Najpametnije bi mi bilo da idem vadit betu ujutro... Nikad nisam imala ni mrlju ni sjenu ni točku...
Najpametnije bi mi bilo da idem vadit betu ujutro... Nikad nisam imala ni mrlju ni sjenu ni točku...
Dobro jutro,cure! Kafica se pusi
Sandra,je l' potvrdjena druga crta?
Jutro, curice!
Hvala na kavici! Evo, baš se spremam za posao i čeka me toliko toga kad stignem, uh! Akcija sinoć obavljena...
Očito je Sandra sinoć piškila po nekom testiću i nešto ugledala. Čekamo jutro i betu! Držim fige!![]()
Sandra, evo puno dobrih ~~~~~~~
Sandra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~
Jutrooooooooooo!
Hvala na kavi !
Sandra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i nazad pa još toliko vibrica ti šaljem !
Sandra sretno danas!!! ~~~~~~~~
Bubi, držim ti fige!
Sandra evo mene s malo prašine ************************************************** *******************************************
Drage moje, hvala na vibrama, mozda posluze nekad... nisam trudna, nema bete i čekam vješticu... O jesam se ponadala!!!![]()
Sandra...a baš smo se ponadale, stvarno mi je žao. Mogu misliti kako ti je![]()
Ajde dalje draga i glava gore...
Joj pa i ja sam se ponadala i nisam znala jel me više strah da bude il da ne bude![]()
a bilo je lijepo misliti da su se želje ostvarile
![]()
Sandra![]()
sandra ako ne ovaj ciklus, mislim da te debela crtica ceka iduci![]()
Kaj reči...koje kratkotrajno veselje.Glupi testoviSandra,baš mi je žao..
nana,javi se..si bila kod ginića?Još dva dana i skidam te s liste![]()
Nana ce sigurno otvoriti novo odbrojavanje na 50dc cim se ne javlja
Ujutro idem vaditi hormone. U petak zub. Wish me luck!![]()
Jutroooooo!
Tayla hvala na kavi!
Jutro, cure!
Ma nije OK da Nana bane ovdje, s tolikim DC i onda ništa...Valjda je sve dobro kod nje...
Izvadila krv. Sutra nalazi.
Uh. Ne znam da li da se nadam da su hormoni u redu, jer onda sam opet nigdje ili da se nadam da su ok.
Ma bit će sve u redu! I tome se i treba nadati, to znači da se samo još uvijek nije sve poklopilo. Morat će kad tad..
A bude li ipak nešto s hormonima, onda će se to riješiti sa svim raspoloživim sredstvima.
Danas mi je pad na BBT krivulji. Također sam sada imala iscjedak koji meni najviše sliči na bjelanjak... nekako mi je prerano za ovulaciju....???
Posljednje uređivanje od Tayla : 21.11.2013. at 13:21
kako mi je ovaj ciklus dosadan i duuuuugpa nikad kraja
nestrpljiva sam samo tako. a neznam ni sama šta čekam
e da, postoji maaaaalaaaaa šansa za novi bolji poslić![]()
Haj tete
Umorna sam kaj cucek,danas mi bilo podosta iscrpan dan...pa sam spala cijelo popodne.
Uglavnom,hormoni izvađeni,i ako sve bude štimalo,idemo u postupak u siječnju
HK,nek nam sve štima!
ljubek,bravo za poslić,da uspije!
kopiram, javila mi se nana na fejs:
"nemam net ajd sam kazi na odbrojavanju sutra 3dc ja se javim i pon"
sandrice
hkza dobre nalaze sutra!
tayla pa stvarno je malo prerano za o, koliko ti inace traju ciklusi?
bubi ja ti svejedno vibram za sutra...
Inače mi traju 27-28 dana. Prije nisam mjerila temperaturu. Zato me sada zbunjuje jer odjednom primjećujem taj pad i jučer mi je bio iscjedak kao bjelanjak. Iako mi se i to čini da mi je preuranjeno, pa svako malo mijenjam na grafu je li W ili EWPričekat ću da vidim stanje danas.
Jutro svima! Kafica ceka!
Meni je temperatura izrazito pala,evo linka
http://www.fertilityfriend.com/home/49afd2 (pokusavala sam ga staviti u potpis,ali se izgleda ne prikazuje).
Sta mislite? Malo je prerano za M.,a i prenisko je,ovo je temp. iz dana ovulacije,a ne pocetka M.
Inace,juce sam dobila nalaze hormona i sve je ok. Ginic je poslao zahtev za IVF,sad ostaje samo da cekamo i pokusavamo u medjuvremenu.![]()
Jutro, hvala na kavi...ja cu odmah dvije, jer s manje ne funkcioniram![]()
Jutrooo!
Tayla, a svašta! Sad se javio taj iscjedak, pa da poludiš?!
Cure, može savjet? Ništa od apstinencije MM i mene.Muči me sljedeće: jučer smo se družili, bio jelo je malo W iscjetka (kao i u nedjelju, ponedjeljak i utorak - samo manje) i jutros EW, premda ne obilno. Što bi vi napravile: akcija danas ili sutra?!
![]()
Ljubi, tako sam i mislila. A i MM, također.Uh, koliko posla!!! E. u krpe, a mi
Danke.
Mi smo isto stalno u akciji, iako sam se kao i Sreća premišljala o nekakvoj apstinenciji od bar 2-3 dana kako bi se obnovila "vojska"
Ne znam, stvarno isjecjedak je tu i nekako je između vodenastog i bjelanjak -sluzavog, proziran je.
Ne znam gadim li vas ovom pričom... ne bi mi inače palo na pamet ikome (osim ginekologu) opisivati svoj iscjedak![]()
Bok cure, evo mene iz viroze među živima,
Tayla, Srećo samo naprijed, non stop action!
Tayla to što plodne sluzi imaš tako rano je možda dobar znak jer nje bi i trebalo biti
više dana a ne samo jedan.
vojvodjanka, nadam se da se radi o implantacijskom dipu,
ajde, molim te iskopiraj graf u potpis da te možemo pratiti
meni danas 30 d.c., graf nemojte gledati jer sam dio ciklusa bila na putu pa nisam mjerila, a dio sam bila bolesna
Inače, prekjučer sam imala neki mali, mali spoting (jednu smeđu točkicu), jučer i danas ama baš ništa i sad
opet sam u napasti kopati po temama spotting i moguća T, ali neću, neću!
(ionako ih sve znam napamet, ali nigdje nisam našla što bi mogao značiti taj moj spotting sa pauzom)
Tayla, ništa nam drugo ne preostaje nego "pokriti" taj iscjedak. Pa zato je tu, tako da "dečki" mogu brže doći do naše zrele jajne stanice.![]()
Kaj veliš? Kad ćete u AKCIJU?!![]()
U akciji smo čim je menga prestalaSamo smo jučer preskočili, jer se cijeli dan feštalo uz kamin, iće i piće, zbog rođendana njegove sestre.
Krojačice, takvim sam se utješnim riječima baš i nadala. Bolje da je ima, nego obrnuto. Samo paničar u meni odmah traži probleme i glavom prolaze pitanja: "je li to prerano? je li ond au tijelu sve "spremno" za to?... uh, bolje da sama sebi opalim šamar da se trznem
Sve zvuči i meni kao transplantacijskom kada spominješ i 30.dan ciklus, i spotting...
Mislim da sam uspjela staviti link u potpis![]()
Posljednje uređivanje od Tayla : 22.11.2013. at 11:06
vojvodjanka,a kolko prije menge ti inače padne temp.? Budeš vidla sutra,ako skoči nazad,moguča je i kasnija implantacija...ali opet,i moja je prošli ciklus skakala čudno gore-dolje prije M.Super za hormone,a ja vam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da do postupka ni ne dođete,več da uskoro otvoriš svoje odbrojavanje!
Tayla,cure su sve rekle,izgleda da ti je sad tek počeo plodni period,nije pravilo da se EW pojavi na O-Day.
(BTW-transplantacijsko??sorry,morala sam)
krojachice,bumo pišnuli kakav testić il čekamo?![]()
Prosli ciklus mi je trajao 33 dana,dva dana pred m. pala je sa 36,8 na 36,5,pa na 36,3,i to sve praceno laganim spottingom. Valjda cu sutra vise znati. Hvala za vibre,i ja bih volela da do postupka ne stignemo,ali veruj da mi ova m. koju ocekujem lakse pada bas zbog tog buduceg,moguceg postupka. U svakom slucaju,nismo vise u bezizlaznoj situaciji kako sam mislila pre samo mesec dana.
Ma skoro sam krepala od smijeha...a reko možda ne kužim
Ali ipak -![]()