Jutro!
Evo mislila sam ozbiljno da će me vjetar otpuhati! Puhao je u mene, nisam mogla disati, uhvatila me panika!A bila sam na zebri, auti idu... Majko mila!
3 DC, jedva čekam novu priliku za raditi bebicu.
![]()
Jutro!
Evo mislila sam ozbiljno da će me vjetar otpuhati! Puhao je u mene, nisam mogla disati, uhvatila me panika!A bila sam na zebri, auti idu... Majko mila!
3 DC, jedva čekam novu priliku za raditi bebicu.
![]()
lista za 11.11.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
nana0501 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 39 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
odbrojavalice:
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Helou!
sankris,Tayla,dobro nam došle odbrojavati s namaI prva moja želja vama neka bude skoro odbrojavanje s vašim nickom u naslovu!
MAMI,pa to mi totalno zvuči pozitivnodo sad nikad nisi imala te žilice? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za implantaciju!
Srećo,lijepi ti je potpis
Šiškica,grlim zbog vještice...al kad je več došla neka joj,javi kak je prošlo sutra!
nana,gdje nestade?
HelloKitty,ima kakvih simptoma?
Moj FeFić opet igra ping pong..
I ja sam na listi!
Drago mi je da ću se družiti s vama, te da ćemo svi zajedno slati jedna drugoj pozitivne vibre.
Danas je vrijeme nekako bljak, kiša pada kao iz kabla. Srećom da sam tada nekako bolja na poslu, nema sunca da me dekoncentrira i privlači van ureda.
Cure,
8. neuspjeli ciklus je iza MM i mene. Imate li neki savjet? Teoretski sve znam. Naime, E. je došla iz 2. pokušaja. U čemu sad griješimo, u čemu je caka?!
Joj, kako me nasmijala tvoja Ema i mjesec, preslatko!
Srećo, nemoj odustajati, samo se očito nije sve poklopilo.
Tayla,
zato sam i stavila taj tekst u potpis. Dijete od 2,5 godine pa tako pametno. Razmišlja. A moguće joj je sve! Eto, to mi daje snagu za dalje. Kad je poljubim... Ma joj, baš jučer sam u krevetu popodne zaspala s njom. Mislim u sebi: vani hladno, kiša pada, grmi, ovdje je toplo, E. spava, ma kako sam sretna i kako mi je lijepo... Zaspala sam s tom mišlju.
Svima vama želim malo čudo!!!
Žužy,
ma bazalnu ne mogu pratiti jer Ema užasno spava. Ima ludu naviku buditi se, pa joj daj dudu, uzmi je kod sebe, stavljaj gazu na ruke jer se češe do krvi... U bti, ne spavam dobro, a treba biti u komadu bar 5 sati, rekli su. Praćenjem sluzi E. je došla na svijet... pa valjda će i druga beba. Samo joj više treba da skuži put do nas.![]()
Pozdrav cure! I ja bih na listu,ako moze. Ovo je prvi put da ozbiljno tempiramo odnose,prve dve godine braka smo imali/mislili da imamo azoo dijagnozu. Danas mi je 13. dc
.
O vidim imamo i pojačanje!
Cure dobro došle!
Žuži pa do sada nikad tako mi nije bilo, obično krene 18-19 dc, svega 2 ili 3 ciklusa u zadnjih 2 godine je krenuo 23 dc, i to bude prvi dan roskasto i onda smeđe, ali ovaj put je baš bilo neobično, i to sam skužila poslije odnosa kad je sve iscurilo van , oprostite na opisu .
E da i žgaravica me ubi.
Svaka žilica je dobro došla u ovo doba ciklusa,pogotovo kad veliš da ti nije uobičajeno
Koji ti je dpo?
Cure, vidim nevrijeme ko vas, jeste ok, sve u redu? Bas izgleda strasno.
Zuzy, nemam nikakvih simptoma. Cice su ko zvake, mislim da nece ni boliti kao inace pred mengu.
Mislim da nema nista i ovaj mjesec. Tuga.
HelloKitty,nije gotovo dok nije gotovo,dobro!
Kod nas pada kiša od jučer,puše vjetar,al sve normalno,ništ extra.
A ne znam zuzy... Mada citam da ako se primilo tek sad bi trebala biti implantacija, pa je i nemoguce osjetiti neke simptome... A imam jos 8 dana do M.
Kad je najnajnajranije da mogu uraditi test, onaj gravignost 2x osjetljiviji?
Gravignost ultra?A gle,svi vele na dan očekivane menge. Ali taj ultra ima osjetljivost 10ml,pa mislim da možeš i koji dan prije menge.
Sve ti ovisi kad je bila implantacija...moj prvi poz. test je bio 9.dpo![]()
Nemam pojma kad mi je bila O, po sluzi bi rekla10 ili 11 dc, a opet 14 dc me probadalo u jajnicima.
Pa mi smo već na 13.stranici ovog odbrojavanja....stvarno bi bilo vrijeme da krenemo na novo odbrojavanje, ajmo ljubičice ~~~~~~~~~~~~~~~~
Vidim kod tebe Žužy ništa strašno.... bome kod mene je cijeli dan puhalo i padalo.... padala su stabla po cestama, autima i parkiralištima, letjele su svakakve stvari po zraku, ali sad je vjetar stao, kao da nikada nije ni puhalo![]()
Bogme kod mene još puše.
ovdje sad opet počinjekudri kakva je situacija, hoće pasti kakav testić?! Gdje nam je nana nestala?
Hej curke!
I kod nas puse, al jako jugo...bit ce brrr kad krene na buru.
Saljem pozdrave novim curkama, a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ljubicicama.
Ja navijaam da dobijem M prije ispita..nadam se da hocu s obzirom da je kao urica.
večer cure moje
nisam se baš javljala ovih dana, vidim da nažalost nema novih plusića, ali imamo još kandidata
srećo...žao mi je za minus,ali kao što i sama kažeš, imaš svoju emicu koja te uveseljava kad ti je teško...bit će plus...sve ćemo ga dočekati!
i mene je danas vjetar otpuha, ujutro u 6 kad sam išla na rebro..katastrofa![]()
bila sam danas kod soc ginkača raditi briseve. i odmah mi je napravio uzv (sam se ponudio)...danas smo 7+4, srce i dalje lijepo kucka i veliki smo 13mm
zasada je ok i toliko sam mirnija i hepi....želim vama svima to što prije, od srca!!!
Hvala vam na lijepim zeljama... i ja se nadam da nam nece trebati puno... mada nam je prosjek sest mjeseci.
p.s. žužy preskocila si me na listi![]()
brrrrrr.kisa i bura..nema sta nego doma se uvatit posla
btw ovih dana nisan mirila temo jer sam bila bolesna i imala temp...al vidin da mi je maloprije sluz se pojavila i to se rezvlaci cca 2 cm....akcija![]()
Oprosti sankris,a nisam opče ni skužila...sutra si gore!
Dobro jutro, drage moje! kavica je poslužena u ovo kišno jutro. Nadam se da će vas uspjeti razbuditi.
Kupila sam jučer test, prima stick. Danas mi je 25 DC, dan očekivane M je petak. Moram se bar još malo strpjeti.
Tayla hvala na kavi... ja se nekak čudno osjećam jutros pa ću ponuditi i neke druge napitkemože i rakijica
![]()
Tayla, čekaj, strpi se!Teško je kad test imaš u kući. Pripazi!
U svakom slučaju, sretno!
Eto, cure, čekam dane za akciju. Možda da se suzdržimo od odnosa, par dan apstinencije pa da maleni dečkići izlete puf!uoči O i onda udri!!! Kaj velite? Recimo, sad kad prestane M. družimo se se za gušt, a onda pauziramo, pa pratim promjene sluzi i..... znate već.
Joj, Least, kako bih rado bila na tvom mjestu! Srce kuca! Koja divota, a maleno biće samo 13 mm!!! Divota!Već sad je to mali život... od dana začeća, makar se neki tomu protive. Nećemo o tome. Vidite vi kako rano srce kuca. Pa ne može to prekinuti tek tako... Divota...![]()
lista za 12.11.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
nana0501 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 40 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Lijepa nam je listica...još dok se uskoro počnu i gornje odbrojavalice pakirati u penthause..
Uzimam kofi a potom i nekaj kratkoga jer se ne osječam baš ponajbolje..pa možda me podigne.
vucica,Tayla,sretno u ljubičicama!
sankris,eto konačno i tebe
vojvodjanka,dobro došla i što prije otišla tipkati na trudničke teme!
Sreća,dobar ti je plan,podržavam
Least,lijepe vijesti!![]()
Žužy, sad baš smišljam opak plan. Ako uspijem nagovoriti MM da ne bude akcije ni za gušt, hihiiiii, tj. sve do O niiiišta..... A onda udri brigu na veselje, navalite, koja uživancija...Znači, plan je OK?!
Srećo,
tako je moja prijateljice zatrudnjela. Ona i spurug su pokušavali godinu dana, pa im je ginekologica rekla da se štete i krenu u akciju samo u plodne dane. Uspjeli su iz drugog mjeseca
Ja se još uvijek tješim da nama nije do toga, teško se odreći toga
Hvala Žužy na lijepim željama... sad kad vidim da sam ljubičica, još više me privlači onaj test. Ma ujutro ću ga upotrijebiti!![]()
Srećo,slično tim redom smo se i mi vodili ovaj mj. Prvo menga,pa jedna na brzaka,pa do 8.dc ništ jer je moral apstinirati 3 dana prije s-grama...i onda 4 dana ful do 11.dc kad mi je bila O. Na dalje povremeno zatišje.
Tayla,pa mislim stvarno...neznam kaj još nisiKoji ti je dpo?
srećo pošto vi nemate problema da se morate "čuvati" za te dane, onda nek keks bude zadovoljstvo a ne posao. kad postane skoro pa samo posao a manje zadovoljstvo, više to nije to.
želim nazad onu neopterećenost![]()
Ljubilica, ali ja se želim čuvati za te dane.Probat ćemo to, zašto ne? Samo tih par dana, pa uspjet ćemo. I još uvijek je to zadovoljstvo.
![]()
I nama je dr MM-a savetovao apstinenciju 5-6 dana pre "vremena ovulacije" (zbog male kolicine (1,09 ml) i malog broja(16,9 mil/ml)), ali sto se tice onih koji ne moraju "stedeti", prema onome sto sam citala,vidim da postoje dva oprecna gledista medju strucnjacima - jedni su zagovornici "stednje",a drugi sto cesceg seksa. E,sad sta je tu ispravno tesko da mi mozemo izmozgati. Ja sam resila da probamo i jedno i drugo,pa kako bude.
Tako je,treba probati i jedno i drugo...nije da nemamo vremena.Jedan mjesec ga poštedi i suzdržite se malko,a ako ne uspije,iduči ga napastovaj kolko te volja!
Kao,preporuča se bar svaki drugi dan imati odnose kroz plodne dane,da se malci malo oporave.Al nisu ni mladi za hititi.
Vele,stara koka-bolja juha.Al od stare se dulje kuha.![]()
Ma mislim radit ćemo mi to svaki drugi dan, ali kad dođe plodna sluz. Prije toga, "pauza", kako savjetova Žužy. I meni će biti malko treško suzdržati se, ali za malu zvečkicu...nije teško.
![]()
Uuuh, vidi ja u ljubicicama..izgubljena sam u prostoru i vremenu...Hvala Zuzy al neće biti sreće, jedino ako dođe ranije, da ne idem s njom u paketu u borbu..
Kudri, Nana i Tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Listica nam se stvarno povećala...ajde curke, radite, radite...treba ići ća s ovog odbrojavanja..![]()
Ooooo danas zatišje!
Moja M ipak stiže, krenuo spoting.
Obavili VV.. ostajem ma mojoj omiljenoj listi još dva tri ciklusa a onda je na redu IVF/ISCI
Moramo izvaditi markere i sredit papirologiju i to je to..
Nalazi koje sam danas vidjela su super zadovoljavajući, npr. TSH je 2.87 (čini mi se ) a sgram do sad najbolji..
Doktor se i dalje pita kak ne uspjevamo prirodno ostat T kad sve izgleda dobro / prema super..