-
Eh da mi je lipa za sve te "bačene u vjetar"...
Ma nisu bačeni,u tom trenu su nam bili najdragocjeniji!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
žužy dosta ti je rano O? ako je to rano?
sreća i ja koji put prem m imam taj iscjedak i isto se nadam i shebe me skroz al tebi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
-
Samo nek mi neko kaze kako je sex uzivanje.... Dobih i upalu misica, svih!!!
Fali mi smajli sa jezikom do poda!
Sad cekam. Nadam se da se zakacilo. Mada mi je u to tesko povjerovati. Nekako mi djeluje tako daleko, tako nemoguce....
Sreca ~~~~~~~~~~~ obraduj nas!
-
Eh, ne pitaj za O... Prvi put u 2.god.piskam od 7DC, al samo sjena druge crtice... A maloprije sluzi ko u priči, al večeras cu pisnut trakicu pa cu vidjeti... Nemam pojma jel prošla, nije još, neće ni biti....
-
Sandra,ako ti O tek predstoji onda kapa dolje,fakat ogromna razlika naspram dosadašnjih ciklusa.Ja ti
da tako i bude.A ti pišaj po trakicama dok druga crtica ne potamni 
Meni je ovaj put EW bio dva dana prije O,i to hrpetina ko nekad..još sam bila u brizi otkud neg. LH a tolko sluzi.Kad ono,dva dana kasnije - party!
Prestala sam piti vrkutu,dok sam ju pila kroz onih dva mjeseca,EW nije bilo,samo malo plodne sluzi al ni blizu ko sad.Nakon FET-a sam prestala s vrkutom i vratila mi se i sluz.Možda je slučajnost,možda ne.
HelloKitty,mislim stvarno...pa postoji i misionarski položaj
,pored svakodnevnog sexa ti još sprobavaš i kama sutra položaje,eto ti sad!
-
Curke, da se i ja javim!!!!!!!!!!!!!!
I dalje sam u gužvi - ali ipak mi je malo lakše - nego još prije par dana.
Ljubilice - kak si ti? Vidim da ti je T super visoka - u odnosu na prošli ciklus.
Žužy - navijam za happy end ovog ciklusa!
Isto tako i tebi Sreća, Sandra, Mary, Kitty, Bubekica, Sushi, Martyna i svim drugim curkama!!!!
Mi od petka startamo s pokrivanjem O. Bumo vidjeli... Nije da sam izgubila nadu da ćemo uspijeti prirodnim putem, ali sam puno ... ne znam ni sama. Čekam 18.12 kad idem po lijekove - pa u siječnju u postupak. Vrijeme leti - a neka. Svakim danom smo bliži svome cilju.
-
Curke, saljem pozdrave i tonu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima! Ne javljam se bas jer sam luda danju, luda nocu..vidim da se penjem na listici, al ne nadam se nicemu, jesmo radili..ali sumnjam. Pusa svima i budite vrijedne, do Bozica zelim Jos odbrojavanja.
-
-
-
Ne znam je li psiha ili nešto drugo, ali PONOVNO imam osjećaj da sam trudna. Ljetos sam se točno tako osjećala još prije testa. A tek je 6 dan poslije O... treba biti strpljiv.. uh!
-
lista za 07.11.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
odbrojavalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
-
-
-
-
-
Muma sretan rođendan !
Žuži neće se ponovit 
Joj mrzim ovaj drugi dio ciklusa i čekanje.
Ovaj mjesec sam primjetila rastezljive sluzi na 10 ili 11 dc, a 14 sam osjetila jajnike, kad je o bila nemam pojma.
Evo i sad osjećam pritisak dolje.
-
Jutro, jel moguće da su obje crte bile iste po noći?! Sinoć je druga isto svjetlija za nijansu
uopće ovaj mj.nisam uspjela uhvatiti da su iste boje...
Muma sretan ti rođendan!!!!!
Posljednje uređivanje od Sandra1971 : 07.11.2013. at 11:03
-
Moguče Sandra...meni u jednom danu budu različite,do podne ful pozitivna a predvečer skoro pa ni nema druge crtice.Zato mjerim dva put na dan u "te " dane.
Ko kaže da O mora biti po danu.A meni je dr rekao da trakica bude pozitivna i 6 h prije ovulacije.Možda je bila po noći poz...osjetiš kaj u jajnicima danas?
-
-
Least,Mumek nam je domeka,dragi ju mazi i pazi
Kak si nam ti?
-
-
Dobar dan cure!
Samo cu da vam mahnem i posaljem puno ~~~~~~ za sve sto vam treba! Nadam se da ce nam ovaj kraj godine donijeti mnogo srece, pa da cemo u tom tonu zapoceti novu u kojoj cemo se maziti sa nasim mirisljavim smotuljcima.
Uvijek prije menge imam pojacanu potrebu za vjetrovima i velikom nuzdom.
A sada to imam od ovulacije. Ne prestaje. Ima li to neke veze?
I tu i tamo osjetim neki grc maternice.
-
HK...od samog početka trudnoće ja uopće nemam problema s probavom, dapače već obrnuto. idem redovito na WC svako jutro, što nije bio običaj...premda kažu da je zatvor najčešće kod žena. ne znam kak to da je kod mene kontra 
i da, nekako sam zaista jela manje, osobito slatkog, čega sam inače ljubitelj. evo tek sad u zadnjih tjedan dana mi se javlja želja za hranom, ne mogu izdržati recimo 2-3 sata da nekaj ne gricnem i to nejedem velike obroke nego više manjih. baš me traži tako
-
-
-
Ništa nije dalo naslutiti trudnoću, klasični PMS. Ma vjerujem da sam si samo umislila žeđ, ali možda je i bio simptom?
A onda je M. kasnila 2 dana.
Nakon 2 mjeseca su krenule mučnine. Kava i mlijeko! A joj! Omiljeno! Kuhala sam si divku, ali nije to bilo to. Sad mi se divka gadi, podjesjeća me na mučnine. Glava me bolila (možda od prestanka pijenja kave). Da se natjeram da jedem/pijem mliječno, jela sam jogurt. Prolazilo je. Kad su mučnine završile, s 3 mjeseca, pila sam mlijeko bez problema, ali sam od kave odustala da ne naštetim Emi.
To su moji počeci. E da, s 3 mjeseca mi se jaaaaaaaaaako spavalo. U 20 sati bih zaspala (ples sa zvijezdama bi počeo, pleše 4. par - mene više nema). MM me nije mogao probuditi do 23 sata!
-
Danas mi je 23dc i pojavio se spoting.. Niš opet nismo napravili..
Idući tjedan opet idem na VV vidjet što dalje!!
-
Šiškice,a u fazi ciljanih odnosa ste,mislim..pratite se na fm?
-
hej curke
ja ću crknuti od glavobolje. danas drugi dan da pijem ibuprofen 600 i popusti mi na možda 1 sat. doduše, jučer sam se jako uzrujala i tad je krenula glavobolja. danas je koma, lice mi je trnulo, mislila sam da ću moždani dobiti. užasno sam osjetljiva i doslovno se za najmanju sitnicu toliko uzrujam da ne mogu doći sebi. mm je zabrinut za mene a moram priznati ii ja 
anka i meni se sviđa moja tempica
Posljednje uređivanje od ljubilica : 07.11.2013. at 16:03
-
alo curke moje..ja san svoje anntibiotike popila i sad san na Lactogin-u cisto radi prevencije...vrkutu san pila al stala kad je dosla armija tako dacu sada opet krenit....a vidit cemo jos ovi misec pa ak ne bude ..mogli bi otic do dr....sramota me koliko duuuugo nisan bila
poz
-
Riknuo mi net pa me nema
Zuzy sutra sam 5 dc
Svima puno vibrica koje nemogu s moba poslati
-
hello kokice moje neke me se i sjecaju mozda još
mogu ja na listu? 36dc sutra
-
hello kokice moje neke me se i sjecaju mozda još
mogu ja na listu? 36dc sutra
-
Hej nana vratila si nam se, kako si??? 36dc kazes, jesi radila testic..
-
Hej nana dobro dosla!!!! opet u akciju?
-
Samo da podnesem izvješće: ne mogu uopce vjerovati, trakica večeras pozitivna!
-
Jutrooooo djevojčice! Kava je skuhana pa se poslužite
-
Sandra1971, čestitam!!
Lijepe vijesti u ovo rano jutro. Evo popit ću rado kavicu 
Ja se jedva suzdržavam od testiranja, danas je tek 7 DPO. Ali jučer je bilo nekoliko točkica rozkaste sluzi, temperatura mi je blago povišena.. Jednostavno imam taj osjećaj.
-
sandra odlicno!!! Kak je inace?
Posljednje uređivanje od ljubilica : 08.11.2013. at 08:08
-
Evo mene s "tehničkog" vadila papu i briseve! Na lijevom jajniku folikul 18mm, na desnom 13mm i kaze doktorica da ce prije biti O sutra, nego danas....
Posljednje uređivanje od Sandra1971 : 08.11.2013. at 08:15
-
sandra znaci razloga za vikend zabavu ima
-
O da, 3 dana ćemo si otok Prcanj napraviti u sred Zg-a
-
Jutroooooooooooo!
Sandra hvala na kavi ! Dakle znaš šta ti je činiti !
Šiškice jel ti znaš koji je uzrok spotingu ?
-
Ljubilica inače nisam bas super, svaki dan tonem i polijecem, al tak mi je sudjeno!!! Samo veselo, bit ce kak mora
-
Jutro!!
Mami - spotting dolazi uslijed niskog progesterona. To se riješava Duphastonom. Ali ja bih savjetovala da se prvo iscrpe prirodna pomagala - čajevi, itd.
Mi danas krećemo s akcijom (što ne znači da nismo već pripremili teren
) - Sandra - nek nam bu bilo sa srećom! A vidim da i Krojačica svaki dan očekuje O - dakle i tebi sretno u pokrivanju!
-
lista za 08.11.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
nana0501 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc