati sutra.
Valjda će moja maternica izdržati i ne prokrvariti!
Ajde bebica!![]()
Nesigurni prvi znakovi trudnoće:
Osjećaš li pojačano izlučivanje sline?
Vidiš li debele plave žile pod kožom dekoltea i na grudima?
Da li su izražene one žlijezdice na smeđem kolutu bradavice, kao mali smeđi prištići?
Da li ti se čini da ti je sluznica vagine tamnija, kao ljubičasta?
Da li osjetiš metalni okus u ustima?
Da li je bazalna temp. povišena 16.dan?
Sve to može i ne mora biti, ali ako je...i ako osjećaš jaku pospanost, pa i ako ti se čini da ti je nos začepljen, a nisi prehlađena (ni alergična)...Sretno!
Slažem se s Beti. U drugoj trudnoći mi je nos bio začepljen i to mi je bio jedan od prvih znakova trudnoće.
Sve što odudara od tvog klasičnog pms-a može biti znak trudnoće.
MM i ja smo počeli raditi na trećoj bebi pa isto kao i ti osluškujem svoje tijelo.
Sretno Srećo